tesekkürler hocam birde direnci yazarmısınız
Printable View
yazıklar olsun
Dün ve önceki gün ki işlemler ile hisseyi resmen manipüle ettiler.
Spk umarım goruyordur bunları
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba arkadaşlar kafkas26 tahmin ettiğim kişi ise analiz konusunda çok iyi olan ve küçük yatırımcının kazanmasını isteyen biri.bu analizler ve yazılarından yola çıkarak sanırım tahmin ettiğim kişi. kendisini 4-5 yıldan beri tanıyorum ama 2-3 yıl oldu görüşmemiz olmadı. forumlarda hiç yazmıyorum ve hisseneti takip ederim. burdaki herkese de saygım var herkesin emeğine sağlık temel ve teknik analiz paylaşan kim varsa.bunu yazmamın sebebi kafkas26 tanıdığım kişi ise kesinlikle iyiniyetinden şüphem yok.bu kağıdı bize 2.00 lerden söyleyen adam. teknik bilgisinede çok güvenirim.saygılar
Evden çalışmaların artmasından dolayı siber saldırıların da arttığını belirten Beceren, siber saldırıların yarattığı tehditler ve buna bağlı olarak oluşabilecek riskleri güvence altına alan ürünler olduğunu ama bunların henüz başlangıç aşamasında olduğunu kaydetti. Zaman içinde bu sigortaların daha modüler olacağını ve çeşitliliğinin artacağını vurgulayan Beceren, zaman içinde sağlık sigortalarına olan ilginin burada da artacağını belirtti.
https://www.bloomberght.com/siber-gu...asacak-2258768
bana 2 ay önceki o zirve fiyatlarını vermezsen , r , 2021 yıllık bilançosuna kadar burda kalırım yani 1,5 sene daha ey tahtacı hesabını kitabını iyi yap ve düşün :)
kapanış..
https://i.hizliresim.com/f1ub7f.png
Bu hareketler bizim speğin aylardır bildik hareketleri. Artı şimdi çıkış trendinde diye düşünürsek, her yukarı harekette direnç geçildiğinde yoğun bir şekilde hisseye rağbet artıyor. Gelen yeni kişilere de SPEĞİMİZ hoş geldin diyor bu şekilde diye düşünüyorum. Kendince safraları atıp ne yapacaksa yapacak. Ben 3,5 yıldır yaklaşık günlük izlediğim için bu hareketlere bir kulp bulmuyorum👍🏻 YTD. Saygılarımla.
Teşekkürler
Güzel düşünceniz için.
O kişi benim.SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahir ünal bey siber vatan raporunu Cüneyt Özdemire göndermiş, videoda anlatıyor içeriğini ... dakika 8:30 dan sonra ...
Herkes siber güvenlik ve Siber vatanı konuşacak önümüzdeki dönemde..
https://www.youtube.com/watch?v=rSHW2xT5ARY
eminim artık kesin sensin o
O dönem kafkas026 olarak yazıyordum.
Tspor topiginde yine provokatör bir kaç kişi beni istemedi.
Orada çok zararı olan insan vardı.
Bende kar ile ayırdım her birini.
Krontta 2 lerden önermiştim.
Sadece kront mu?
Koza grubu ve nicelerini.
Cok sukur 19 yıldır hic ah almadım.
Dogru konuşan dokuz koyden kovulur diyerek hep sabredip bu gunlere geldik işte.SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haafta biter..
https://i.hizliresim.com/Ao3PvQ.png
fena durmuyor sanki..
https://i.hizliresim.com/nbEbbq.png
Siber vatan detayları ortaya çıkmaya başladı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Dijital platformların, sosyal medyanın ihml edilemeycek derecede önemli mecra olduğunu biliyoruz. Sosyal medyadan nefret etsek böylesine yaygın şekilde kullanmazdık. Twitter'dan en çok izlenen kişi olduğumu buradan hatırlatmak isterim. Ama her türlü yalanın, iftiranın, sapkınlığın sosyal medyada mecra haline getirilmesini görmezden mi geleceğiz. Telefonunuza sızılsa kendinizin veya kardeşinizin mahrem görüntülerinin çalınıp Twitter, Facebook'ta yayınlansa çaresiz kalacaksınız. Bazı çevreler Türkiye'de mali veya hukuki muhataplarını sağlayacak temsilcilik açmaktan ısrarla kaçınıyorlar. Sosyal medya ve dijital platormlarda maddi ve manevi itibarı koruma hakkı olmalıdır. Tüm vatandaşlarımızın sosyal medyayı etkin ve ahlaki zeminde kullanabilmesini sağlamak devlet başkanı olarak görevimidir. Bu konuda güçlü bir altyapının oluşturmanın gayretleri içerisindeyiz. Güvenli bir internet mecrasına inşallah yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız.
https://www.nethaber.com/gundem/cumh...anitladi-25027
Kimsenin kimseye bişi dedigi yok burada.
