bu konuyu cok onceden tartismistik
konunun yetim ile isci ile alakasi yok
vergi cezasi ve hukukuna hakim olmadan yorum yapmak yaniltici
Printable View
Arkadaslar zorlamayın ispat etmeye calısmayın inanmaz görmez. Cunku kendı fikri düşüncesi yok.
İyi parti kurulunca bu arkadas heryerde fetönün partisi demıstır %100 fetöcü terörist diye ( onların fikri )eklemıstır. Tüm akp liler dahil buna.
Reisleri 1 ay once iyi partiye gel bize katıl dedi. Ahaaa oda ne reis fetöcü terörist dediği adamlara gel bize dedi ..
Sımdı velevki iyi parti katılsa bu herifler ne diyecekti ?? Kendı beynını celıskısını sorgulamadan reis niye böyle demeden evt iyi parti yerli millidir diyecekti.
Bunların bu tiplerin bir fikri düşüncesi asla yok. Adam şehir hastahanesi kira bedeli ve ekipman kirası 8 aylık bedel 10 milyar ödedi. 10 milyar lira ile 3 tane şehir hastahanesi yapılırdı . 25 sene daha ödenecek kira dolar bazlı anlasmalar ingiliz mahkemelerinden sözleşmesler. Bunları bilmez bunlar.
Bir fikirleri yok. Sonrada burada akp li değilim der dolasır.
Yattığım yerden bana maaş bağla
Yada ihaleleri bana ver
Yada dindar ol
Hırsızlık ahlaksızlık yalan cinayet hukuksuzluk dolandırıcılık hak yemek vs.
Önemli değil kafa zihniyet bu
Bunlara bir şey anlatamazsın çünkü vicdanlarını ahlaklarını onurlarını kaybetmişlerdir
Çözüm kıyamet deprem savaş yoksa bunlar milyon yıl daha yaşarlar yaşamak isterler öbür dünya hikaye
burası haftasonları çok eğlenceli oluyor, shortçular eften püften analizleriyle 'derhal çöküş' senaryolarını yağdırıyorlar bol bol.. sonra pazartesi olup da tahta işleme başlayınca dilleri tutuluyo :)
hiç mi hesap kitap bilmezsiniz, bu piyasa 3 günde 52 bin kontrat pozisyon artışını niye yaptı?? yani perşembe/cuma günleri baskın senaryo 'biden kazanıyor' değil miydi? dün çok büyük sürpriz oldu da, ibra aniden biden'a döndü gibi bir durum mu var ? biden kazandı işi 2-3 gündür belliydi ve bu bilinirken piyasa 52 bin shortu heybesine attı, bunları kıstırmış, kusturmadan bırakır mı ?
efendim guvernör değişmiş, önceki değişikliklerde piyasa negatif tepki vermişmiş de, bu sefer de negatif olurmuş.. giden ağam gelen paşam, doları dizginleyemeyen yani işini yapamayan gitti.. üstelik gelen bürokrat için londra'daki okumuş çocuklar pozitif konuşuyor, burdaki cahil cühela takımı ezbere ahkam kesiyor.. komedi dükkanı gibi :)
Ben demedim iyi Partinin kuruluş aşamasında şu anda genel başkan yardımcısı Koray Aydın her yerde fetocuların kuruluş çalışmalarında yer aldığını kendisi söyledi,şu anda yine bir iyi parti kurucusu Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu hakkındaki söylemleri de herkesin malumu.15 temmuz girişimi sırasında abd'de olan Ali Babacan tüm ısrarlara rağmen kimin yanında olduğunu söylemedi...
Son mesajların çoğu suç teşkil eden sözler .. Bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum .. Sevmediğine fetocu diyen mi ararsın desteklemediğini hakaret edeni mi bankaların döviz çekimine izin verilmediğini söyleni mi dersin .. Biraz dikkat edin ceza almanın haricinde yasal olarak suç içeren sözler sarf ediyorsunuz ..
Memlekette her şey suç oluyor artık.
Dikkat etmek lazım.
Medwig özelden yazacam sana banka adı ve şubesini.ara konuş.
Yine bir kaç damarımı tıkadınız
Sağlığa aykırı oldu artık herşey.
