Bedelli süreci tamamlandı,bugün yine yaprak oynamıyor,tahminim biraz yoracağa benziyor bizi,ama umutuyum,bir bakmışız ansızın fırlamış,çünkü bunun bu özelliği var...ytd.
Printable View
Bedelli süreci tamamlandı,bugün yine yaprak oynamıyor,tahminim biraz yoracağa benziyor bizi,ama umutuyum,bir bakmışız ansızın fırlamış,çünkü bunun bu özelliği var...ytd.
Sanırım baskı satılmayan R'lerden kaynaklanıyor,diğer bedellilerdede olmuştu bu baskı,en son örneği atlas,hepsi satılmıştı onda,ama 1.40-50 arası oyalanıyor hala,sanırım bundada ondaki özellik oluşabilir bir müddet...ytd.
Şirketimizin 300.000.000 (Üçyüzmilyon) Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 200.000.000 (İkiyüzmilyon) Türk Lirası arttırılarak 500.000.000 (Beşyüzmilyon) Türk Lirası'na çıkarılması işlemine ilişkin 18.08.2020 tarihinde başlayan 15 günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci 01.09.2020 tarihinde tamamlanarak sona ermiştir. Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 223.530,614 TL olup, ilgili paylar 03.09.2020 - 04.09.2020 tarihleri arasında iki iş günü süreyle Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada nominal fiyattan az olmamak kaydıyla Birincil Piyasa'da oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacaktır. Sermaye artırımına ilişkin SPK tarafından onaylanmış olan Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu KAP'ta (www.kap.org.tr), Şirketimizin internet sitesinde (www.tskbgyo.com.tr) ve halka arzda satışa aracılık edecek Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.'nin internet sitesinde (www.yf.com.tr) yer almaktadır.
Bu satılmayanlar hep bela olmuştur başımıza,azda değil 223.530 milyon tl:(
Bankanın öz geçmişi,yani köklü banka Menderes zamanında kurulmuş,TSGYO ve TSKB adında diye ikisi borsaya kote olmuş...Bankanın kontrolü kimin elinde olduğu aşağıda bellidir.
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Türkiye'nin ilk özel sermayeli kalkınma ve yatırım bankası olarak İstanbul'da 1950 yılında Dünya Bankası, T.C. Merkez Bankası desteği ve ticari bankaların pay sahipliği ile kurulan bir bankadır.
Bankanın hisselerinin %50,72'si Türkiye İş Bankası ve Grubu şirketlerine ve %8,38'i Türkiye Vakıflar Bankası'na ait olan bankanın geri kalan %40,90'luk orandaki hisse ise Borsa İstanbul'da (BİST) "TSKB" kısaltması ile işlem görmektedir
Bu R olayı bizi zorlayacağına benziyor,bedelliye gidip yüzüne gözüne bulaştırıyorlar,amaç gerçek yatırımcı çekmek değl,sadece ky soymak,neyse bekleyip görelim bakalım.
2.27 yapıp geri döndü,30 üstüne atmakta zorlanıyor:(
Bu spek bozuntusuna 16 bir s..... git denir.Çok oyun istiyorsan git anenle oyna.
2.34,tavan 2.44,bakalım tavan yapacakmı.
2.34 yaptıktan sonra tekrar geri geldi,eğer gitmezse yine 2.20 olacağa benziyor,son zamanlarda bayağı uyuzlandı,bedelli öncesi böyle değildi,neyse 3/1 cıvarını geri gelir diye 2.32 postaladık gittik...son 3 bedelliye katıldım,megap beni çok yormuştu ondan paçayı yırttık bir miktar kaldırdık,şimdi atlas ve bu kaldı,bu ikiside bugün hareketli.
Bu hisse,bizi sırtından atmayınca koşmaya başlamıyacak galiba.?.
Atlası fiili dolaşım oranı % 100 Olmuş..Megap da yatırım teşviği haberi ile uçtu gitti...Her ikisi de,bence tehlikeli.
TSGYO Uyumaya devam ediyor.Bir süre daha 2.20 de bizi süründürecek sanki.
BEDELLİ İLE GELEN yaklaşık 200 milyon ve totalde 240 milyon borç bakalım halka açıklık %10 herşeye gebe endekste bozulma ve jeopolıtık sıkıntılar olmaz ise grafiğin hakkını verir
2.30 üstünde kaldığı sürece yön yukarı...Afyoumda bugün %6 yaptı,4 sınırında pinekliyordu epey zaman,bugün uykudan uyandı 4.28 yaptı.
Diğer hisselerden kaldırdınmı ?...Afyon,adel,sok,kelebek,makine bunlardan ufaktan kazandım,bu nalette 36-31 arası oyalanıyor,esasında tavan çekebilir çünkü bu kapasitesi var,zaten bedelli içinde ve sonunda hiç beklendiği hareketi yapmadı,galiba R başımıza bela oldu.
TSGYO da bedelli,Rüçhan olayı dün bitti.Dolayısı ile bela da..Hisse fiyatı da bugün 2.28 - 2.36 Arasına sıkıştı kaldı..Tavan çektirmek için Milletin tamamen dökülmesini bekliyorlar sanırım..Benim Portföyün çoğu bunda olduğu için mecburen bekliyorum..Diğerlerinden kazandığım birşey yok,Arada döner ayran parası çıkıyor,hepsi o..:-))
Ne demişler;Para,Parayı çeker.:-))
Tsgyo dan 1000.TL Kalırsa,Sana da iskender Kebap ısmarlarım,Sözüm olsun..:-)
Araziler değerlenmeden pek bir cacık olmaz.
Çapsız spek
Para gücü ve bu işin nasıl yağıldığını görmek istiyorsanız FENER e bakın.adam bulduğu hisseyi çatır çatır alıyor.bizim sidikli spekte 1000 lot 10000 lot alayım diye hisseyi baskılıyor.
Yine başa sardık 2.25 düştüğü yer,30 üstünde kalamadı yine:(
Kesinlikle haklısın.ben zaten hisse iyi diye söylemedim.bizim bu tsgyo daki spek çulsuzun biri.adam nerde halka açıklık oranı düşük hisse var orda.birde utanmaz hala lot hesabı yapıyor.Başkası biraz parada koyuyor.bu herif hep bana.bu hisse artık ölme eşşeğim ölme Bursaya kadar yolu var.😂
Anlaşıldı;Bu hisse bizi epey uğraştıracak ve yoracak.
Dün 2.37
Bugün 2.25.
Ve haalen gözü toprağa bakıyor..
Bulaştığımıza pişman edecek gibi.
Benim gibi al,sat yapacaksın,32-35 arası yarısını kızıp postalamıştım,bugün yerine koydum 25-21 arası,satmamımın sebebi 236 üstü çıkmayışı,galiba bu geri saracak diye postalamıştım,megaptada böyle yapmıştım kızdırdığı için,ondada 4 yapmayan bir hisse vardı karşımızda,3.20-3.90 arası devamlı git,gel yapıyordu,onun yüzünden 100 k cıvarı lotlarım eridi gitti maliyet düşüreceğim derken,peşi malüm 7 üstü:vk:,çok az kaldırdım ondan,21 k lotum var onda şu an,bunda ise ne sen sor nede ben söyliyeyim,sadece orta yollu bir daire param var,ama zararım yok karda sayılırım,iyiki postalamışım birazını 230 üzerinden,şu DGKLB banada iyi kzandırıyor,istersen bir göz at,2.50-2.90 arası gitgel yapıyor,şu sıralar,2.60-65 arası,ADEL'de öyle,bunlar benim trade hissem,afyonda tabiki...ytd.
2.21 son düşüş yeri,şu sıralar 2.31-33,kıramadı şu 2.40'ı,zaten kırsa 2.70 görmesi ihtimal dahilinde,nasıl 3.70 gördüyse bölünmeden önceki gibi yeni hedef yeri burası...ytd.
Çoğu topiklerde hisseler adına paylaşım yapıyorum,takıldığım topiklerde hep hisselerim vardır,öyle ben sallama işi yapmam,gerçeklerin peşindeyim,kazanırken eş,dostta kazansın isterim,ama sert eleştirilerede cevabım serttir,beni tenkit edenler forum topiklerinden defolup gitsin,bizler gibi aklı selimler olduğu sürece forumlar,netler vardır,doğru düşünen vatandaşın lehine çalışırız,aleyhine olanların ise devamlı karşısındayız !!!...İsmet İnönü ne demişti,:one:
Bir ülkede Namuslular da namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke bitmiştir.
Ne 36 be, oraya kadar çıkıyor üstüne atamıyor...Neyse 2.20-36 arası gitgel yapsın biz onada razıyız,zaten bu ikinci yapışı,2x15 ederi 30,230+30=260:)
2.37 ahada 36 kırıldı,yap bi tavanda sende rahatla bizde.
2.42 yapıp 36 gördü,ama alıcılar peşini bırakmıyor bakalım tavan çekecekmi ?,tavanı 2.49...
Kar_Adam Neredesin,sesin soluğun çıkmıyı,sana özelden yazmıştım,takıldığım hisseleri takip edersen zarar etmezsin diye,bende bugün işler süper,yine malı götürdük hisselrde:):wave:
Helalı hoş olsun,benden alanlarada bol kazançları olsun,devamlı belirttiğim gibi benden kimseye zarar gelmez devamlı kazanması için yol gösteririm,sadece huyum kurusun,şurdan alıp,şuradan sattım derim,oda egomu tatmin için değil,sadece ben bu yolu izliyorum diye yol göstermek amaçlı:wave:
2.37 kapattı,buda kötünün iyisi.Bu arada tavan yapma rakamını yükseltti,tabiki bu tavan yapma babında değil,hissede çakal gurubu çok sağı solu belli olmayan,ama bana göre yeri burası değil yaptığı bedelliye göre,2.70 olmalıki 3 cıvarına demirini atması için...ytd.
Merhaba refaba;Kazancın bereketli olsun..Tesekkür ederim...Tam gün İşyerimdeyim.Kenardan TV de piyasaları izliyorum..Bazen diğer hisse forumlarında yazılan yorumları okuyorum...Seni de takip ediyorum..Elimde Zararda bekleyen Teyyare ve Aselsan var.O yüzden fazla hareket alanım yok.:vk:
Bu hisseyi de Sabahtan 2.40 -2.37-2.30 Kademelerine satış yazdım,gitmiş..
2.21 Alış yazmıştım,gelmemiş.Bugün hareket edeceğine ihtimal vermiyordum.+% 5 Yükseliş ile kapatması süpriz oldu.En azından maliyeti kurtardım.:-))
Pazartesi günü ,Piyasaların ve TSGYO nun durumuna göre 2.30 dan aşağıya doğru ,Kademeli alış yazmayı düşünüyorum..
Yukarı giderse de ,bir elimde çay fincanı oturup izlemeyi tercih edebilirim..
Bu arada,Takibe aldığım Şekerli bir Banka hissesi var.. Bakalım nasıl hareket edecek..
Senin takıldığın her hisseye ,benim Hacımurat 124 yetişmez.Maaelsef..-:)) :kahkah:
Bugün kapanışta 2650.000 2.36 da alıcı bekleyen vardı yine 2.37 de tek kalemde 99.bin aktif alıcı geldi
Sana kelebek,adel diye belirtmiştim,sen yine bildiğini okudun,dağıt şu hisseleri,aselsan ağır hisse,şöyle vurgun vuracak hisseleri seç,çoğu tradeden para kazanılmaz diyor,işin püf noktasını bildikten sonra çok güzel kazanç bırakıyor,az gideni satacaksın gitmeyenlen değiştireceksin,oda giderse,onuda satıp değiştireceksin:)...ytd.
Meksa ve global tahtada cirit atıyor anlaşılan bir gurup var hazır bedelli yaptı borcu bedelliden sonra ortalama 60 milyona düşecek mal zaten toplu %7.5 halka açıklık var bundan çok daha kötü olan nugyo 10.47 oldu halka açıklık aynı darısı başımıza
Sn refaba;Merhaba..Buralarda isen,TSGYO Hakkında düşüncelerini yazarmısın.?
Hisse , yeni Pazar yerini beğenmedi galiba.Dün 2.58 TL gören hisse,Bugün 2.38 TL ye düşmüş..
Sende var mı bu kağıttan..
Ben,Dün az bir lot 2.49 dan almıştım.Şimdi zarar yazdı..Borsa + olduğu halde, bu - oldu...