albarakayı almamak bile bile ladesti, çok çok ciddi mal toplandı, sebebini bilemedik.
Printable View
albarakayı almamak bile bile ladesti, çok çok ciddi mal toplandı, sebebini bilemedik.
Esas alıcı her kimdiyse önce infoyu kullandı, infoyu ciddiye almayan piyasa malı verdi, arkasından infonun alışları ciddi boyuta ulaşınca info malı esas alıcıya devretti, esas alıcıda diğer almak istediği miktarı alıp hedefe ulaşınca işlem tamam sanki
hamiş:)
bu piyasada tahminde bulunmak akıl yürütmek zan değildir.
işin ilginç yanı hisse kaç lira pay değerinde işlem görmelidir'in cevabı bende yok.
Çünki büyük firmalar ülkenin gerçeğini yansıtıyor!
küçük hisselerde açığa satış olmaması ve twitter gazları ile olmadık fiyatlarda bekliyorlar, yarın bir gün 20-30-50'ye katlamış şirketleri yok %300 düştü yok şu kadar şurdan düştü ucuzladı diyip millete kakalayacaklar ve ömür boyu unutamayacakları kazık yedirecekler!!!
Gelen bilançolara baktığımızda ülkede öyle büyük skıntıların yaşandığını söylemek yerine oturmuyor.
Bu piyasanın bileni yok demiştim
kriterler belli
hangi firma , hangi sektör hangi değerlerde işlem görmesi gerektiğine dair.
çarpanlar veriler ortada , basılı banknot değil(üzerlerine rakam yazılarak fiyat belirlenmiyor) elimizdekiler ortaklık belgesi.
Tek hisseye bağlanmak her zaman yorar.
Bizim gibi yatırımcıların 4 5 hisseye yayması gerekir bence.
Az kazanç oluyor ama en azından sinir harbi olmuyor.
Akmasa da damlıyor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sarky da bugün değil evvelki 2 günün pastasına bakıyorum mery ekside bugün artı
mery'nin ne halt yediği çok da önemli değil vesselam
bugün sattı yarın alabilir(prkme için diyorum)
aslında grafik olarak her şey normal seyrinde seyrediyor, bir hafta daha sıkışsa çok daha sert ve kısa zamanda ilk hedefime ulaşır
bakmayın sabırsızlığıma, hisse hovardalığımdır beni yakındıran şey.
Temeli olmayıp yada temeli iyi olupda aşırı fiyatlanmış hisseler zamanla makul fiyatlara çekileceklerdir
son zamanlarda iddialı laflar ettiğim
aksen, aksa, sarky, otkar, orge
çok ciddi kazandırmalarına rağmen uzun vadede gene yollarına devam edeceklerdir
çocukça yada manipülatif yada kendi menfaatim için söylemlerim hiç olmadı olmayacak ve hisseler ciddi oranda kazandırdılar
2020de başlayan yükseliş dalgasında doğru zamanlama yapılıp manipülatif hisselerde kazanılmışsa!
Bu fırsat değerlendirilip temettü hisselerine geçilmelidir.
prkme temettü hissesi değildir, bekleyeceğim o ayrı..
Hayırlı cumalar.
F/K A/D
FD/FAVÖK A/D
PD/DD 4,6
FD/Satışlar 17,3
Yabancı Oranı (%) 1,86
Ort Hacim (mn$) 3A/12A 25,4 / 17,3
Piyasa Değeri 9.614,7 mnTL
Net Borç 432,2 mnTL
Komşuların yakından ilgilendiği hisse nereden bakarsam bakayım ucuz durmuyor.
oyaktaki mal dolaşımda değildir
şubat ayında cıty & deuche fena olmayan bi alım yapmışlar.
prkme de dd hariç pahalı duruyor
yalnız firma zaten aktif değil desem abartmış olmam
kış uykusunda olduğunu düşünüyor uyanmasını bekliyorum.
bistte kazanmaya dair başlıklı yazımda dedğim
''Ona yatırım derler süresi 1 ile 5 yıldır'' söylemime cuk oturuyor
ben o kadar beklermiyim?
hayır
ama yakın gelecekte ciddi prim yapacağını düşünüyorum.
Dilimin altındaki bakla
Firma yeniden değerlemeden sonra ben santral için adım atıyorum derse
öyle x2 falan değildir hedefim.
https://twitter.com/Agresif_2021/sta...96511576858629
OYAKC bana da pahalı geliyor ama bu hisse benim için ayrıcalıklı. Ben temettü yatırımcısıyım ve geçmişten günümüze en güzel temettüyü hep OYAKC vermiştir...
İnşaAllah bundan sonra verir... Satmaz mıyım dersen? Elbette makul fiyatlara gelirse veya hava tersine dönerse satarım...
Artık çok yoruldum, bundan sonra temettü bana yeterli olacaktır...
Eskiden %50 civarı bir temettü verirdi. Yine o seviyeleri yakalarsa Allah 'dan daha ne isteyeyim...
Daha önceleri senin yaptığın analizleri görüp kaçırdığım çok oldu...
Özellikle de OTKAR...
Bu defa seninle aynı gemide buluştuk. Ben geldim diye bir aksilik çıkarsa bilemem ama şimdilik durumu hiç fena değil...
Geçen gün bir oyun yapmaya kalktı, hatasını fazlasıyla ödediğini sanıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum...
Yine de sahibi Cin 'er olduğundan her şey beklenir...
Haftanın son günü PRKME için günlük grafiği bir hatırlayalım ve beklentimizi görelim...
Uzun süredir kıramadığı 5.90 'ları kırıp üzerinde kalmaya çalışıyor. Burası çok önemli bir dirençti ve şimdi destek oldu. Son düşüşte buranın altına vermediler...
Benim TA_Sistem 'e göre de 6.40 önünde duran en yakın engel. Zaten şu anda olumlu durumda ve renk yeşil, bir de bu seviyeyi egale ederse balından yenmez olur...
1 Şubat tarihinden bu yana, 5.90 direncini kırmış ve 5.90 - 6.40 bandında sıkışık bir şekilde hareket ediyor. Burayı da kırarsa artık yepyeni bir dünyaya adım atabilir...
Gönül ister ki, daha çok alıp destek vereyim ama ancak bu kadar oluyor. Yine de imkanlar ölçüsünde maksimum seviyede destek vermeye çalışıyorum...
Birazdan Takasta önemli bir durum görürsem grafiklerini atarım...
https://i.hizliresim.com/qcJzYB.png
Analiz- Şirket Haberleri-2 (İnfo Yatırım)
ISGYO – 91 gün vadeli 55 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
KAPLM – Şirket ile Selüloz-İş sendikası arasında 2 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi
görüşmelerinin devam ettiği açıklandı.
KERVN – Ertan Sayılgan ve Selim Sayılgan’ın Şirket sermayesinde sahip oldukları
ve donmuş bulunan oy haklarının kendiliğinden çözüldüğüne ilişkin Kurul kararının
Mahkeme tarafından iptal edildiği ve konusu paylara ilişkin oy haklarının kendiliğinden
donukluğunun devam ettiği açıklandı.
LUKSK – Şirketin makine parkı yatırımları kapsamında, 2 Adet Dokuma Tezgahı ve
1 Adet Kesme Makinesi alınmasına karar verildiği açıklandı.
QNBFB – 183 gün vadeli 87,9 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
SARKY – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 300 milyon TL’den 600 milyon TL’ye yükseltilmesi
kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
SEKFK – 76 gün vadeli 75 milyon TL tutarında bono ihracı için 22 – 23 Şubat’ta talep
toplanacak.
SERVE – Şirket unvanının "Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi"
olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşmenin tadil tasarısının SPK tarafından
uygun görüldüğü açıklandı.
SNKRN – Şirketin Tahsisli Sermaye Artırımı işlemlerinin tamamlanması amacıyla Toptan
Satışlar Pazarı işlemlerinde aracılık etmek üzere aracı kurum ile Aracılık
Hizmet Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
ULKER – S&P Global'in Kurumsal Sürdürülebilirlik Değerlendirmesi 2021 listesine
gıda sektöründe girmeyi başaran ilk ve tek Türk şirketi olduğu medyada yer aldı.
VAKBN – 126 gün vadeli 460,7 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
VESTL – Şirketin Japonya’da "TPM World Class Ödülü" aldığı medyada yer aldı.
VESTL & VESBE – VESBE tarafından yurt içi ve yurt dışı pazarlarda iş hacminde beklenen
büyümeyi karşılamak amacıyla 3 yıllık yeni bir yatırım programı başlatılmasına
karar verildiği, VESBE’nin üretim tesislerinin bulunduğu Manisa'daki Vestel
City'de gerçekleştirilecek, ana ürün gruplarını kapsayacak ve 3 yıl içinde
kademeli olarak devreye alınacak yatırımlarla Şirketin üretim kapasitesinin 2023
yılı sonuna kadar %52 oranında artırılmasının planlandığı ve yatırımın toplam
tutarının 160 milyon euro olduğu açıklandı.
VERUS & VERTU – Pamukova Elektrik’in halka arzına ilişkin çalışmaların başlatılmasına
karar verildiği açıklandı.
Yorgunluk fiziksel ve zihinsel...
Belki siz bilmiyorsunuzdur, bundan 4 sene kadar önce ciddi bir bel fıtığı sorunu yaşadım ve hâlen de düzelemedim...
Çok şükür ayaktayım ama sanki emânet gibi...
Bilgisayar başında fazla kalmak; belime, boynuma ve gözlerime hiç iyi gelmiyor...
Güzel bir temettü sağlarsam bana yeterli olacaktır...
O yazdığınızı da anlamadım ama iyi bir şey sanırım...
kademeler artık fiyatlama kademeleri gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=zAakFXIpiJE
Bu spekler ruhsuzmudur? kazık mı kakacaklarını sanıyorlar dünyaya
şarkıyla mesaj veriyorum onUda mı anlamıyorlar:)
Bence fazla zaman gecmeden parkme ye alternatif uretmelisin kenarda dursun parkme spek kağıdı , kağıt kaptirirsa bekletebilir kesin olmamakla birlikte 6 4 tan 5.9 I gostedi bu yaşta rodeo merakım var diyorsan bu vahşi ata bin bakalim belki sakın seni götürür
😁😁😁 Yok canım senin gönlün delikanlı dostum sorun yok
yalnız rodeo zor iştir kafa kol kırmak durumu olmasın ,
parkme güzel trade şansı verdi şu ana kadar gidip gelmeleriyle bir düzeltme daha olsa iyi bir şans verir mi bakalım.
Kordsa da yol uzun gibi Albaraka da burada duramaz ama yüzde 30 prim yaptı tabii insana pahalı gibi geliyor aslında önceki fiyatı çok ucuzdu şimdi düzeltme yapsa millet ah vah eder bı de yabancı çok aldı yabancı çıkışa başladığında tahtayı devirebilir bir süreliğine ama kordsa Sasa gibi olacak görünüyor maalesef kordsa bende çerezlik var
Beni de bay Bilo yaktı bir sürü ky dolusmus bizim gibi aglasiyorlar telegram grubu bile kurmuşlar ağlama duvarına dönmüş 😁
Bıçak sırtı yerde tutuyor spek efendi, bi devirse arabayı yokuş aşağı boşa atarsınya öyle bi şey olur.
Yalnız şimdi gördüm son 3 gün yabanci parkme almış yüzde 2.5 tan 5 e çıkmış oran 3 gündür alıyorlar ilginç
Sana eşlik edeyim biraz dedim bu oranı görünce dayanamadım 😁
Beyaz atlıdan bayağı Bİ alacaklıyım kanaatim o.