Turp cokmu iyiydi? Twitter üzerinden ülke ekonomisini cökertiriz diyen YPG ye tirlarca silah veren fetöyu vermeyen birisi bidon ne yapacak ? Devlet politikaları uzun vadelidir bidonda turpta aynı derin devletin kuklası ülke gerceklerinden başka bir parametre yok bence uretiyormusun,tasarruf edebiliyor musun,kasada paran varmı vb. Konu bu?
emre alkin Retweeted
emre alkin
@emrealkin1969
·
Nov 7
Merkez Bankası’nın 22 Ekim’deki kararını öve öve bitiremeyen “büyük resim” uzmanları, görevden alma kararıyla ilgili herhangi bir yorum yap(a)mıyorlar. Mahcubiyettendir umarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayvayı yedik
Çıkacak desen short olanlar tosluyor
Düşecek desen malda olanlar
Başına gelmiş bir olayı yazsan suç
Medwig en iyisi sen beni uzunca bir süre yasakla
Vay arkadaş ben para kazanayım da ikmişim ülkeyi ekonomiyi kafaya bakarmısın bende bu kafayı ikeyim o zaman dahada yazmıyorum
Bencillik menfaat almış başını gitmiş
Doğruyu söyle insan gibi cevap yaz suç teşkil ediyormuş o zaman koyunlara ve ahlaksızlara ne anlatayım ceza yemek içinmi
Yönetim silin beni bu zamana kadar yazdıklarımı da üyeliğimide doğruyu söylemek itin birinin şikayeti ile suç ise kötülük düşünen 50 milyon ölsün o zaman umrumda değil
Herkes hak ettiğini yaşasın verdiğini alsın
Saygılar
iranda bile dolar dustuyse bizdede dusecektir..son 5 gun icinde yuzde 14 deger kaybetmis
https://tr.sputniknews.com/abd/20201...riyla-sokakta/
OBAMA (o dönem BIDEN bşk. yrd. idi) İran ile nükleer anlaşma yapıp ülke üzerindeki yaptırımları kısmen hafifletmişti.ama Trump geldi ve bu anlaşmayı iptal etti ve yeniden sert yaptırımlar uyguladı.şimdi tekrar BIDEN yani demokratlar geldi İran ile kısmen ilişkiler yumuşayabilir ve yaptırımlar az da olsa gevşeyebilir.Nükleer anlaşmaya yeniden dönülebilir v.s. beklentisi oluşmuştur.o nedenle dolar düşmüş olabilir İran'da...
trump gider ayak bile kazik atti gitti borsalara yardim konusunda anlastik anlasiyoruz oldu olmadi 1 aydir dalagalandirdi sonunda secimden sonra dedi abd halkida yemedi bunu..biden borsaci cikmazda bir twit asagi bir twit yukari olaylarindan kurtulmus oluruz ne olacaksa oturmus bir duzende devam eder gider ansizin gelen bir twitle ters tarafta yakalanmaktan kurtuluruz....trump bir twiti 126 dan 115 indirmisti bir twitide 115 130 binlere goturmustu ve buna benzer bir suru
Yahu ne arayıp konuşayım ? Sizin söylediğinize göre bir banka şubesi böyle yaptı diye tüm bankalar aynını mi yapacak demek ? O bankanın çalışanın iş güzarlıgı .. Müdüre çıkayım bana desinki vermiyorum paranı o zaman anlar vermemeyi .. 1 gün önceden haber verdiniz mi paranız verilir olmadi 2 gün ama vermiyoruz hepsini vs söylemler şu an için mümkün değildir varsa da münferittir..
Akıllı ve dengeli insanlarla çalışmak her zaman daha iyidir .Trump dengesiz, ne zaman ne yapacağı belli olmayan birisiydi.ama Biden ve yardımcısı ortak akıl ile çok daha güzel ilişkilerimiz olacağını düşünüyorum
Akıllı insanlar bilirler ki ,Türkiye'nin ūzerine çok fazla gelindiğinde Rusya'nın kucağına itilir . bu ise tarihi stratejik bir hata olur
Kimseyi dinlendirme gibi bir amacim yok sadece 1 yerin yaptığını heryere mal etmek yanlış bunu belirttim .. Siz istediğiniz gibi cevap gelmeyin hep aynısını yapıyorsunuz gecende birisi sizi eleştirdi yazmam bir daha dediniz ertesi gün gene yazdınız .. Böyle seylere gerek yok herkes forum kuralları dahilinde gelsin yazsin mutluluk duyarız .. Burada suç unsuru seyleri paylaşmayın derken kendimiz için değil sizler için diyoruz .. Bir şikayet olur aylar yıllarca uğraşırsınız buna değer mi ? En ufak sözde savcılık çağırıyor buna ne gerek var ? Güzelce abartmadan fikirlerimizi yazalım dertsiz tasasız .. iyi günler
https://t24.com.tr/yazarlar/baris-so...alinmasi,28611
Kapalı kapılar arkasında Merkez Bankası (4): Murat Uysal'ın görevden alınması
Barış Soydan merkez bankası başkanı niçin görevden alındı,yeni merkez bankası başkanından ne bekleniyor sorularını yorumlamış.
