Bu mesajından sonra ismini söylemiyecem x hissesine geçtim dedi sen iyi ki o mesajını okumamışsin [emoji16][emoji3][emoji3][emoji16]
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ula, yoksa ...?MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş "temenni" dilekleri ile "günaydın ortaklar" diye medeni ve saygılı bir şekilde yorumsuz ifademe abuk sabuk yorum yapıyorsun..kaşıntın var galiba..sen yazılanları okuma özürlüsün herhalde..derdin ne senin açık açık söyle..o bahsettiğin "üstad" kimmiş onu da söyle..
Kaç gündür bize rota çizmeye,yıldırmaya çalışanlara piyasa bir nota verdi.. Elinizden geleni ardınıza koymadınız da ne oldu.yenildiniz. malını tutabilenler kazandı,kazanıyor..
ytd değildir
Valla isterseniz polemik yapın uzatın, kavga edin kimse kağıdını satmaz. Ama tadımız kaçmazsa size dua ederim
Senin olsun
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arkadaş ne yaşıyor...
Merak ettim...
Tavana sahip çıkan kim...
Al senin olsun...
O kadar çiğ olmadık daha...
İlk tavan görmüş değiliz...
Sen galiba tek bu senedim var zannediyorsun...
Sen bi paylaştıklarıma bir bak
Ondan sonra konuş...
Bir de naçizane tavsiyem...
Borsayı bütün dünyan yapma..o kadar düşün me basit ol...
Herkese bol kazançlar....
Yarın Turgg' un 1/4 inden daha değerli olacağız böyle bir iddiam var
Neden yazmıyorsunuz diyorlar
Neye yazayım kime yazayım
7-8 sayfa yazı okudum 2 tane kayda geçen yazı var.
Forum bilgi yeridir, herkes ben bildim havalarında laf sokmalar okumaya bile gerek duymuyorum.
Sadece kısacılar için ufak bir dipnot geçeyim
yarın burası ağlama duvarına dönmesin
Özelden soranlara dönüş yapmıyorum kusura bakmayın vebal almak istemiyorum..
Ben 1 lot bile satmadım satmamda
Hedefim çok büyük
Ateksde bekleyen çorbayı içer gerisi boş laflar
Kimseyle polemiğe girmem kusura bakmayın
siz de benim gibi 8 buçuk sene bekleseydiniz
lanet kelimesinin yerine neler söylerdiniz
sonrada diğer yazımı okuyun ilk defa beni şaşırttı yazdım.
Sizin gibi 100 lerce kişi geldi geçti buradan.
2-3 ay önce giren hisse alan arkadaşları benimle karıştırmayın.
Kağıda hareketi ben getirdim.15.99 ve 16.00 yi alınca 10 bin lotla şaşırdı. Sonrasında ilave alımlarımda oldu. İsyatirim bu kadar sattiysa çok ky dökülmüş bugün benim alımlar 15 bine yaklaştı çünkü iş te..Burada ben x kağıda gidiyorum diyenlerde oldu ama trend değişti. Bak hala ağlama duvarı diyor. Birileri terste kaldı trade edemedi. Kıvranıyor kaptırdığı mallar için kardeş bizim burda bir söz var. Geçti Bor' un Pazar' ı sür eşeği Niğde' ye.. kalan lotlarini zincir le bağla yani
Spek bu tavanı sizi birbirinize düşürmek için mi yaptı acaba.
Hesap makinaları alınmış yetmedi Excel tablolarında formüller kaç günde parayı kaça katlarım. Yılbaşına milyoner olarak girermiyim hesapları bile yaptırıyordur bu akşam.
Yarın taban a basarlarsa özlediğiniz şelale resmini çizerler grafikte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sürü martaval atan tutan.gazcı mı ararsın kötüleyen mi ararsın tavanı ben yaptım diye ni mi ne ararsan var... Gerçek ise tekkeyi bekliyoruz çorbayı içeceğiz ama ne zaman..
İnşallah yakındır
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban olur mu olur olmaz diye bir şey yok ama artık buralarda bu hisseyi tutamazlar bak tutmazlar değil tutamazlar..
Neden çünkü pirimsiz temeli sağlam hikayesi bol hisse bir elin parmakları kadar kaldı... Birileri yapışır kağıdın yakasına YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o değil de tavana kilit ateks de kapanış olmayalı o kadar uzun zaman olmustu ki oncelıkle tum ortaklara, sabırla bekleyen eskı dostlara selamlar....hayırlı ugurlu olsun piramit merille birlikte ucuncu sefer denemede bu sefer fişi çekmeyi bildi
cok bekledık, cok sabrettık, bu kadar beklemeye artık su marjlar %20 olana kadar tavan serileri ile kendini affettirebilirsin hemde %10 marjın son serilerini ateks yapmıştı diye tarihe gecirin şu ateks i artık
Her tarafı leke olanların, birtakım hisseleri forumda paylaşıp kafa karıştıranların windowsUp' samimi ve şeffaf yorumlarıyla mukayese edilir tarafı yok, dürüstluğu ilke edinenle , para için her taklayı atanlar aynı değerde tutulmaz.. Windowsup 'ı blen biliyor vesselam..
ytd değildir
tekstıl sektor ortalamaları bellı daha onceden paylasım yapmıstık
tekstılde el atmadıklarından en son ucuzlardan hatek ve ateks kalmıstı once hatek e sonra da bugun ateks e el attılar sonunda
gecen sene konkordato ilan eden ozsermayesını yemıs eksıye dusmus olan emnis bile bu para bolllugu donemınde 0,95 kurustan bugun ıtıbarıyle 18 tl ye geldı tkuru vb daha bunun gibi niceleri herkes goruyor ve bılıyor kimse elindeki hisseyi kucumsemesın mutlaka ederini bulacaktır.
