Originally Posted by
umutabi
Sayın Cafer76, benim başka nickim yok rüyanızdan uyanın acizane tavsiyem. ( Beni bilen bilir sizin gibiler için hayali düşmanlar vardır ama ne hikmetse gerçek düşmanı bir türlü göremezsiniz ) Ben sizin gibilerin rüyasınıda bozmak istemem hatta körler sağırlar birbirini goygoylar topiğinize girip sizi o pembe hayallerinizden dahi uyandırmak istemediğimin belki farkına varmışınızdır diye umuyorumdum ama sanırım yanılmışım. Her neyse elinizdeki sertifikaların hayrını görün, emin olun sertifikalarınız da bizim gözümüz yok, kıskandığımız falan da yok ( Zaten kıskanmak için manyak olmamız lazım, 2.5 sene önce 42.5 Tl dan düdüklenen sertifikaları şimdi ayağımızı öpenden 40 Tl den alabiliyoruz) lakin dikkat edin sertifikalarınız duvar kağıdı olmasın ve sonra sakın çıkıp biz TOKİ `ye A KE PE `ye güvendik(devleti sakın karıştırmayın) zararımızı A ke pe karşılasın falan diye feryat figan da etmeyin. Bakın şimdiden söylüyorum böyle bir şeyi çok ama çok beklersiniz. Siz önce kendinize bir sorun bakalım, 2.5 sene önce beton beyinlere ucuz çok ucuz diye 42.5 Tl den GİYDİRİLEN o sertifikalar halen 40 Tl den niye işlem görüyor ? Her neyse ne demiş ZİYA PAŞA ` Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir` Ama ben derim ki bu ketenpereye gelip hala olayın farkında olmayıp ,etrafta mallarını kapmaya çalışan Çakal arayanlar için kötek dahi fayda etmaz ya neyse. Bu arada bir hatırlatma daha ; doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı BİTMEMİŞ betona da EDER biçilmez.