Originally Posted by
milagras
1,167 MİLYON SERMAYE OLUCAK ZATEN NİYE sermaye ihtiyacı duyacak?siz konuya hakim degilsiniz galiba sayın sazeli
Sermaye tavanını yükseltmesi gerekir ..... birleşmeden sonra bedelli bedelsiz sermaye artırımlarına gidebilir.O artık küçük sıradan bir çimento şirketi değil , piyasa defter değerleri değişir.devasa bir şirket , çimento holding şirketi gibi olacak.Açıkca itiraf edeyim fazla tefferruatını bilmiyorum.Ben şunu söyleyeyim basitçe ''Birlikten güç doğar der atalarımız'' Adanaları bilirim çok aldım sattım 3 tanesi ayrı yerde yani bunlar işdeğil ....... kısaca çimento sektörün de bir dev bir holding doğuyor bunları yazarken sen hissedemisin derseniz inanınki değilim bir dost ne alayım ???????? dedi ona çok konuşuluyor Mardin çimento al dedim.yatırımlık aldı çok büyük meblağ değil.Biz borsa konusu bayaa eskiyiz afyon aslan çimentolu günleri biliriz.Bu yazdıklarım bana ait al sat kimsenin günahına girmek istemem.Bu arkadaşa tavsiye ettik ya grafiğine bi bakayım inceleyeyim dedim iyi öyle agresif şeyler yok.Birleşmeyi bekliyor.Herkesin gönlünce olsun.Birleştikden sonra cümbüş başlar 5 tane çimento şirketi yurtdışı iştiraklari var.Suriye beklentisi olan hisse bide yüklü miktarda bedelsize girerlerse tarih yazabilir
.neyse benden bu kadar kalın sağlıcakla... her şey gönlünüzce olsun.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri