Alan satan paylaşabilecek var mı?
Alan satan paylaşabilecek var mı?
İnşallah vakfn hareketi olur soyledigin gibi sabah onuda tavan yaptirmayip 2.43 den kapatmıştı sonra bir gun sonra devam ve tavan di orda derinligi tam seyretmedim ama seyreden var mi acaba ordada da devamli tavandan metro mu satmış
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun kagittan elini etegini cekti bi ara 500.005 gibi alimlar koymustu kademelere sonra bosaltti ben gittim siz halleedin kendi aranizda der gibiydi,bi ratlatti ama seans ici kar realize edildi cok kisi indi kagittan arkadaslar.doktu silkeledi( ben de dahil) sonuc ne 2.46 yani adam tavandan kapanis verdi ama tavan yaptirmadi satan gitti ben yoluma yarin devam ederim dedi yarin dikat edin derim ytd guzel kazandirdi son iki gund bakarsaniz
18:00'den sonra alan satan durumu paylaşılmış, kusura bakmayın gözümden kaçmış. Aynen ben de döküldüm. Yani öyle bi hareket etti ki zaten son duruma da bakılınca fena dökümü anlaşılan. 5 milyon lot zor alınır yoksa. Zaten toplam 17 milyon lot var. Bunun 6 7 milyonu yüzüne bakmayan borsacı değil de, uzun yıllardır yatırımcı olsa, çakılı lot olsa... geriye kalan 10 milyonun da neredeyse 6 7 milyonunu toplamış demektir. Gerçekten sağlam toplamış. Ama merak ediyorum ne var bu işin arkasında? Büyük bir haber falan mı var, yoksa çok büyük bir spekülasyonla fahiş hareketler mi olacak? Cidden hisse enteresanlaşmaya başladı. Ytd
Fibo ya takmamin nedenini spyleyeyim ben bir matematikciyim ve fobp altin orandir 1.618 kati yani sonea arta artar gider hikayesi uzun...gecekten sizler gibi ben de yarini cok merak ediyorum nasil bir acilis ve devam edis yapacak...gun ici bi ara %14 jar satisi yedi az degil %14 yani normal acilista az daha taban yiyecek kadar bastilar orda bir suru kisi doktu heyecanlanan tedirgin olan kari az da olsa cebimd koymak isteyen az ky var kagitta daha ele verme operasyoni baslamadi bence haber sizdiysa disari onun icin de topluyor olabilir kap a haber dusmedi henuz
Yarın başlangıçta 2.30 kadar gelecektir.....
Yer İmleri