Originally Posted by DOSTEL Arkadaşlar 2 gün ekrana bakmayın bu süreçte korkutup sattırabilirler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi En sevdiğim şey söz dinlemektir. Bu sözünüzü dinledim; bu mesajınızdan beri ateks değerine bugün saat 19.39'da baktım. Teşekkür ediyorum.
Originally Posted by cemsinan En sevdiğim şey söz dinlemektir. Bu sözünüzü dinledim; bu mesajınızdan beri ateks değerine bugün saat 19.39'da baktım. Teşekkür ediyorum. Bu mesajından sonra ismini söylemiyecem x hissesine geçtim dedi sen iyi ki o mesajını okumamışsin [emoji16][emoji3][emoji3][emoji16] M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by DOSTEL Ben YATAS a geçtim arkadaşlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by cemsinan En sevdiğim şey söz dinlemektir. Bu sözünüzü dinledim; bu mesajınızdan beri ateks değerine bugün saat 19.39'da baktım. Teşekkür ediyorum. DÜN akşam yataş a geçtiğini söylüyordu :) burası yanar döner dünyadır. yatırım tavsiyesi gibi bakmanız sakıncalı gibi :)
Forum Rules
Yer İmleri