Sayin burutay bir zamanlar altinyildiz vardi.galiba satildi.kactan satildi borsada fiyat degimi nasil oldu
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayin burutay bir zamanlar altinyildiz vardi.galiba satildi.kactan satildi borsada fiyat degimi nasil oldu
Öğle arası itibariyle aracı kurum dağılımı
Ek 8655
iyi bir haber dusse
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üzgünüm bu hisseyi hiç takip etmediğim için cevap verebilecek durumda değilim. Ama aşağıdaki linkten 12 yıllık fiyat grafiğini tıklayarak hisse devrinin hisse fiyatı üzerindeki etkisini görebilir ve diğer linklerden de hisse devrinin öyküsünü okuyabilirsiniz.
http://finans.mynet.com/borsa/hissel...de-ve-tekstil/
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...ikinci-yatirim
https://www.haberler.com/boyner-in-h...493946-haberi/
Yatırım tavsiyesi değil haber -bilgi paylaşımıdır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1185bade6.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yazmayacaktım ama dayanamadım.Hisse aynı sahipli gedik ve marbaş tarafından ısrarla aşağı çekilip panikle mal alınmaya çalışılıyor.Citi 4 milyonu aştı ve takasta 2.hisse çoğunluğuna ulaştı.Benim düşüncem gedik ve marbaştaki mallar citiye devrediliyor arada ky panikletilip bu mallarda arada toplanıyor.Ben yakında görüşme ile ilgili haber salınıp yukarı rallinin başlayacağı kanısındayım.Altınyıldızda aynı oyun oynandı.Bu sefer satmak yok.
ytd
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keremc bey, bildiklerinizi paylaşın ki bizim gibi küçük yatırımcılarda faydalansın, en azından zararına satmamak için direniyoruz. 4 lira hedefine ulaşsın ki zarar etmeyelim.
http://www.trthaber.com/haber/gundem...un-334495.html
Bu gün saat 15.00'da yapılacak MGK toplantısından çıkacak kararlar ve yarın olağanüstü toplanacak TBMM'nin alacağı kararlar izlenmeli...
Kuzey Irak yönetimine karşı sadece ekonomik önlemler ya da yaptırımlar uygulanması piyasayı yatıştıracaktır. Nitekim kanaatimce öncelikle yapılması gereken de budur. Ama bunun yerine; muhtemelen uygulanmayacak olsa bile, salt aba altından sopa gösterilmesi amacıyla, bu bölgeye yapılabilecek bir askeri müdahale olasılığının tehditkar bir şekilde dile getirilmesi, araya hafta sonunun da girmesi nedeniyle, yatırımcılarda riskten kaçış arzusu artıracaktır. Malum, son bir haftadır borsa Kuzey Irak yönetimince yapılması planlanan referandumun oluşturabileceği komplikasyonları fiyatlamaktadır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Aciga satis yasaklandi.vakkoda boyle bir durum pek yok galiba..
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Nazar degmexin diye konusmamak...
Bizde konusmuyoruz ama maalesef hala bir hareket yok.gazci arkadaslarda kayboldu.yalniz kaldik galiba.
yilbasina kadar beklerim
Su anda ortam bozuldu.bolgemizde riskler artti.yabanci alici yada ortaklar su anda yavastan alabilir, satistan vazgecebilir yada teklif edecegi rakami dusurebilir.ben olsam oyle yapardim.altinyildizdada oyle oldu.2008 de krizde alicilar vazgecti.sonra kagit 3.5. Lardan 1.70 lere gerilemisti.ama sonraki yillarda satilinca galiba fiyat 50liarlari gecmisti yanilmiyosam..
Dusen endekste yukari zorluyodu.simdide yukselen endekste asagi iniyor.bence mal topluyolar yada spek cikis yapip baska kagitlarla ilgileniyor.
Resmen sıçtı kagidimiz.takaslara bakalim bugunki yorumlayalim.
Gedik amcamiz mali cikmaya kara vermis.para cikisi var.satis ile ilgili olumsuzmu gidiyor gorusmeler acaba.haberi olan yokmu duyim vs.
.....Cafer bez getir olmaz umarım .
Merhaba ...
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bezi senmi getirdin :))
kitle su tavana 1 kere :)
Olumlu bir gelişmenin varlığı kağıdın asli oyuncularının kulağına gitmeden böyle bir şeyin olması pek de mümkün görünmüyor. Gerçi stratejik alternatif arayışına ilişkin KAP haberinin üzerinden yaklaşık 1.5 ay geçti. Öyle ya; Credit Suisse; hem unvanının ve hem de uzmanlığının hakkını vermiş ve talipli ya da görücü adaylarını tespit etme çalışmalarını belirli bir noktaya getirmiştir herhalde:)
İlaveten, belki de biraz endeksin genel hareketi etkili olmuştur bilemem ama bu gün Vakko yatırımcılarının alım iştahının (müzmin satıcı Gedik yatırım dahil) nispeten daha iyi olduğu görünüyor. Umarım bu olumluluğun devamı gelir.
Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin ve öngörülerde; yanılmanın esas, tutturabilmenin ise adeta istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes kendi yatırım kararını kendi aklına ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
https://www.cnnturk.com/ekonomi/turk...=&utm_content=
http://www.borsagundem.com/haber/rus...-geldi/1235919
"Rusya'dan beklenen domates müjdesi geldi"
Yaşasın bizim medyamıza göre işte en büyük müjde budur arkadaşlar...Artık bu konudaki engel aşıldı ya ekonomide her şey yoluna girecektir.:)
Ruslar iklim koşulları gereği kışın serada bile domates üretemedikleri ve biraz da bizim bu konuya çok obsesif bir şekilde yaklaştığımızı gördükleri için, adeta çok küçük ödün vererek bizi sevindirik yapmak için bu konuda geri adım attılar. Tabii tırlar dolusu domatesi sadece 1 adet S300-S400 füzesi ile geri alacaklarını da dikkate almışlardır. Ben şimdi ne olacağını söyleyeyim; üretilen en kaliteli domatesler çok daha uygun fiyatlarla Rusya'ya gidecek ve bizim vatandaşlarımızda artan ihracat nedeniyle arz-talep dengesi arz aleyhine bozulacağı için bu kış çok daha yüksek fiyatlarla domates yiyecek ve bu kez aynı medya pazardaki domates fiyatlarının ne kadar yüksek olduğundan hatta el yaktığından dem vuran haberler yapacaktır.:)
Vakko bence domates isine girsin.tekstilde pek basarili olamadilar.bankalara borclar sisti.yillardir zarar yaziyo.koyune donsun patron.
Güzel fikir. Ama bunun yerine karlı olmayan mağazaları gözünün yaşına bile bakmadan kapatsalar ve/ veya bilfiil karlılığa etkisi olmayan personel ve sair gereksiz harcamalarda ciddi anlamda kesintiye-tasarrufa gitseler çok daha eyi olma mı?
Malum Vakko ; 100 TL'ye ürettiği bir malı sırf sahip olduğu marka etkisi ile brüt % 130'un üzerinde bir satış karı ile satabilme becerisine sahip borsadaki nadir firmalardan birisi ama gel gör ki bir türlü zapt-ı rapt altına alamadığı yüksek pazarlama, satış ve dağıtım giderleri nedeniyle bu karlılığı yıllardır dip noktaya taşımayı beceremeyen firma da bu. Öyle mi?
Yatırım tavsiyesi değil şaka ile karışık Sadri Alışık durumudur. :)
Tahtayı bu gün Yapı kredi ve Gedik Menkul değerlerdeki yatırımcılar domine etti ve bu yatırımcılar belli bir maliyetle hisseyi 3.60 TL'ye kadar getirdiler. Bakalım bundan sonra ne olacak?
Dökme suyla değirmen ancak bu kadar döner. Yani günlük kredi ile alınan mal ile işlem yapınca sonuç böyle olur; seans sonunda satmak zorunda kalırsın
Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
Gördüğünüz üzere burası çok hoş sohbet bir başlıktır sn. HEGOMANYA
Her neyse yine de hoş geldiniz ve size de merhaba.
Bu arada; doğru yazılışı HEGEMONYA olan kelimeyi siz bilinçli bir şekilde değiştirip mi HEGOMANYA ya çevirdiniz ve bu haliyle kullanıcı ismi olarak seçtiniz? Yoksa bu sadece bir yazım hatası mıdır? Ya da aslında bu kelimenin bizim bilmediğimiz bir başka anlamı mı var? Mesela bu kelimenin özel bir kelime kombinasyonu olması gibi.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...lime=HEGEMONYA
Sn. HEGOMANYA, Lütfen yanlış anlamayınız kafa filan bulmuyorum, maksat hem muhabbet olsun hem böylece kelime hazinemiz biraz zenginleşsin.
3.60 bile cikamiyor maalesef tekrar asagi basiyolar.3.49 indi.spek cok gucsuz ve zayif.tahtadan yabanci alisi duruncada spek kitlendi kaldi.sayin burutayin dedigi gibi kucuk kredili oyanayan spekler.gucleri yetmiyor.tahminim kagitta sikistilar.
Bu arada bu ortamda yabancinin firmayi almasi yada ortaklik etmesi cok zor.onlarda gelismelere bakacaklardir.vakkonunda kisa vadeli borclari cok fazla imis.dondurmesi cok zor.onun icin iyi bir fiyat indirimiyle ortakliga gitmeye cakisacagini tahmin ediyorum.
ALINTI
http://www.hurriyet.com.tr/kriz-tirm...or-mu-40600482
Kriz tırmanıyor! Avrupa'da harita değişiyor mu?
"Son olarak Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont, birkaç gün içinde bağımsızlığı ilan edeceklerini açıkladı. Referandumun ardından ilk mülakatını BBC'ye veren Puigdemont, özerk hükümetinin bağımsızlık için "bu haftanın sonu veya önümüzdeki haftanın başında" harekete geçeceğini söyledi."
YORUM: Eğer bu gerçekleşir ve Katalonya bağımsızlığını ilan ederse; bu durum önce AB finansal piyasalarını ve Euro'yu daha sonra da tüm dünya piyasalarını olumsuz bir şekilde etkileyebilir.
