Daha önce hisse takip etmemiş olsaydınız daha kolaydı :)
Printable View
Ons altına bişeyler olmuş
GPG Kasım ayında fon pay sahipleriyle bir organizasyon duzenleyecekmis. Gerçekten sevdim bu hareketi.
Çok güzel, helal olsun valla. Ben de twitter hesabı var, istediğin anda ulaşabiliyorsun diye beğeniyorum.
Dün akşamki muhabbetlerden sonra, MKK dan ne var ne yok blokaj koydum fonlara. Hisse senetleri zaten blokajlıydı.
Bir de otomatik blokaj olayı varmış.
Alıntı:
Otomatik blokaj sistemi yatırımcıların günün herhangi bir saatinde gerek mevcut kıymetlerine gerekse gelecekte hesabında bulunacak kıymetlere yönelik kıymet ve adet bazında bloke altına alma talimatı vermelerine imkan sağlamaktadır.
TCD ne gelir?
MKK ya edevlet şifrenizle giriş yapın, sol taraftan e-cas bölümüne girin, blokaj seçeneğini göreceksiniz. Alttaki linkten girerseniz, kolayca halledersiniz.
https://portal.mkk.com.tr/portal/#Portal-Login
Tacirlerin de kesinlikle Twitter üzerinden bilgilendirme yapmaları gerekiyor. Ya da üye olacağımız haftalık bir yatırımcı mail listesi falan.
Gpg tahmini mk %63,64
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.admustafa
alım için tercih edebileceğiniz sırası ile borçlanma araçlarından ve değişken fonlardan 5 er adet fon ismi yazarmısınız?
YFV oran belli arkadaşlar?
Hala ters psikoloji. Amerika'da gerçekleşen resesyon ların neredeyse hepsi işsizlik çok düştüğünde gerçekleşmiştir.
100k tcd alanın parası 1 günde kaç olur ?
Risk düzeyi ORTA olan bir portföy yapacak olsanız ilk 3 fon hangileri olurdu?
Belli değil ama umutlanmayın fazla hatta altının bu günki hareketinden etkilemişse eksi bile yazar
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borçlanma araçları fonlarını takip etmiyorum fazla. Tahvil faizlerinde düşüş yönünde beklentiniz varsa uzun vadeli tahvil içeren borçlanma araçlarını tercih edebilirsiniz. Değişkenler TCD, GPG, OBP, TGA ve HSA olabilir ama hepsinin stratejileri farklı size uygun olanı inceleyin sn.ozbek
Bir arkadasim 1 haftadir tcd de
400 k ile girmis
Suan 423k olmus...
Bankaci konusurmusunuz lutfen
Ben forumda hic baskasi icin sarki paylastim mi?
Çok emin değilim TIV'dan yol alma zamanım gelmiş olabilir mk 20.3, yarın tahvil faizlerine bakmak lazım