Originally Posted by
netkit
Sn @yörük@;
Topikte çok değerli bilgiler var, analiz edip yorumlayıp kendi sistemlerinize uygularak grafikleri paylaşmıssınız.
Tw takas derinlik akd veriyormu bilmiyorum ama gençler ve ileride bu işten para kazanmayı düşünenlere tavsiye ederim.(coin dahil)
Ben teknikten hiç anlamıyorum. Fakat beni terminallere bulaştıran bir abimin lafı bu işin maddesi 1 fiyat 2Moving Avarage..
Bende sizin gibi Psarı çok beğenirdim fakat beni çok kandırdığı da oldu. Mesela bugün Büyük demirde ters köşe yaptı.
Geçmiş sayfalar daki bazı kodları pine editöre yapıştırdım hemen hemen hepsi hata verdi. forumun bazı şeyleri yıldızladığından veya simgelerden fakat hataları çözmek benim gibi anlamayanlar için gerçekten zor. Bazı soran arkadaşlar olmuş onlardan kopya çekcem yeniden deneyeceğim.
600 mesajın hepsini okudum; nacizane(tabi hepsini anlayıp uygulayabilen vardır)
-Free kullanıcılar için birleştirmeler videosu çekerek anlatabilirseniz veya çekilmiş bildiğiniz varsa link paylaşma şansınız olurmu?
-Paylaşmış olduğunuz kodların son hali varsa tekrar sormamak için(hataları düzeltmeye çalışırken) kod: bloklu veya txt olarak upload edebilirminiz?
-436 nolu mesajınızdaki Temel Analize göre tarama yapmak mümkün mü?
Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.
Tekrar paylaşımlarınız için teşekkür ederim elinize sağlık.
Bol kazançlar.