bu hesaptan bişey anlamadım ben
neyin fiyatlarını yüzdelerşni çarpacaz 7 ye bölecez
Printable View
Aslan cimentonun ayrilma hakki başlıyor kap geldi. Talep dormu var aynısı mardinde de olacak . Bu talep formunu nasil doldurucaz nereye teslim edicez. Elektronik ortamda mi dolduruyoruz anlamadim. Bir de ek olarak nüfus cüzdanı fotokopisi demis onu nasil vericez. Bağlı olduğumuz aracı bankaya gidip belgeleri elden teslim edip ayrilma hakkini oyle mi gerçekleştireceğiz? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumunuza gidip formu orda birlikte doldurup imzalıyorsunuz aracı kurum lotlarınızı virmanlıyor 1 iş günü sonra da para hesabınıza yatıyor...
Teşekkür ederim.
arkadaşlar aslanda ayrılma hakkı kap ta
36.60
neden 34 TL den işlem görüyor
mayıs 5 te işlemler bitecek sonra yeni hissemize kavuşacagız
İyi geceler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu birleşme senaryosunda hala cevapsız,netleşmemiş... ya da cevap bulmuşsa da mantığa uymayan bir çok karanlık nokta var bence.
Şimdi birleşme sonrası elinde 1 adet MRDİN olanın yine 1 adet MRDİN hissesi olacaksa.... şuan birleşmeyle ilgili bütün senaryolara baktığımızda yeni hissenin fiyatı 4,36-4,50 arası gibi gözüküyor, sanırım borsagündemdeki hesaplamada o günkü fiyatlarla 4,36 hesaplanmıştı.Eğer yeni hissenin fiyatı belirtilen aralıkta olacaksa neden bu hisse o fiyatlara yaklaşmıyor?
Genel kurula katılıp ayrılma hakkını kullanmayan bir yatırımcı her halükarda en az %20 gibi bir kayba uğramış oluyor.Şuan elinde MRDİN hissesi bulunupta genel kurulda ayrılma hakkını kullanmayan her yatırımcının zarar etmemeleri için yeni hissenin ilk işlem fiyatının 5,44 ün üzerinde olması gerekiyor... ve maalesef baktığım hiçbir hesaplama senaryosunda bu fiyatı göremedim.
Açıkçası bu birleşme işleminin nasıl sonuçlanacağını ve birleşmeye konu olan hisselerin nasıl etkileneceğini çok merak ediyorum...
Keşke şirket tarafından bir açıklamayla yatırımcıların bu soru işaretleri cevaplandırılsa....
Başlangıçta bir çok yatırımcı MRDİN hissesinin birleşme önceki son işlem fiyatı baz alınarak birleşmenin gerçekleşeceği düşünüyordu ama daha sonraları farklı senaryolar ortaya çıktı.
Umarım hissedarları olumsuz etkilemeyecek şekilde bir birleşme gerçekleşir.
Y.T.D
Yatırımcı genel kurula katılıp şerh koysaydı ve hissesini 5.44 ten satsaydı,işte sonra neymiş efendim hisse düşmüşmüş :) sat şimdi malını 5.44 ten şirkete Al ger malını 5.13 ten ,daha ne olsun
Ayrilma hakki icin araci kurumdayim 2 gündür. Bir allahin kulunun haberi yok. Mardini ariolar onu bunu ariolar. Sonuc yok. Arkadaslar yardimci olacak biri var mi. Ayrılmayı nasil yapiyoruz. Bankamiz yapmıyor mu. Talep formunu ve nüfus cuz. Fotokopisiyle gittim. Is bankasi bu arada.
Dediğiniz her seyi yaptim zaten. Ama aracı kurum rezalet . Hicbir sey bilmiyorlar . Oyak yatırımı aradık ordan biri anlattı bankaciya. Tamam falan dedi ama bugunde yapamadılar. Siz siz olun son günlere bırakmayın. 3 gundur uğraşıyorum.
İş bankası
Birlesme sonrasi toplayacagim bir sirket.Birlesmenin nasil olacagi ve nasil temettu karari alacaklarini takip edecegim.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çagrıya cevap veren yok galiba en so 8 nisanda haber düştü
hiçmi çagrıdan mal veren yok bşr açıklama olmazmı hiç..5,43 mal alınıyor tahta 5,07 8 milyon lot alınacak yaw oyak neden bir açıklama yapmaz
Onlar önemli değil , mardin çimento olarak işlem hacmi en az 5 katına çıkacak bu cebte artı önemli olan , şirketin sermaye artırımına gitmek zorunda kalacağı bence , bedeli veya bedelsiz hiç farketmez.% 300-400 sermaye artırımına giderse bedelli olsada giren olur bedelsiz zaten uçurur.Gerise artık suriye de barışın kalıcı olmasına bağlı çimentoyu akıtırlar oraya ....... yazdıklarım kişisel düşünce ve tahminlerden oluşmaktadır.Afyon ve Aslan çimento eskiler bilir tarih yazmışlardı.Mardın de daha fazlası olabilir kannatindeyim.Herkese bol kazançlar. (YTD)
Sermaye tavanını yükseltmesi gerekir ..... birleşmeden sonra bedelli bedelsiz sermaye artırımlarına gidebilir.O artık küçük sıradan bir çimento şirketi değil , piyasa defter değerleri değişir.devasa bir şirket , çimento holding şirketi gibi olacak.Açıkca itiraf edeyim fazla tefferruatını bilmiyorum.Ben şunu söyleyeyim basitçe ''Birlikten güç doğar der atalarımız'' Adanaları bilirim çok aldım sattım 3 tanesi ayrı yerde yani bunlar işdeğil ....... kısaca çimento sektörün de bir dev bir holding doğuyor bunları yazarken sen hissedemisin derseniz inanınki değilim bir dost ne alayım ???????? dedi ona çok konuşuluyor Mardin çimento al dedim.yatırımlık aldı çok büyük meblağ değil.Biz borsa konusu bayaa eskiyiz afyon aslan çimentolu günleri biliriz.Bu yazdıklarım bana ait al sat kimsenin günahına girmek istemem.Bu arkadaşa tavsiye ettik ya grafiğine bi bakayım inceleyeyim dedim iyi öyle agresif şeyler yok.Birleşmeyi bekliyor.Herkesin gönlünce olsun.Birleştikden sonra cümbüş başlar 5 tane çimento şirketi yurtdışı iştiraklari var.Suriye beklentisi olan hisse bide yüklü miktarda bedelsize girerlerse tarih yazabilir:rules:.neyse benden bu kadar kalın sağlıcakla... her şey gönlünüzce olsun.
Ek 24736 borsagündemden esinlenerek formülasyonu oluşturdum birazda geliştirdim arkadaslar. birleşmeden sonra marjlı açılmadan ziyade, kapanış günü oluşacak fiyatlardan oluşacak yeni fiyat çok fazla oynamayacaktır.
Tam anlamıyla birleşme 5 Mayıs'ta son bulup OyakC olacak değil mi. Acayip sıkıldım ben bu birleşmeden
5 mayistan sonra hemen isleme girmeyebilir bir sure beklememiz gerekebilir cunku ticaret sicili proseduru insallah uzun surmez
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni hissenin fiyati aslan çimentodaki fiyat değişimlerine daha hassas aslan çimentonun dik durmasi lazim
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mardin adana c ve aslanda birleşme zararı yazılmaması adına diger kagıtlar yukarı çıkarılarak eşitlk saglanacak görünen bu...
Beyler selam ben de biraz mardin biraz aslan var birleşme ne zaman ?
Bu arada ben ne genel kurula katıldım ne de oy felan kullandım
Bilgisi olan aydınlatır mi?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.