Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 601 - 608 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Hem fonu hemde fondaki kağıtları takip et, valla bu iş daha zor sanki.
    Daha önce hisse takip etmemiş olsaydınız daha kolaydı

2. Ons altına bişeyler olmuş

3. GPG Kasım ayında fon pay sahipleriyle bir organizasyon duzenleyecekmis. Gerçekten sevdim bu hareketi.

4.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    GPG Kasım ayında fon pay sahipleriyle bir organizasyon duzenleyecekmis. Gerçekten sevdim bu hareketi.
    Çok güzel, helal olsun valla. Ben de twitter hesabı var, istediğin anda ulaşabiliyorsun diye beğeniyorum.

Dün akşamki muhabbetlerden sonra, MKK dan ne var ne yok blokaj koydum fonlara. Hisse senetleri zaten blokajlıydı.

Bir de otomatik blokaj olayı varmış.

Otomatik blokaj sistemi yatırımcıların günün herhangi bir saatinde gerek mevcut kıymetlerine gerekse gelecekte hesabında bulunacak kıymetlere yönelik kıymet ve adet bazında bloke altına alma talimatı vermelerine imkan sağlamaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Çok güzel, helal olsun valla. Ben de twitter hesabı var, istediğin anda ulaşabiliyorsun diye beğeniyorum.

Dün akşamki muhabbetlerden sonra, MKK dan ne var ne yok blokaj koydum fonlara. Hisse senetleri zaten blokajlıydı.

Bir de otomatik blokaj olayı varmış.
    Nasıl otomatik blokaj verebilirim acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    GPG Kasım ayında fon pay sahipleriyle bir organizasyon duzenleyecekmis. Gerçekten sevdim bu hareketi.
    TCD müdürünü arayan olursa söyleyelim örnek alsınlar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    TCD ne gelir?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Nasıl otomatik blokaj verebilirim acaba?
    MKK ya edevlet şifrenizle giriş yapın, sol taraftan e-cas bölümüne girin, blokaj seçeneğini göreceksiniz. Alttaki linkten girerseniz, kolayca halledersiniz.

https://portal.mkk.com.tr/portal/#Portal-Login

Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •