Burada Siirt’li var mı ?
Printable View
Burada Siirt’li var mı ?
Herkese iyi hafta sonları
Sevim koş laf sokma var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun dostlar yine gelene verdiler
neyin hazırlığını yapıyorlar bilmiyorum ama sert bi hareket var gibi ufukta :) saçma sapan hareketler yapıyor bir kaç gündür bakalım hakkımızda hayırlısı :)
Siz satmadan girmeyecek. Bu işler böyle
Bizim satmamızı beklerse avcunu yalar,dediğim gibi küçük yatırımcı olarak Allah buradaki paraya ihtiyaç etmesin yeter.yatırım tavsiyesi değildir.
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek veya sahibi tek,istediği zaman götürecek,4'e...seve seve...yatırım tavsiyesi değildir...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atam dedim atılmıyor
Satam dedim satılmıyor
Gece gündüz yatılmıyor
Güzel bu nasıl sevdaymış
Bugün eksi kapatabilir.
Kapamazsa mk
Ben spek olsaydım ayağımı gazdan hiç çekmeden 4 euro ya sürerdim. Cepten çıkacak ekstra en fazla 2 milyon EUR. TL den konuşmuyorum bu arada. Euro :)
Böyle bir çıkış olursa bu yüksek hızdan dolayı gereksiz yolcular trenden düşerdi. Trende az yolcu olması konfor açısından daha iyidir.
Galataport için 1 milyar EUR krediye gözü kapalı imzayı basanlar 2 milyonu düşünmemeli. Kartal uçacak daha. Ya erken uçarsa bizde Mutlu gibi olursak. Kim biliyor ?
27 kasımda bist çökerse veya tam tersi ?
Ytd aq
Kibele,
Kasım ayında ne iziniymiş bu aq ?😎 kaç gün yoksun ? Kağıt Paket olsun ya boşver. Mal zaten paket. Toplu. Sen gelince devam ederiz :) bekletme çok. Git kendini daha fazla sevdirmeden.
Çoluk çocuk güzel bir tatil dilerim size bu arada
👍 anlaştık. 2 lira olursa değil 20 bin
40 bin sana feda olsun.
Bu kağıdı 2 liraya düşüren işini aynı gün kaybeder. Patron ayağına el bombası atacakkadar denyo değildir sanırım. Adamı batırır 2 TL
Kapanışı günün en yükseğinden yapsa ne güzel olur. Her gün küfür yiyen ağamız bugün biraz takdir kazanır. Yarın istese yine bassın aşağı ama bugün biraz değişiklik yapsın yaw 😊
Sayin Maaruf takaslar bugün ve 1 haftalık nasıl?
Senin ben ta aq. Bi gün şaşırt. 😜
Bugün muhabbet güzeldi ama tek m muhabbetin içine ettin son saat hareketlerinle.
:)
Satın gidin veya unutun. Yoksa unsuruk eder
Pastada kayda deger bisey yok .10 dakika bilgisayarin başindan kalktik 322 kaldirmis ve hemen geri gelmis.ytd
Garanti nin hareketleri önemli. Arada 20 30000 alıyor. Kenara atıyor. Hiç satmiyor gibi
O kadarını anladım. Kot tan çıkıcak belli. 5 60 ı versin alsın 24 400 Lotu. Oda bende kurtulayım