Sayfa 77/650 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 609 - 616 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bir tarafta gobegini kasiyanlar,bir taraftan alinterinin ardindan bakip kalanlar.Bu ulkede borsayi yasaklayacaksin.yatirim tavsiyesi degildir.

2. Emekli777 sürekli izleme halindesin senin yorumun nedir

3. iyi kimse Ramazan günü ALIP SATMASIN BU SENEDİ canıda yanmasın kimse üzülmesin yatırım tavsiyesi asla degildir
    YTD DEGİL ASLA

4. Sayın Karasu yorum ve eleştirilerimi devamlı yapıyorum önceki sayfalarda var.An itibarı İle şunu belirtmeliyim bilerek ve hesaplanarak bu hissede spekülasyon yapılıyor tabiki yasal ancak zalimce bana göre patrondan izinsiz güç,beklemeyi tercih ettim KAP a gönderdikleri arzlar hisse devirleri ve bilmediğimiz nice haberler heybelerinde çıkma zamanı belirsiz Rabbım sabır versin İnşaallah.Yatırım tavsiyesi etmem bu benim tahminim.

5.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Sayın Karasu yorum ve eleştirilerimi devamlı yapıyorum önceki sayfalarda var.An itibarı İle şunu belirtmeliyim bilerek ve hesaplanarak bu hissede spekülasyon yapılıyor tabiki yasal ancak zalimce bana göre patrondan izinsiz güç,beklemeyi tercih ettim KAP a gönderdikleri arzlar hisse devirleri ve bilmediğimiz nice haberler heybelerinde çıkma zamanı belirsiz Rabbım sabır versin İnşaallah.Yatırım tavsiyesi etmem bu benim tahminim.
    Teşekkür ederiz ama ben hayatımda bist 100 senedi olupta A GURUBU BİR SENETTE VE KAR EDEN BİR ŞİRKETTE BORSA 98 BİN OLMUŞKEN YÜZDE 45-50 DÜŞÜTĞÜNÜ GÖRMEDİM HADİ B YADA C OLSA NEYSE O NEDENLE BU İNSANLAR BORSA KOTUNDAN ÇIKMASI GEREKİYOR BANA GÖRE YTD DEGİL ASLA

6. Bu titan zinciri çakma şirketler topluluğunda sanırım daha da büyük oyunlar dönecek gibi duruyor.
    Allah sabır versin yatırımcısına.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu tahtada yapılan işlemlerin yakın ölçekte incelenmesi gerekir. 40 Bin puanlık artışa rağmen büyük düşüş yaşayan hissede borsa fiyatlamasından söz edilemez. Belli ki olağan dışı bir durum var. Bunun açıklanması yasal zorunluluktur. Bu kadar açıklamadan sonra suç duyurusu çıkar mı? Çıksın artık be!
    YTD

8. Girisimcilik adi altinda 8 adet masa sandalye sirketi kurarak 2 sini halka arz etme cabalari,ardindan geriye kalan 6 sirketi daha halka arz etme cabalari .aneltelekomdaki dustukleri icler acisi durum.gerel elektirikte dustukleri icler acisi durum.her gecen yil aciklanan kotu bilancolar.guya iyi habermis gibi gonderdikleri aciklamalardan sonra buyuk oranda hisse satislari.nasil keriz yerine kondugumuzun gostergesi degilmi? Yatirim tavsiyesi degildir...

Sayfa 77/650 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •