Sayfa 76/276 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2208 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Tradingview

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    inşallah faydası olur.... denemelerinizi görmek....ayrıca mutlu eder...teşekkürler...selamlar...
    Sn @yörük@;
    Topikte çok değerli bilgiler var, analiz edip yorumlayıp kendi sistemlerinize uygularak grafikleri paylaşmıssınız.
    Tw takas derinlik akd veriyormu bilmiyorum ama gençler ve ileride bu işten para kazanmayı düşünenlere tavsiye ederim.(coin dahil)
    Ben teknikten hiç anlamıyorum. Fakat beni terminallere bulaştıran bir abimin lafı bu işin maddesi 1 fiyat 2Moving Avarage..
    Bende sizin gibi Psarı çok beğenirdim fakat beni çok kandırdığı da oldu. Mesela bugün Büyük demirde ters köşe yaptı.
    Geçmiş sayfalar daki bazı kodları pine editöre yapıştırdım hemen hemen hepsi hata verdi. forumun bazı şeyleri yıldızladığından veya simgelerden fakat hataları çözmek benim gibi anlamayanlar için gerçekten zor. Bazı soran arkadaşlar olmuş onlardan kopya çekcem yeniden deneyeceğim.
    600 mesajın hepsini okudum; nacizane(tabi hepsini anlayıp uygulayabilen vardır)
    -Free kullanıcılar için birleştirmeler videosu çekerek anlatabilirseniz veya çekilmiş bildiğiniz varsa link paylaşma şansınız olurmu?

-Paylaşmış olduğunuz kodların son hali varsa tekrar sormamak için(hataları düzeltmeye çalışırken) kod: bloklu veya txt olarak upload edebilirminiz?

-436 nolu mesajınızdaki Temel Analize göre tarama yapmak mümkün mü?

Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.
    Tekrar paylaşımlarınız için teşekkür ederim elinize sağlık.
    Bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by netkit Yazıyı Oku
    Sn @yörük@;
    Topikte çok değerli bilgiler var, analiz edip yorumlayıp kendi sistemlerinize uygularak grafikleri paylaşmıssınız.
    Tw takas derinlik akd veriyormu bilmiyorum ama gençler ve ileride bu işten para kazanmayı düşünenlere tavsiye ederim.(coin dahil)
    Ben teknikten hiç anlamıyorum. Fakat beni terminallere bulaştıran bir abimin lafı bu işin maddesi 1 fiyat 2Moving Avarage..
    Bende sizin gibi Psarı çok beğenirdim fakat beni çok kandırdığı da oldu. Mesela bugün Büyük demirde ters köşe yaptı.
    Geçmiş sayfalar daki bazı kodları pine editöre yapıştırdım hemen hemen hepsi hata verdi. forumun bazı şeyleri yıldızladığından veya simgelerden fakat hataları çözmek benim gibi anlamayanlar için gerçekten zor. Bazı soran arkadaşlar olmuş onlardan kopya çekcem yeniden deneyeceğim.
    600 mesajın hepsini okudum; nacizane(tabi hepsini anlayıp uygulayabilen vardır)
    -Free kullanıcılar için birleştirmeler videosu çekerek anlatabilirseniz veya çekilmiş bildiğiniz varsa link paylaşma şansınız olurmu?

-Paylaşmış olduğunuz kodların son hali varsa tekrar sormamak için(hataları düzeltmeye çalışırken) kod: bloklu veya txt olarak upload edebilirminiz?

-436 nolu mesajınızdaki Temel Analize göre tarama yapmak mümkün mü?

Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.
    Tekrar paylaşımlarınız için teşekkür ederim elinize sağlık.
    Bol kazançlar.
    öncelikle selamlar...ve teşekkürler....
    paylaşılan o temel analiz koduna göre tarama yapılamıyor.....
    ama kendi belirlediğiniz kriterlerle temel analiz taraması yapılıyor...örnekler gördüm.....
    kendi adıma temel analizle hiç ilgilenmiyorum.....kod incelerken bakmışlığım var....

birleştirme videolarına gelince...o konuda beceriksizim.... çekilmiş video bulursam link paylaşırım....

birleştirme diye kastım ise şu şekilde.....beğendiğiniz iki koddan birini diğerinin içine yapıştırın...
    tek olarak ya study ya da strategy yazın...diğer koddakini silin.....
    benzer veriler çakışırsa yanına birşey ekleyerek tanımlayın.... ama mümkünse sytanx hataları almamak için...
    kullanacağınız bar sayısını fazla tutmayın derim......

mesajlardaki amaç beğendiklerinizle...kendinize sistem yapmanız için.....

psar kullanımım farklı... 0 dan farklı adımlarla hesaplatıp....döngüler elde ederek... kullanmaya çalışıyorum....
    adımı yavaşlattıkça...slowmotion gibi düşünün.....mesela 0.001 adımla takip ederseniz...yavaşlatmış olursunuz....

volume kodları kullanmak istiyorsanız.....ücretli kullanmalısınız....(ben ücretsiz kullandığım için...tek grafik ve üç kod kullanıyorum)
    fakirlik işte...

fiyat ve mov gelince... en güzel sistemler fiyat temellidir......grafiği uzay boşluğu gibi kabul ederseniz....
    mov, gidilen yörüngeye göre kıyas olur.....lakin TW de insanların fikirleri bambaşka ve farklı kıyaslar....yapıyorlar....
    zaten amaç matematiksel bir şablona oturtup...ona uymaya çalışmak.....

gençlere gelince...merakı olanlar...çoktan başlamışlardır.....
    hatta gençlere bu konularda okullarda dersler verilmeli diye düşünenlerdenim.....
    bizim yapamadığımızı...gençler yapmalı...kod yaza bilmeliler diye düşünüyorum...(bizden geçti)

şimdilik kullandığım sistemim....yörük yıldızı.....kendime göre tasarladım....
    eğer denemek veya değiştirmek isterseniz.... kodları eklerim... dediğiniz gibi txt dosyası olarak....

istediğiniz yerde istediğiniz değişikliği yapın....işinize gelmeyenleri silin....stilini ve değerleri istediğiniz gibi değiştirin....

ümit ederim ki, daha güzellerini yapar.....ve insanlarla paylaşırsınız......

https://dosya.co/8vzvwoufta4h/strateji_kodu.txt.html
    strateji kodu...başlığını kendinize göre uyarlayın yaptım...

https://dosya.co/8yjqt38dmo71/yıldız.txt.html
    yıldız kodu....başlığı kendinize göre uyarlayın yaptım..

not, kodların değerlerini ve stillerini ve görmek istediklerinizi.....
    kendinize göre uyarlayın....

örneğe ilaveleriniz olursa...ya da değer değişimleri ile elde edeceğeniz....sonuçları paylaşmanız....
    ve daha da geliştirmeniz dileğiyle....
    16.07.2024 - 10.12.2024

3. Higher Time Frame Chart Overlay
    https://tr.tradingview.com/script/uP...Chart-Overlay/
    istediğiniz periyotun son 10 bardaki yüksek düşüğünü görmeyi sağlıyor.....

örnek
    x100 saatlikte h4-gün-hafta https://www.tradingview.com/x/47j52SzL/

x100 saatlikte seçilen üç hisse saatlik https://www.tradingview.com/x/BWCnNKLC/

https://www.tradingview.com/x/x4ACTl1K/ v.b kombinasyonlar...
    16.07.2024 - 10.12.2024

4. 16.07.2024 - 10.12.2024

sn yörük 3 adet formlülü birleştirmek istiyorum yapmamda yardımcı olurmusunuz.

daha doğrusu 3 adet sistemi

6. Yukarıda paylaştı..
    Ne alemdesiniz coin işinde
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sn yörük 3 adet formlülü birleştirmek istiyorum yapmamda yardımcı olurmusunuz.

daha doğrusu 3 adet sistemi
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 76/276 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •