Originally Posted by
netkit
Sn @yörük@;
Topikte çok deðerli bilgiler var, analiz edip yorumlayýp kendi sistemlerinize uygularak grafikleri paylaþmýssýnýz.
Tw takas derinlik akd veriyormu bilmiyorum ama gençler ve ileride bu iþten para kazanmayý düþünenlere tavsiye ederim.(coin dahil)
Ben teknikten hiç anlamýyorum. Fakat beni terminallere bulaþtýran bir abimin lafý bu iþin maddesi 1 fiyat 2Moving Avarage..
Bende sizin gibi Psarý çok beðenirdim fakat beni çok kandýrdýðý da oldu. Mesela bugün Büyük demirde ters köþe yaptý.
Geçmiþ sayfalar daki bazý kodlarý pine editöre yapýþtýrdým hemen hemen hepsi hata verdi. forumun bazý þeyleri yýldýzladýðýndan veya simgelerden fakat hatalarý çözmek benim gibi anlamayanlar için gerçekten zor. Bazý soran arkadaþlar olmuþ onlardan kopya çekcem yeniden deneyeceðim.
600 mesajýn hepsini okudum; nacizane(tabi hepsini anlayýp uygulayabilen vardýr)
-Free kullanýcýlar için birleþtirmeler videosu çekerek anlatabilirseniz veya çekilmiþ bildiðiniz varsa link paylaþma þansýnýz olurmu?
-Paylaþmýþ olduðunuz kodlarýn son hali varsa tekrar sormamak için(hatalarý düzeltmeye çalýþýrken) kod: bloklu veya txt olarak upload edebilirminiz?
-436 nolu mesajýnýzdaki Temel Analize göre tarama yapmak mümkün mü?
Uzun bir yazý oldu kusura bakmayýn.
Tekrar paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim elinize saðlýk.
Bol kazançlar.
Yer Ýmleri