Bu konuyu dikkatli bir şekilde takip etmekte fayda var.
Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin ve öngörülerde; yanılmanın esas, tutturabilmenin ise adeta istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes kendi yatırım kararını kendi aklına ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
Hürriyet gazetesinin abartılı bir haberi... İspanya'daki olaylar henüz çok cılız şeyler süreci takip edin ama fazla da abartmayın İspanya'ya dört kez gittim bizim gibi hızlı parlayan çabuk sönen sıcak kanlı insanlar. Yanılmıyorsam 12 farklı yapıları var ve keyiflerine çok düşkün tatlı insanlar.Hele ki Almanya böyle güçsüz bir Avrupayı bulmuş sömürür iken buna asla izin verdirmeyecektir...YTD...
Sevgili kartal975
İspanya'yı ben de gördüm ve ulusal karakteristik özellikleri konusundaki dediklerinize aynen katılıyorum. Ama bu haber sadece Hürriyet gazetesinde değil tüm yerli ve yabancı basında yer aldı. Öte yandan eğer dikkat ederseniz, ben Katalonya'nın mutlak bir şekilde bağımsızlık ilan edeceğinden filan bahsetmiyor ve sadece böyle bir olasılıktan söz ediyor "eğer bağımsızlık ilan ederlerse" diyerek şartlı bir cümle kuruyorum.
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41497763
http://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/k...SkmT0Vgi_3c7VQ
https://www.cnnturk.com/son-dakika-i...kritik-gelisme
http://www.haberturk.com/katalonya-b...mesaji-1660119
Sayin burutay cok titiz haberleri anlik takip eden birisisiniz.ama bencede ispanya bolunmis bize zarari olmaz.tam zitti faydasi olir.avrupa zayiflarsa biz gucleniriz.dunyadaki savaslarda boyle.yillardir yanimizda irak suriye savasi var ama ekonomik olarak surekli buyoyiruz.birakin kapissinlar bolunsunler
Bugün 60 ı kaldıran marbaşa gedik basınca marbas 3 kademe zararla malı boşalttı bu esnada piyasaya satış geldi creditte takasta malı olmamasına rağmen 35k mal verince arkasına finansın satışları gelince tahta çöktü. Gücü olmadığı halde 60ı kaldırana vuran gediği selamlıyorum.
Guzel analiz etmissiniz isi cozmussunuz.yani tahtada birkac grup var.hepsi fakir ve capsiz.birbirleriyle carpisiyolar.o zaman bu tahtadan cok bir sey beklememek lazim dogrumudur??
Sevgili yuzdeoncu
Sanırım sen Kelebek Etkisi Teorisi'ni okuma fırsatı bulamadın.:)
"Kelebek etkisi"
Kelebek etkisi, bir sistemin başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesine verilen addır. Edward N. Lorenz'in çalışmalarından biri olan Kaos Teorisi ile ilgilidir. Daha sonralarda hava durumuyla ile ilgili verdiği şu örnek ile ünlenmiştir. Amazon Ormanları'nda bir kelebeğin kanat çırpması, ABD'de fırtına kopmasına neden olabilir. Farklı bir örnekle bu, bir kelebeğin kanat çırpması, Dünyanın yarısını dolaşabilecek bir kasırganın oluşmasına neden olabilir.
Fakat daha çok yaratılan bir kaosun büyüyerek artmasını ifade eder."
Mesela; doğru öngörülmüş bir sistemde, 5 milimetrelik domino taşı yaklaşık 45 kilogram ağırlıkta mermerin devrilmesini sağlayabilir.
Yani dünyanın bir ucundaki küçük bir olayın dünyanın öbür ucundaki bir yere olumlu ya da olumsuz etkisinin olabileceğini göz ardı etmemek lazım.
Tabii, hayatı ekonomi ve finans ile geçmiş ve aynı zamanda siyaset teorisi de tahsil etmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim;eğer Katalonya'nın bağımsızlık ilanı bir sonraki safhaya geçip de uluslar arası destek bulabilir ve başarı kazanabilirse, aportta bekleyen tüm etnik gruplara cesaret vereceği için bu durumun dolaylı da olsa Türkiye'ye de zararı dokunabilir. Ne demek istediğimi umarım anlamışsındır. Ama benim uyarım bu tarz bir tehlikeye yönelik değildi. Nitekim ben, ispanya devletinin buna izin vermeyeceğini ve gerekirse kanlı bir şekilde bu kalkışmayı bastıracağını düşünüyorum.
Benim uyarım şuna yönelikti. Sonu ne olursa olsun bu girişim bileşik kaplardaki sıvı gibi bir diğerinden etkilenen dünya mali piyasalarında ve bu arada BİST'te küçük çaplı da olsa aşağı yönlü dalgalanmaya neden olabilir. İşte bu da; kısmen ya da tamamen nakitte olanlar için bir alım fırsatı yaratabilir. :)
Mevzu bundan ibarettir. Bakalım Katalonya'nın lideri cesur davranıp önceki gün dediklerinin arkasında durabilecek mi?