Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
spk ya müracat edildimi bedelli parasýný nerede kullanacaklar bu haberler gelince kopar mý tutabildiði kadar tutar buralarda adam gibi proje ile bedelliye müracaat ederse güzel bi çýkýþ baþlar bence gelecek vaad eden þirketlerden yeterki dürütçe 294 milyonu kullansýn yeni fabrika yatýrýmýnda kullansýn o para ile çok þeyler yapýlýr
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yönetim kurulu 21 eylül'de %294 oranýnda bedelli sermaye artýrma kararý aldý. Bu süreçten sonra 3 tavan gördü son cuma günü ise -1 dolaylarýnda kapadý. Þimdi gerekli evraklarýn hazýrlanarak spk'ya resmi baþvuru yapýlmasýný bekliyoruz. Bu sene malum bedelli senesi. Bedelli yapan ya da yapmasý aday hisseler nerelerden nerelere geldi hepimizin malumu. Formt yýl içinde 6 rakamýný görmüþ zaten. Þu an o rakamýn bile gerisinde. Spk baþvurusuyla birlikte bedelli primlenmelerinde üst sýralara týrmanabilir. Bir miktar lot ile burada da bulunuyorum. Al, sat, tut tavsiyesi deðildir.
kap heberlerýne bakýtgýmda mustafa sezen 2 yýl boyunca 7.500býn lot yasak yemýs ve piyasa dolandýrýcýlýgýndan(yanlýs býlgýlendýrme) ceza yemiþ
eþi sürekli mal satmýþ, mustafa bey ýslem yasaklý olmasýna ragmen yýne mal satmýs bilemiyorum bu kagýt alýnýr mý? ? ? ?
eðer amaç kumar oynamak sa dardenal alýp kasým ayýný beklemek daha mantýklý sanki...
Bu kaðýtta iþ yatýrýmýn çok büyük bir aðýrlýðý ve hareketi var ;yani o alýrsa hisse hareket kazanýyor verirse hisse geri geliyor .Cuma günü aldýðý 4 milyon lotun 3,7 milyon lotu geri verince hisse geriye geldi.
Sermaye 76.000.000
Özsermaye 51.794.243..
Özsermaye yaklaþýk 24 milyon azalmýþ; 2019 yýlý 18 milyon zarar, 2020/6 6, milyon zarar olmak üzere
Zarar %90 üzerinde faiz giderinden kaynaklý... mesela 2020/6 döneminde zarar hemen hemen faiz gideri kadar..
**
%64,88 Halka açýk (49.308.800 senet var)..
**
Bedellinin çoðu borsadan temin edileceðine göre, yatýrýmcýya fiyatlar cazip hale gelmeli diye düþünürüm..
**
YTD ayrýca
Yer Ýmleri