Arkadaslar zorlamayın ispat etmeye calısmayın inanmaz görmez. Cunku kendı fikri düşüncesi yok.
İyi parti kurulunca bu arkadas heryerde fetönün partisi demıstır %100 fetöcü terörist diye ( onların fikri )eklemıstır. Tüm akp liler dahil buna.
Reisleri 1 ay once iyi partiye gel bize katıl dedi. Ahaaa oda ne reis fetöcü terörist dediği adamlara gel bize dedi ..
Sımdı velevki iyi parti katılsa bu herifler ne diyecekti ?? Kendı beynını celıskısını sorgulamadan reis niye böyle demeden evt iyi parti yerli millidir diyecekti.
Bunların bu tiplerin bir fikri düşüncesi asla yok. Adam şehir hastahanesi kira bedeli ve ekipman kirası 8 aylık bedel 10 milyar ödedi. 10 milyar lira ile 3 tane şehir hastahanesi yapılırdı . 25 sene daha ödenecek kira dolar bazlı anlasmalar ingiliz mahkemelerinden sözleşmesler. Bunları bilmez bunlar.
Bir fikirleri yok. Sonrada burada akp li değilim der dolasır.
Yattığım yerden bana maaş bağla
Yada ihaleleri bana ver
Yada dindar ol
Hırsızlık ahlaksızlık yalan cinayet hukuksuzluk dolandırıcılık hak yemek vs.
Önemli değil kafa zihniyet bu
Bunlara bir şey anlatamazsın çünkü vicdanlarını ahlaklarını onurlarını kaybetmişlerdir
Çözüm kıyamet deprem savaş yoksa bunlar milyon yıl daha yaşarlar yaşamak isterler öbür dünya hikaye
burası haftasonları çok eğlenceli oluyor, shortçular eften püften analizleriyle 'derhal çöküş' senaryolarını yağdırıyorlar bol bol.. sonra pazartesi olup da tahta işleme başlayınca dilleri tutuluyo
hiç mi hesap kitap bilmezsiniz, bu piyasa 3 günde 52 bin kontrat pozisyon artışını niye yaptı?? yani perşembe/cuma günleri baskın senaryo 'biden kazanıyor' değil miydi? dün çok büyük sürpriz oldu da, ibra aniden biden'a döndü gibi bir durum mu var ? biden kazandı işi 2-3 gündür belliydi ve bu bilinirken piyasa 52 bin shortu heybesine attı, bunları kıstırmış, kusturmadan bırakır mı ?
efendim guvernör değişmiş, önceki değişikliklerde piyasa negatif tepki vermişmiş de, bu sefer de negatif olurmuş.. giden ağam gelen paşam, doları dizginleyemeyen yani işini yapamayan gitti.. üstelik gelen bürokrat için londra'daki okumuş çocuklar pozitif konuşuyor, burdaki cahil cühela takımı ezbere ahkam kesiyor.. komedi dükkanı gibi![]()
Ben demedim iyi Partinin kuruluş aşamasında şu anda genel başkan yardımcısı Koray Aydın her yerde fetocuların kuruluş çalışmalarında yer aldığını kendisi söyledi,şu anda yine bir iyi parti kurucusu Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu hakkındaki söylemleri de herkesin malumu.15 temmuz girişimi sırasında abd'de olan Ali Babacan tüm ısrarlara rağmen kimin yanında olduğunu söylemedi...
Yer İmleri