Bi aşağı daha yapar gibi duruyor
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bi aşağı daha yapar gibi duruyor
Hayırdır her kez birden sustu:) akşama tavan kapatırsa metronun pay bildirimini merak ediyorum .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8dfd2adfe.jpg
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakfn hareketi var tavan yapmadan 2.43 kapatti bir gun sonra asagi yapmadan devam
Asgi yukari tavan acip kapamada kimse kalmadi semekki
alamıyoruz düşür fiyatı... damlayalım..:)
alış satış paylaşabilirmisiniz.
Klgyo yu kacirdim ortaklar pehh diyorum geri gelmisti ne guzel
spekin hisseyi yukariya goturmeye eli mahkum diye daha once h.sonu yazmistim..bazilari bize inanmadi ama beklentim aynen hatta fazlasiyla hizlica gerceklesti..
Su an tavandan satan metro 50~60 bin satiyor tavan olunca bozuyor ya tavan olmasini istemiyor seans sonunda anlariz
Dönüyor diye verdik eminim korkudan çoğu kişi atlamıştır trenden
Alan kazansın
Bugün tavan yapsada yarın daha aşağıdan alım fırsatı verir metro
Bazı arkadaşlar 2,36 - 2,72 direçlerinden bahsetti fakat böyle kapatır da yarın 2,95 tavanına yapışırsa bu kağıt verilen dirençleri takmamış olur. Bu da demektir ki metro kağıdı nerden boşaltmaya başlıycak onu kestirmek lazım.
aldığı 8 milyon lotu satması için kaça kadar götürmesi lazım? can alıcı soru bu
Son durumda takas ne durumda acaba? Günlük alan satan pastası atabilmek olan var mı?
Adam tavandan 2 milyo satti aldigini 5 milyon kaldi elinde birde 1.250 bin civari global satti ort metro yatirimda 6.2 civari olmasi lazim birde alip yatirim ortakligina virmanladigi 500 bin var ekstradan
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b631bb3741.jpg
O kadar lotu nasıl satacak merak ediyorum 3 liralarda ancak dönüş yapabilir
2 milyon da önceden aldı toplam 7 milyon lot var metroda yinede çok 3 lere gidebilir
Onu zaten globaldan dustum metro satmış tir globaldan
Acikci yakalarsa satar nasil satti 2.46 dan 2 milyon loti
galibim olduğu tahtada açığa kim cesaret eder?
Kimin aldığı kaça satacağı önemli ama kağıdın temel analizi ve beklentileri de çok önemli.
Piyasadaki kağıdın beşte birini toplayacasın sonra onu elden çıkaracaksın. Bu öyle kolay değil. Bu işlem için fiyatta 5 takla atması şart. Yoksa %3-5 satışta dip dip olur ve herşey elinde patlar.
Spek kimse tüm bunları hesab ediyor ve temel analize de bakıyor....
Arkadaslar ben teknikciyim bu kagit bugun efsane hareketler yaptik bakiniz kapanis 2.46 tavam ya da degil burasi hic onemli degil yapabilecegi en yuksek degeri yapti simdi tahminim yarim guzel bi acilisla alicili bi acilisla 2.72 yi denemeli bu onun nefes alacagi yer fibosu o direnci kiracagini dusunmuyorum ilk seferde. Oradan bir satis yiyip yataya sarmali he ucar gider orayi kimse bilemez ama ucup gidecekse herkes gelir dimi :) ytd yarin o hayrola arkadaslar...
Alan satan paylaşabilecek var mı?
İnşallah vakfn hareketi olur soyledigin gibi sabah onuda tavan yaptirmayip 2.43 den kapatmıştı sonra bir gun sonra devam ve tavan di orda derinligi tam seyretmedim ama seyreden var mi acaba ordada da devamli tavandan metro mu satmış
Bugun kagittan elini etegini cekti bi ara 500.005 gibi alimlar koymustu kademelere sonra bosaltti ben gittim siz halleedin kendi aranizda der gibiydi,bi ratlatti ama seans ici kar realize edildi cok kisi indi kagittan arkadaslar.doktu silkeledi( ben de dahil) sonuc ne 2.46 yani adam tavandan kapanis verdi ama tavan yaptirmadi satan gitti ben yoluma yarin devam ederim dedi yarin dikat edin derim ytd guzel kazandirdi son iki gund bakarsaniz
18:00'den sonra alan satan durumu paylaşılmış, kusura bakmayın gözümden kaçmış. Aynen ben de döküldüm. Yani öyle bi hareket etti ki zaten son duruma da bakılınca fena dökümü anlaşılan. 5 milyon lot zor alınır yoksa. Zaten toplam 17 milyon lot var. Bunun 6 7 milyonu yüzüne bakmayan borsacı değil de, uzun yıllardır yatırımcı olsa, çakılı lot olsa... geriye kalan 10 milyonun da neredeyse 6 7 milyonunu toplamış demektir. Gerçekten sağlam toplamış. Ama merak ediyorum ne var bu işin arkasında? Büyük bir haber falan mı var, yoksa çok büyük bir spekülasyonla fahiş hareketler mi olacak? Cidden hisse enteresanlaşmaya başladı. Ytd
Fibo ya takmamin nedenini spyleyeyim ben bir matematikciyim ve fobp altin orandir 1.618 kati yani sonea arta artar gider hikayesi uzun...gecekten sizler gibi ben de yarini cok merak ediyorum nasil bir acilis ve devam edis yapacak...gun ici bi ara %14 jar satisi yedi az degil %14 yani normal acilista az daha taban yiyecek kadar bastilar orda bir suru kisi doktu heyecanlanan tedirgin olan kari az da olsa cebimd koymak isteyen az ky var kagitta daha ele verme operasyoni baslamadi bence haber sizdiysa disari onun icin de topluyor olabilir kap a haber dusmedi henuz
Yarın başlangıçta 2.30 kadar gelecektir.....