satıcı verusa
Printable View
satıcı verusa
Yavv ne şatışmış bir türlü bitiremediler
burnunuzdan gelsin inş.
1.5 yıl sonra başladığı borsaya girdiği noktaya geri döndü. Geriye bu lanet şirkete güvenip parasını yatıran yüzlerce insanın enkazı kaldı! Allah Ramazan hürmetine belanızı versin ****** çocukları!
Aynen bunlar net bir şekilde o.ç tartışmasız nasıl bir münasebet ttir meksa aracı kurumdu anlamadığım kafein için adamlar mal çıkıyor çok fena nasıl bir oyun nasıl bir düZenbazlıktır bu bu kadar insanın ahını almak yazıklar olsun ulan şirkette uzun vadeli borç yok 6 trilyon var dolar borcu yok bitmişi oynamak ah almak yazık valla
Arkadaslar,yok kafeinmis,yok,smartiks yazilimmis bunlar bahane.Bunlarin 10 yakin tiriviri sirketleri var.hepsinide halka arz etmeye calisacaklardir.Cunku sandalye masa sirketlerini en guzeli borsada yuksek fiata pazarlayabilirlero kadar beddua ediliyor yillardir borsada ben kötülere bir sey oldugunu gormedim.olan hep alinterine oldu.hepimize gecmis olsun.yatirim tavsiyesi degildir.
Yani borsa yüzde 35 yükselirken bist 100 tam tersi yüzde 45-50 düşüyorsa ve a kodlu bir şirket ise hak etmiyor keşke çağrı fiyatı verseler borsaya arz edildigi fiyatın üstünde versek de çıksak ne hali varsa görsün şirket
Bir tarafta gobegini kasiyanlar,bir taraftan alinterinin ardindan bakip kalanlar.Bu ulkede borsayi yasaklayacaksin.yatirim tavsiyesi degildir.
Emekli777 sürekli izleme halindesin senin yorumun nedir
iyi kimse Ramazan günü ALIP SATMASIN BU SENEDİ canıda yanmasın kimse üzülmesin yatırım tavsiyesi asla degildir
YTD DEGİL ASLA
Sayın Karasu yorum ve eleştirilerimi devamlı yapıyorum önceki sayfalarda var.An itibarı İle şunu belirtmeliyim bilerek ve hesaplanarak bu hissede spekülasyon yapılıyor tabiki yasal ancak zalimce bana göre patrondan izinsiz güç,beklemeyi tercih ettim KAP a gönderdikleri arzlar hisse devirleri ve bilmediğimiz nice haberler heybelerinde çıkma zamanı belirsiz Rabbım sabır versin İnşaallah.Yatırım tavsiyesi etmem bu benim tahminim.
Bu titan zinciri çakma şirketler topluluğunda sanırım daha da büyük oyunlar dönecek gibi duruyor.
Allah sabır versin yatırımcısına.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada yapılan işlemlerin yakın ölçekte incelenmesi gerekir. 40 Bin puanlık artışa rağmen büyük düşüş yaşayan hissede borsa fiyatlamasından söz edilemez. Belli ki olağan dışı bir durum var. Bunun açıklanması yasal zorunluluktur. Bu kadar açıklamadan sonra suç duyurusu çıkar mı? Çıksın artık be!
YTD
Girisimcilik adi altinda 8 adet masa sandalye sirketi kurarak 2 sini halka arz etme cabalari,ardindan geriye kalan 6 sirketi daha halka arz etme cabalari .aneltelekomdaki dustukleri icler acisi durum.gerel elektirikte dustukleri icler acisi durum.her gecen yil aciklanan kotu bilancolar.guya iyi habermis gibi gonderdikleri aciklamalardan sonra buyuk oranda hisse satislari.nasil keriz yerine kondugumuzun gostergesi degilmi? Yatirim tavsiyesi degildir...
yorumlara bakıyorumda hep ısyanda mıllet eger bır yerde bu kadar ısyan varsa spek yakında yukseltecektır demektır her kımkı kagıtta hersey guzel gıdıyor dıye anlatıyorsada orda sıstem bozulmus demektır AGLAYAN ÇOKSA SENET AL GULEN COKSA SENET SAT DEGISMEZ KURAL
Keriz silkeleme ve ınsanları korkutma taktıgı bu kadar satıs varsa eger neden taban olmuyor demekkı bırılerıyle anlasmıslarkı satıslar karsılanıyor arada da lanet olsun dusuyo dıyenlerde tost oluyor fıller tepişir çimler ezılır
Bu hisseye girdiğim güne lanet olsun çok fazla zarardayim farklı bı hisse almış olsam param şuan iki katıydı,ne yapmak lazım bilemiyorum böyle keriz yerine koyulmak ağrımaya gidiyor ama okunan şu ezanlar hürmetine bizim paramiza göz dikenlerin Allah cezalarını versin,zararım -%50 den fazla ama bilsemki 1 lira olacak yinede satmiyacagim ,belki bu kan emiciler yüzünden hastalık sahibi olacağım ama onlar inatsa bende inatim.gerekirse bu adı kağıdı borsadan cikarsinlar
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışlar karşılandığı kesin 2.50 den yüklü alım girip tek tuşla verdiler hisseyi bu satırda aklı başında hiç kimse bu hisseye toplu alış girmez. Burada önemli olan satışların ne kadar olduğu ve ne zaman sonuçlanacagi bu adamların satılan mallardaki alış oranı yüzde 75 civarı toplu satışı karşıladılar. Bunların ortalaması 2.70 civari. Buradaki yorumlara bakıyorum çok fazla değiliz bende 17 bin lot var toplam yani küçük yatirimcida kaç lot vardır sizce ? Ben hiç zarar etmedim bu hissede inşallah herkez kazanır layık olduğu yere gider hisse
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıdan alanlar daha SABIR'lı olmalı,
bence güzel bir hisse.
