Sayfa 78/925 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 617 - 624 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. fena durmuyor sanki..

2. Siber vatan detayları ortaya çıkmaya başladı ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan;

Dijital platformların, sosyal medyanın ihml edilemeycek derecede önemli mecra olduğunu biliyoruz. Sosyal medyadan nefret etsek böylesine yaygın şekilde kullanmazdık. Twitter'dan en çok izlenen kişi olduğumu buradan hatırlatmak isterim. Ama her türlü yalanın, iftiranın, sapkınlığın sosyal medyada mecra haline getirilmesini görmezden mi geleceğiz. Telefonunuza sızılsa kendinizin veya kardeşinizin mahrem görüntülerinin çalınıp Twitter, Facebook'ta yayınlansa çaresiz kalacaksınız. Bazı çevreler Türkiye'de mali veya hukuki muhataplarını sağlayacak temsilcilik açmaktan ısrarla kaçınıyorlar. Sosyal medya ve dijital platormlarda maddi ve manevi itibarı koruma hakkı olmalıdır. Tüm vatandaşlarımızın sosyal medyayı etkin ve ahlaki zeminde kullanabilmesini sağlamak devlet başkanı olarak görevimidir. Bu konuda güçlü bir altyapının oluşturmanın gayretleri içerisindeyiz. Güvenli bir internet mecrasına inşallah yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız.

https://www.nethaber.com/gundem/cumh...anitladi-25027
    Son düzenleme : lionnes; 26-06-2020 saat: 19:22.

3. Kimsenin kimseye bişi dedigi yok burada.

Gelipte burada sen acemisin , sen birsey bilmiyorsun, sen nerden ciktin derseniz yersiniz lafi.

Sonra yok bana bunu dediler yok beni istemediler...

Abi garip ya valla... Yazmiyim diyorum kurt var yaziyorum yine )

Ytd

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Bu arada siber vatan raporu toplam 94 sayfa ... Önümüzdeki aylarda meclise gelip yasalaşacak veri güvenliği konusu

Yeni egemenlik alanı: ‘Siber vatan’

Dijital çağda, egemenlik alanı olarak ‘Siber vatan’ kavramının ortaya çıktığı aktarılan raporda, veri madenciliği üzerinden bugün yeni bir sömürgecilik biçiminin gündemde olduğu savunuldu. Raporda, bu noktada “Türkiye’nin aynen ‘Mavi Vatan’ stratejik manevrasında olduğu gibi, toprakları, hava sahası ve deniz kıta sahanlığına siber bir kıta sahanlığını da eklemesi, bunu egemenlik büyük başlığının bir cüzü haline getirmesi gerekmektedir†önerisi getirildi.

Dijital farkındalığın amaçları ise şöyle belirlendi: Vatandaşlarımızın haklarının sosyal ağlarda korunması, özel hayatın korunması, kişisel verilerin korunması, siber sınırların güvenliğinin Korunması, siber egemenliğin korunması, kimliğimizin ve değerlerimizin korunması.

https://www.mlsaturkey.com/tr/akpnin...gi-secmen-var/

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kimsenin kimseye bişi dedigi yok burada.

Gelipte burada sen acemisin , sen birsey bilmiyorsun, sen nerden ciktin derseniz yersiniz lafi.

Sonra yok bana bunu dediler yok beni istemediler...

Abi garip ya valla... Yazmiyim diyorum kurt var yaziyorum yine )

Ytd

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bence artık yazmayın. Yarına bakalım geçmişi bırakalım. Şimdi 21.50 ler mi 28.xx ler mi hedef ona odaklanalım. 👍🏻

6. Bakın Sayın ÖMER FATİH SAYAN (Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı, BTK E. Başkanı) 2 gün önce ne dedi ....

Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde başladığımız #MilliTeknolojiHamlesi ile ivme kazanan dijitalleşme artık çok daha önemli.

5G, yerli solunum cihazı, siber güvenlik ya da insansız hava araçları.

Hepsi dün olduğundan daha kıymetli.

https://twitter.com/ofatihsayan/stat...48178453815296

7. Ben 2 şerden beri buradayım. 20 lerden 7 lere düşerken de buradaydım. 8 liralardan sonra bir tek biz vardık buralarda artık döndü diyerek grafikler , yorumlar attık. Şimdi de hoş gelmişsin PAŞAM. Kahraman mi olmak istiyorsun? Seni kahraman yapanlarla beraber hayırlı yolculuklar dilerim. Ama yalanı dolanı sevmem. Bilesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

8. covid19 sonrası siber güvenlik, veri güvenliği konusu sadece bizde değil, avrupa da çok daha önemli hale geldi ...

AB Parlamentosu mikro-hedeflemeleri yasakladı. Komisyon, veri güvenliği konusunda 7 haftalık etki analizi süreci başlattı ve veri güvenliği hakkında AB parlamentosuna bilgi notu gönderdi.

https://twitter.com/goyucel/status/1276524898798776321

Sayfa 78/925 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •