Birde bilanço var iyi bilançoya bilenmiştir spek. Bilanço gelince Ağustos başı gelene geçene sokar geçer malı. Ruh hastası oçocuğ
Printable View
Başka konsolide bilanço yazacak yok mu bak kapanıyor kartlar.
Bu kağıdın ne patronunda ne yönetenin suçu yok tek suçlu spk kurumu borsaya sokması bu yıl 29 şirketi yatırimciyı yolmasi borçlarini kapatmasi için bistte sokdular durum ortada 400 milyon tl yatirimci yeni giren zararda artık yatırimci yangından mal kacirir gibi oldu borsada şeytanı bol olanlar kazanır gerisi hikaye bol şanş herkese.
Hadi iyi bayramlar bist bayram sonrasi çöker artık avrupa kapandı giriş çıkıslar ölen ölür kalan sağlar bizimdir türk ata sözü
Kimse kalmadimi burda tatilden dönen yok sanırım
Bulaşan yandı mi işlem yok gibi, artık ağlama duvarına yazanda yok
Yıkılmadım ayaktayım diyor bizim pol
+ kapatmış POLHOŞŞŞ :kahkah:
kanı çekilmiştir vampir patron ve sepk,in ..:yes:
Hayata tutunmaya çalışıyoz başlangıç olsun bu
Arsada çizimler başlamış 2 yıl surer artık uzun vade projemiz 2023 seçimlerde başlarlar artik bugunde satiş için kuyruğa girmişler
Ne kadar dolandirici var kağidin başinda eksi olmadan borsa eksiye sokuyorlar 2.76 gor 2.72 in bigunde rahat bırakmiyorlar kağidi
57 yıllık bir kuruluş sayın polisan holding
Ama gel gelelim piyasa değeri 2 milyar,,
Yani sadece 240 milyon dolar,
Patron babasından kalanı bir arpa boyu büyütememiş, hayatta olsaydı kesin kulaklarını çekerdi. Yatırımcı düşmanı bu hisseyi alan pişman, almayan pişman
Baskı kuranın boynu devrilsın,,,
Abd nin 3 şirket karı bizim bistin 10 kati kar yapmislar kasa boşaldimi burdada 🤔🤔🤔
Nerdesiniz millet kimse yokmu pesmi ettiniz karalayın biseyler arayın dap yapıyi
Bu yıl çıkmadan Pendik adımı atılacağını zaten 2021 faliyet raporlarında var zaten iyi takip edenler yıl sonuna kadar haber bekliyor bakalım şirketimiz ne kadar sözlerinin eriymis belli olacak....
Tmm anladık alemde teksin senden büyük oevladı yok…
Bence sonundaki holding kısmı fazla, mal zibil gibi ortada 2,74 kademesine 463 bin lot yazan erkeği kutluyorum, kademe kaldıranın beline kuvvet,
Sonunda kaktı, kimse bu erkek kutluyorum, günde bir tık yeter, diğer hisselere benzeme onlar 10 tık yapsınlar, sen 1 tıkta yetin emi
32 milyon arsa satış karı var, 23 haziranda satış gerçekleşmişti; 6 aylık bilançoda gözükecek mi bu arkadaşlar
Bugün 82 yakacak gibi, hevesli, çapkın seni eder 10 tık, beline kuvvet
4 üstünde satan patron niye buralardan almaz hissesini siz biliyoyosunuz söze gerek yok.
Sayın thyshine sizce gerçekten sadece bu mu? Bunun bir kabuk değişimi olduğunu gorun bu ne ilk ne son satış. Artık bence bilançoları iyi gelmesini istiyorlar. Artık bilançolarda değişim olacağını düşünüyorum ve her bilanço dönemi bir şeyler satılmaya başlandıgini görüyorum.
Bakın hisse yerin dibine gidebilir 1 in altına da inebilir. Ama şirketin kabuk degsitirdigi gerçeğini bu yerin dibine inmesi bile değiştirmez.
Satıyor arkadaş keşke şu dukkanlarida satsa başka arsaları da satsa orada boş duran (keşke faaliyet alanları kursalar) arsaların kime ne yararı var. Bir çok şirket arsa vs alıyor ben yeni arsa alan şirketlere bir yatirimda yapmiyacaksa olumsuz bakarım. Hayırdır parayı nereye gömüyor derim. Şimdi bunlar gomulenleri çıkarıyor. Ben bunlara olumlu bakarım.
Dünalanlar bugun satiyo nasıl kazaniyorlarsa bi biz beceremiyoz 🤔
2.70 gormezsek iyi bugun satislar aksama dogru hızlanacak vaka sayimiz hafta sonu 30 bin olurartik.
Sat bakalım citi doce bir hafta aldilar bir hafta borsa çikarken satarlar iyi anlasma yapmislar helal olsun
Kazanmadan hisseleri iyi iteliyorlar bist kazara 1 eksi olsa 2 eksi yazar artik adamlar kazanmak için degil kotu günde satacak hisse toplamislar geçirmek için helal olsun iyi geciriyorlar.
0.15 ekside 1 eksi gördük çok güzel geçiyorunuz hissenizi alana devam edin geçirmeye 😊