5 civarı zor değil, maliyet düşürüp beklemeliyiz... YTD
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın kaba haber verirler şukadar lot sattık diye ne diyeyyim böyle şirketleri borsaya alanda kabahat
Temmetu odeme tarıhını ve oranını bılen arkadas var mı
Bence, endeks in bazen çok bi önemi olmuyor. Maliyet düşürmek konusuna gelince; bana göre böyle ani düşüşlerde nakit durumuna göre alım yapabilirsiniz YTD.
Benim maliyet de 5 liraya yakın , sabır sabır bir yıldır sabrediyoruz ama bir daha 5 lira görmesi zor gibi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibin dibi vardır, deniliyor ya. Onu ancak patron biliyor. Teknik analize ve maliyete göre hareket edilmeli, Ben'ce. YTD.
Bugün çakan meksa 800000 bine yakın daha öncede çaktı bu adamlar arz edecek aracı kurum nasıl bir durumdur bu
Sn. cefri haklı olabilirsiniz bu satışlar gerçekten günlük olarak vertu hissesine fazla.
Demekki birileri karşılıyor.
Umarım karşılayanlar düşündüğünüz gibi anlaştığı adamlardır.
Hiç birşeyden habersiz hissenin ucuz olduğunu düşünüp gelen yatırımcılar ise vay haline demek gerekecektir.
Taban konusuna gelince istese tabanada götürürdü. Demekki taban işlerine gelmiyor.
Benim de maliyet yukarilarda. Çok zarar var. Allah sonumuzu hayretsin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz edecegı şirketlerin sermayelerı düşük bedelli sermaye artışi yaparak şirketlerin degerı yuksek gösterılıp pıyasaya daha ıyı parada surecekler vertu yuda soyle bır 4 tl ye cıkardılarmı yenı halka arzlara musterıde bulurlar kagıt aldırıp anlastıgı adamlarda anlastıkları deger muhtemelen 4 tl cıvarında satısı yapıp paayı kazanırlar buradakı arkadaslarda dayana bılırse gemıde kalabılırse kendını kurtarır muhtemelen bu oaly en az 3-4 ay surecektır kanaatındeyım
Günaydın,
Oyunu kuralına göre oynamıyorlar. Esasen Ülkemizdeki Borsa işleyisi Küçük yatırımcıya uygun değil. Vertu'nun gelişmiş bir ülke borsasındaki hali böyle keyfi olamaz. Ticaret ahlakından bu kadar uzak bir Borsa için umarım sayın cumhurbaşkanı talimat verir. Vertu yatırımcısının bir şekilde mağduriyetlerini yukarıya taşıması şart bence. Yoksa SPK nın bu işte yatırımcıdan yana hareket etmesini bekleme.... Adım adım diplere gidiyor kağıt. Taban olması gerekmiyor. Çaktırmadan diplemeden mal veriyorlar. Bunların niyeti çok kötü. Umarım ben yanılıyorumdur.
YTD
Patron sattıkça satıyor öyle bir satışki sanki vertu batıyor fiyatı önemli değil yeterki cebim dolsun der gibi. Bu satışlar mantıklı değil spk ya şikayet edelim hesapları incelensin kamuya açıklanmamış herhangi bir sıkıntılı işlemi varsa açığa çıkarılması için. Hesaplarının incelenmesi şart geçenlerde bir şirket için spk uyarı verdi. Verusa ve vertu içinde aynı yol izlenip spk ya şikayet edilerek şirketin ve holdingin araştırılması talep edilebilir. Çaresizsiniz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
dandirikden bir internet sayfası var. dip seviyelere gelmiş hisse.
Sadece yapacağınız vertu hissedarlardanım kamuya açıklanmış genel kurulda kararlaştırılmış herhangi bir bilgi olmamasına rağmen şirket hissesini ana ortak verusa satmaktadır hak kaybımın oluşmaması ve olumsuz bir durumun önüne geçilmesi adına şirketin ( vertu) ve ana ortak verusa holdingin hesaplarının incelenmesini talep ediyorum. Tabi bu talep 100 lerce kişiden gelirse spk harekete geçer o yüzden 1 lotu olanda bunu talep edebilir. Çaresizsiniz. Karanlığa küfretmektense sizde 1 mum yakın aydınlansın.
Açıklamalar
01.06.2017 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,50-2,66 TL fiyat aralığından 1.436.328 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 01.06.2017 tarihi itibariyle %62,59 sınırına ulaşmıştır.
Investco Holding A.Ş.'nin sahip olduğu %2,87 oranındaki paylar da ortaklığımızla birlikte hareket etmektedir.
DÜN AKŞAM BEKLİYORDUK, ŞAŞIRTTI BİZİ,