Sayfa 78/201 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 617 - 624 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by adanantalya Yazıyı Oku
    Siz satmadan girmeyecek. Bu işler böyle

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizim satmamızı beklerse avcunu yalar,dediğim gibi küçük yatırımcı olarak Allah buradaki paraya ihtiyaç etmesin yeter.yatırım tavsiyesi değildir.

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    neyin hazırlığını yapıyorlar bilmiyorum ama sert bi hareket var gibi ufukta saçma sapan hareketler yapıyor bir kaç gündür bakalım hakkımızda hayırlısı
    Birşey yapıyor havasi verip gelene beş-on odunu gibi verecekler arkadaşım yazdığı gibi 4 senedir uyuz eşek gibi yolda bile yürüyemiyor endeks nerelere geldi bunun fiyatına bak yazıklar olsun şirket sahibine de yapanlarada param bu ipnelere haram zıkkım olsun

3.  Alıntı Originally Posted by muratknd Yazıyı Oku
    Birşey yapıyor havasi verip gelene beş-on odunu gibi verecekler arkadaşım yazdığı gibi 4 senedir uyuz eşek gibi yolda bile yürüyemiyor endeks nerelere geldi bunun fiyatına bak yazıklar olsun şirket sahibine de yapanlarada param bu ipnelere haram zıkkım olsun
    Vermek istese emin ol 3.20 yukarısında çok daha rahat verir...
    zaten amacı kimsenin girmemesi zamanı ni sadece kendi bilir Yada güzel bir haber

4.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    Vermek istese emin ol 3.20 yukarısında çok daha rahat verir...
    zaten amacı kimsenin girmemesi zamanı ni sadece kendi bilir Yada güzel bir haber
    4 sene de dünyanın haberi geldi otel açtık dedi yine gitmedi süper bilanço açıkladı ama yine gitmedi haber falan etkilemez bu kağıdı

5.  Alıntı Originally Posted by muratknd Yazıyı Oku
    4 sene de dünyanın haberi geldi otel açtık dedi yine gitmedi süper bilanço açıkladı ama yine gitmedi haber falan etkilemez bu kağıdı
    Spek veya sahibi tek,istediği zaman götürecek,4'e...seve seve...yatırım tavsiyesi değildir...

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Atam dedim atılmıyor
    Satam dedim satılmıyor
    Gece gündüz yatılmıyor
    Güzel bu nasıl sevdaymış

7.  Alıntı Originally Posted by jakob!jersen Yazıyı Oku
    atam dedim atılmıyor
    satam dedim satılmıyor
    gece gündüz yatılmıyor
    güzel bu nasıl sevdaymış
    gene aynı yere gelecek biri kafasına göre oynuyor 3-5 kademe yukarıdan satıyor corba parasını çıkartıyor biz yapsak sattığımızla kalırız
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

8. Bugün eksi kapatabilir.

Sayfa 78/201 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •