Sana eşlik edeyim biraz dedim bu oranı görünce dayanamadım 😁
Originally Posted by desidero74 sana eşlik edeyim biraz dedim bu oranı görünce dayanamadım Hayırlı olsun da dün mery kustu, bugün şimdilik artıda
Originally Posted by koçari Hayırlı olsun da dün mery kustu, bugün şimdilik artıda Kustuklarını kimin aldığı önemli... Yanlış kayaya toslamış olabilir...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Originally Posted by T/A Kustuklarını kimin aldığı önemli... Yanlış kayaya toslamış olabilir... Bunların hakkından selim bey le beyaz atlı da gelse sizLER gelirsiniz bakalım ne zaman teşrif edecekler beyler
Beyaz atlıdan bayağı Bİ alacaklıyım kanaatim o.
Originally Posted by koçari Bunların hakkından selim bey le beyaz atlı da gelse sizLER gelirsiniz bakalım ne zaman teşrif edecekler beyler Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum... O nedenle bugün düşemiyor gibi...
Originally Posted by t/a ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum... O nedenle bugün düşemiyor gibi... Beyaz atlı tabandan almayı umuyor da avucunu yalar, selim beyi bilemem, onu siz daha eski tanıyorsunuz.
Originally Posted by koçari Beyaz atlı tabandan almayı umuyor da avucunu yalar, selim beyi bilemem, onu siz daha eski tanıyorsunuz. Selim teknik direktör... Şimdi gelir ayar verir hemen...
Forum Rules
Yer İmleri