Bu yazıdan çıkan sonuç:Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz arttırımına karşı olduğu,Eylül ayındaki faiz arttırımının da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "olağanüstü bir dönemden geçildiği, denge sağlanınca tekrar indirim yapılacağı belirtilerek" zorlukla ikna edilerek yapıldığı, Ekim ayında yapılan ,faiz arttırmadan borçlanma maliyetini yükseltici adımların da ,merkez bankası başkanının görevden alınma nedeni olduğu şeklinde.
Yani,-bu yazı olanları doğru olarak yansıtmışsa- yeni merkez bankası başkanından(siyasi kimliği de olduğu dikkate alınırak) bir faiz arttırımı beklememek gerekiyor,bu durumda yarın piyasalar açılınca ,piyasalarda hararetin arttığını, döviz fiyatlarında ve faizlerde yukarı yönlü hareket görmemiz beklenebilir.
alakası yok.. maalesef vergi denetim uzmanları ve üstadları keyfi cezalar yazmaktan zevk alıyorlar..
Maliyenin mahkemede kaybetme oranı %90 civarında..
Yıllar önce yaşadım, iyi bir avukatla kazandık,davayı... !
Dava açmadan önce hesap uzmanları defalarca uzlaşmaya gidebilim çağrısında bulundular..
Kabul etmedim ve kaybettiler.. zaman kaybı, yeni yetme memurların kendini gösterme şovlarının cezasını
avukat masrafıyla ödedik...
Listede TUVTURK var.. anlaşılan aptalca bir işlem yapmış maliye..Apaçık belli..
Mahkemeye gitmeden uzlaşmayla çözmüş..
piyasalarin acilmasi cok kalmadi gece 02.00 dan sonra az cok yarina ne olacagi dolarin ne olacagi belli olur herkesin trasi gozunun onune dokulmeye baslar..sabah 9.30 la beraber aksama kadar kovalamaya baslariz..
Bana son merkez bankası başkanından sonra kimse artık niye hep dövizde duruyorsun tl paran niye yok diye sormaz diye umuyorum..
Merkez bankası binasından içeri girmemiş adamın başkan olduğu ülkenin parasına zerre kadar güvencim vardı oda bitti artık.
bir genel kurmay başkanı düşününki askeri savaş stretejsii yok. Direk gelmiş genelkurmay başkanı olmuş ne beklersin.
Hamdolsun milli gurescimiz bile bankaciliktan anliyor. Biz boyle bir milletiz.
Sizi tükürüksüz öpeceğim diyen adamdan bir hayır gelmez, bir iyiliği varsa o da yakaladığı yerde öpeceğini açıkça söylüyor. Buna göre gard almak gerekir.
Yanlış tezpit.
gelen parayı bilen bi adam.
sorun o değil.
giden adam da parayı biliyordu.
o zaman neden?
Çünkü ve bence giden faizleri düşeyim diye ısrarcıydı.
Yeni gelen çakacak üjj yüzz beşş yüjj pivan,
dolar direk bejj doksan.
Belki, bence,
bir umut.
Fakirin günlük somunu.
sarı kafa gitti biden devri başladı dakka 1 uysal gitti bu işaret fişeği sadece devamı gelecek change başlayacak kartlar yeniden karılacak as papaz kız vale joker hepsi yeniden dizilecek verilen mesaj açık biden senle çalışırız yav ayıcıklarım anladı boğacıklarım hala istemezük havasındalar istesüz de istemesüz de sonuç değişmez :oleyo::oleyo:
Erdoğan'dan istihdam müjdesi: İİBF, SBF mezunlarının peyderpey Merkez Bankası başkanlığı ve yardımcılığına atanarak işsizliğin azaltılması planlanıyor...
Zaitung..