Gelipte burada sen acemisin , sen birsey bilmiyorsun, sen nerden ciktin derseniz yersiniz lafi.
Sonra yok bana bunu dediler yok beni istemediler...
Abi garip ya valla... Yazmiyim diyorum kurt var yaziyorum yine :))
Ytd
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada siber vatan raporu toplam 94 sayfa ... Önümüzdeki aylarda meclise gelip yasalaşacak veri güvenliği konusu
Yeni egemenlik alanı: ‘Siber vatan’
Dijital çağda, egemenlik alanı olarak ‘Siber vatan’ kavramının ortaya çıktığı aktarılan raporda, veri madenciliği üzerinden bugün yeni bir sömürgecilik biçiminin gündemde olduğu savunuldu. Raporda, bu noktada “Türkiye’nin aynen ‘Mavi Vatan’ stratejik manevrasında olduğu gibi, toprakları, hava sahası ve deniz kıta sahanlığına siber bir kıta sahanlığını da eklemesi, bunu egemenlik büyük başlığının bir cüzü haline getirmesi gerekmektedir†önerisi getirildi.
Dijital farkındalığın amaçları ise şöyle belirlendi: Vatandaşlarımızın haklarının sosyal ağlarda korunması, özel hayatın korunması, kişisel verilerin korunması, siber sınırların güvenliğinin Korunması, siber egemenliğin korunması, kimliğimizin ve değerlerimizin korunması.
https://www.mlsaturkey.com/tr/akpnin...gi-secmen-var/
Bakın Sayın ÖMER FATİH SAYAN (Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı, BTK E. Başkanı) 2 gün önce ne dedi ....
Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde başladığımız #MilliTeknolojiHamlesi ile ivme kazanan dijitalleşme artık çok daha önemli.
5G, yerli solunum cihazı, siber güvenlik ya da insansız hava araçları.
Hepsi dün olduğundan daha kıymetli.
https://twitter.com/ofatihsayan/stat...48178453815296
Ben 2 şerden beri buradayım. 20 lerden 7 lere düşerken de buradaydım. 8 liralardan sonra bir tek biz vardık buralarda artık döndü diyerek grafikler , yorumlar attık. Şimdi de hoş gelmişsin PAŞAM. Kahraman mi olmak istiyorsun? Seni kahraman yapanlarla beraber hayırlı yolculuklar dilerim. Ama yalanı dolanı sevmem. Bilesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
covid19 sonrası siber güvenlik, veri güvenliği konusu sadece bizde değil, avrupa da çok daha önemli hale geldi ...
AB Parlamentosu mikro-hedeflemeleri yasakladı. Komisyon, veri güvenliği konusunda 7 haftalık etki analizi süreci başlattı ve veri güvenliği hakkında AB parlamentosuna bilgi notu gönderdi.
https://twitter.com/goyucel/status/1276524898798776321
A:tahmin ediyorum ki o sensin
B: evet benim
A:şimdi eminim sensin
B:ben şöyle kralım böylr paşayım milleti şöylr zengin ettim böyle iyilikler yaptım ben böyleyim tevazu sahibi olgun bi insanım.
Bakın her fırsatta dana altında buzağı arıyor kendinize altından kaf dağı biciyorsunuz!
Bu huyunuzdan vazgeçin!
Ben ne senin nede bir başkasının analizine kolay kolay karşı çıkmam!
Sen ki 33 değerini görmüş bu hissede hala iyimser iken ben 21 den tekrar kendimce toplamaya çalıştım!
Büyük haksızlık ediyorsunuz vebali ağır olur!
Allah' iniza kurban [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Gozumuz yok. Allah daha cok versin.
Yalniz benim yorumumla sizin yazdiginiz yorum arasinda anlamsal butunluk yok.
Kac kati kazandiginizla ilgilenmemekteyim.
Yapmis oldugunuz yorumdaki" magdur edebiyatina" karsi yazmis oldugum bir yazi.
Ytd.
Bir kere şunu kafana sok. Benim için Kront da yön YUKARIDIR. 33 de de yukarı,23 de de yukarıdır. Kısa vadeli al satları yapmadığımı nerden biliyorsun. Ama bunu söyleyip acemi insanları yanıltıp vebal almak istemem. Sanki biz düşecek demişiz de sen çıkacak demişsin gibi algı yaratıyorsun. Benim çizdiğim sınırların altına gelmediği sürece yön yukarıdır. Al hayranlarınla beraber topik senin olsun ama bana ve burada emeği geçenlere saygısızlık yapamazsın. Seni şakşaklayanlara da helal olsun diyorum. Cevap da yazma bana
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana bak bana!
Sen bu hisse 33 tl de iken iyimser davrandin ve ben seninle bu yuzden atışmıştım 20 tl dip olur dedim bu bir!
İkincisi ne zaman çıkıp beni biri övse hepiniz alt alta sanki önceden haberleşmiş gibi cevap veriyorsunuz!
Kaldi ki bana cevap verme diyorsun!
Veriririm arkadaş!
Yaptığınız ignelemeleri görmezden gelemem!
Hakkı hukuku bilen bir insanım.
Bunu bilin yeter!
Karşınızda cahil insan yok!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konu benle basladi yeniden alevlendi.
Fazla gerilmeyelim. Yapmis oldugunuz yorumlarda millete laf çakma işinden vazgecerseniz kimse size burda bisi demez.Yoksa yazmissiniz yazmamissiniz beni etkilemez.
Saygi duydugum insanlara boyle mahalle kabadayisi tavriniz hos degil.Benim saygi duydugum insanlara laf atarsiniz ben mudahil olurum.
Magdur edebiyatinizida dinlemek zorunda degil millet.
Ytd.
O zaman senin saygı duyduğun insanlara soyleyeceğin şu olmalı!
Bu adam ne dedi de bu kadar üzerine gittiniz?
Altı üstü grafik paylaşıp yorum yaptı!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşerken de çıkarken de burada dirsek çürüten üstadlar var. Demek çok kolay yıllar geçmiş yıllar hemşerim adam her gün burada yorumu var izi var ...
Günün birinde buraya gelip "ben bunu didimkii" diye ortalıkta gündem olmaya kalkarsan kimse de sana pirim vermez.
Bilgi paylaşımına amenna..
herkese saygılar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse %30 değer kaybedeceğini gördüğümde burada " biz yıllardır buradayız " diyen kişilere karşı çıkan ben mi?
Yoksa %30 değer kaybetmesine rağmen ve aylardır o rakamları bekliyen yatirimcimi haklı?
Lafa gelince " kimseyi mağdur etmiyelim dedik " oluyor.
Mağdur olan olmuş zaten kısa vadede!
Boş laf yapmayin!!!
Adam gizlice alıp satıyor ise ama burada uzun vadeden bahsedip bir şeyler paylaşıp güya kendisini al satci değilde yatırımcı yapıyor ve üstüne kısa vadede bu hissede neler olacağını söyleyen birilerini toprağa diri diri görmüyor ve kimse görmezden geliyor ise, benim de son diyeceğim " Yukarda Allah var !!!"SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadas mevzuda nereye geldi ya.
Aslinda toplasan herkes ayni seyi yaziyor.
Ozetle " Size kimse yazma demiyor.Siz yine yazin.Sadece eskidir yenidir odur budur kimseyi asagilamayin. " Diyor.
Yemin ediyorum dipsiz kuyu bitmez bu mevzu.
Hayirli geceler hayirli hafta sonralari herkese.
Ytd.
umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar
Burada " biz eskiyiz diyen " herkes ve uzun vadede şunu bekliyorum diyen kim varsa al sat yapan tiplerdir!
Ben kısa vadede neler olacak onu görüp söylerim!
Ama bu kisilerin ekmekleri önlerinden alındığı için beni hedef yaparak bu güne kadar karaladilar!
Kim haklı kim haksız toprak altında ve mahserde görürüz!
Ben bir yorum yaptığımda yahut bana destek olan biri hasıl olduğunda dana altında buzağı aranmasın!
Bu platformda bir kez birinin analizine karşı çıkıp " hadi oradan " demişimdir!
Bu kişide sayın umut beydir!
Ben bunu dedikten sonra da hisse %30 değer kaybetmiştir!
Boncuklu sözlere kanmayın!
Formu tepeden tırnağa okuyun!
Sevgili ky dostlarım!!!
Allah senden de razı olsun.
Kimsenin söyleyemediğini soyledin.
Lakin hatamız olursa onuda söyle
Buradakileri inandırmak için değil!
Kendimi düzeltmek için!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak iste.
Yine ayni mevzu. Arkadas ben mi yanlis anliyorum?
" Bu kisilerin ekmekleri önlerinden alindigi icin" ne demektir ya?
Bu nasil bir usluptur. Kopek miyim ben?
Sn.Kafkas size vallahi hicbir sey demiyorum.Allah gonlunuze gore versin.
Ky nin hakkini koruyacaksiniz madem ilk benim hakkimi koruyun.
Surada sunuda gorduk ya vallahi ne desem bos.
Ytd.
Yorumum gayet açık!
Bana her fırsatta " biz burada yıllardır yazıyoruz, sen daha dün geldin " diyenlere ve perde arkasında al sat yapıp yine kendisini yatırımcı beni trader gösterenlere hitaben yazılmış bir yazıdır.
Sende ne anlamak istiyorsan onu anla!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.