Aynen tutamazlar ve tahtacı nin yeni gelen müşterisi de pek çok olacak yarın. Oyunu artık onlara göre kurar. Dün dünle gitti cancağızım şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Ben diyorum ki kv de ,Turgg in 1/4 ü fiyata erişecek ateks Neden çünkü primsiz temeli sağlam ve hikayesi bol. hisse bir elin parmakları kadar kaldı. Birileri yapışacak kağıdın yakasına.. Aynen
Onu bunu bilmem bizim arsa Turgg in arsasından değerli mi, değil mi bunu tartışalım yani üstelik (artı) elde üretim ve ihracat yapan bir fabrikamız var
Bakma olumsuz düşünenlere ben sayın Kumar i uyardiktan sonra en son yazı 2 Eylül'de yazılmış edip topiginde. Dün sayın Kumar bir yazı yazmış. Bugün de baddog cevap yazmış :600 milyon borcum var. Borcumu odeyemiyorum diyor. Hisse tavan yapıyor. Borsa tımarhane olmuş. Yetmedi kumarhane olmuş. Biz tarihi zirveyi pandasiz, emine siz şaibe siz yaptık, Teknik ve temel sağlam yarın bakarız edip nerde ateks nerde
Neyin kafası senet tavan arkadaşlar....
Yarını düşünün....
Neyin kavgası...
Nazım...bile terketmiş buraları galiba...yada başka nickler de....
Kazançlar gönlünüze göre olur inşallah...
Hayır!!! Tavana götüren bendim!!
Bu arada 1 ekimden itibaren Ana Pazar da olan Ateks için fiyat marjı %15, devre kesici %7.5 oluyor,,
https://www.borsaistanbul.com/...paz...i-2020-5-8.pdf
Detaylı bilgi burada..
Ben en iyisi yarın vereyim....
Bi tavana böyleyse...tavan tavana ne olur allah bilir...
Dur hazır tavanken arsayı öveyim...
Orda bir arsa var...gitmesekte görmesekte o arsa bizim arsamız.....
Bu arada arsaya gitmişliğim vardır..hatta girişinde fabrika satış mağazası bile vardı..takım elbise pantslon bile almışlığım vardır...aktek mi ne idi markası...güzeldi malları..
Yanlızca keyfini çıkarıyorum..
Başka niyet yoktur...
BELİRTİYİM DEDİM...
sessiz forumda ince mesaj olsun diye yazmıştım.
firma faaliyet raporunda açıkça yazmış, " mevcut finansal borçlarının vadesi dikkate alındığında işletme faaliyetlerinin sürdürülebilirliğinin
finansal borçlarının yeniden yapılandırılmasına bağlı olduğu görülmektedir"
faaliyet raporuna işlenmiş ciddi bir durumu yatırımcısı ile paylaşılmış.
bana göre YAPILANDIRMA lafı dolduruluyor.
kagıda müşteri geliyorsa borç vs hikaye kalır.
vs vs vs vs vs,,, yatırım tavsiye değil,,,, + - kimse yatırımlık görmesin.
edip ateks ve bazı kagıtlarda sahip istem*den hareket olmaz.
edip te istendiği açık, hatta birşeyler daha fırına girmeden başlan**** olmalı,,,
Yarın Cuma😊
Ateks Cumaları sever eskiler bilir sadece
Maliyet 5 american dollars
Yani tavan da olsa olur taban da bize komaz
Maliyet 2013 Mart biz neler gördük neler...
Lanet huyları olan bir hisse dir...Garry üstad a katılmamak mümkün değil...
Sessizlik sever...
Dereyi görmeden kimse paçaları sıvamasın...
Mart 2020 de hisseyi pandemi enkazından alanlar uzun vade de Ateksi yere göğe sığdıramayacak olan şanslı ballı yatırımcı arkadaşlar olarak tarihe geçeceklerdir...
18,88 göze kulağa hoş gelen bir haftalık kapanış olur...yıllardan sonra defter değeri...
Vay be hem de Ateks te😊
Bu kağıt 7 ayda beni paranoyak etti 15 ten 7 ye düşmesine yakalanarak başladım zaten
5-6 senedir benimle aynı umutla bekleyenleri görünce teselli oluyordum açıkçası ve umutlanıyordum artık sona gelmiştir diye
Gün içinde almaya kalksan alamayacağın sığ kademeler satmaya kalksan satamayacağım kademeler
1 ileri 2 geri hareketler
Ben satınca yükselmeler alınca düşmeler
Ben çok zarar ettim ama sizlerin kazanmanızı gerçekten isterim.
Şirket haberlerinde 1 tane olumlu haber gelmiş ve tavandan halka arz için gönderilmiş haber belli
Onun dışında ya devre kesici haberi yada mali dönem zarar açıklaması
Bakalım tavan tavan gidecekken alım fırsatı verecekmi
Şimdiye kadar ky şartlandırğı gibi Bir kere daha buralardan salarsa kendine yakışanı yapmış olur.
Ama umarım özellikle eskilerin kazanmasını çok isterim hakkınızdır
Ben şuna inanıyorum kısmeti olana borsada yatırım bahane Allah nasip ederse kazanıyor insan
Çıkacak paramız da varsa oda çıkıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi