Tamam hadi diyelim değil bu zararla satılmiyomu alimlar nerden baksan 3.50 üstündeydi hep 4 den dunya hisse alindi şubatta %25 olan yabanci payı burdan gerileyerek %20 indi zararla öyle böyle degil hemde bunun telafisini onlar nasıl çikaracak çok merak ediyorum 110 milyon dolara boyanin yarisi satildi yarisinida daha satsalar holdingin piyasa degeri nasıl bir borsa düzeni içine girdik herseýin bi fiyatı olur beklemeye devam .
Haklisin kardeşim
Lakin biz olaya ky penceremizden bakıyoruz
şöyle düşün
elinde ciddi miktarda hisse var ve bu hisseyle hisseye istediğin yönü verebiliyorsun...
hissenin ne zmn kaç lira olacağını bilsen...
Senin icin hissenin şimdiki fiyatının bir ehemmiyeti olur muydu???
Bukadar çok yatirim yapip yukardan al zarara alttan sat ben bu hissede dönen dolabı çözemedim altın dolara yatirsalardi 3 katlayacaklardi faizi saymiyorum kayiplarini şimdi burdan bu hissenin 15 olmasi lazimki ben kaxandim olsun çok zor bi ihtimal buda sadece burda yatirimciyi zarara ugratmaya trilyonlar döndürülüyo bunu çözmek zor
Genel müdür açıklama yapıo 2020 yılında 2.2 milyar tl gelire ulaştık diye piyasa değeri o kadar yok mk. Gelirlerimiz döviz bazlı Dünya şirketiyiz diyor 2022 de kimya tarafında yuzde 30 büyüyecez diyor. Ver mk alttan alırsın ******evladı. Kaynak Matriks
Polisan Kimya, yeni reçine fabrikasıyla kapasitesini yüzde 30 artıracak-Dünya
Polisan Kimya’nın mart ayında temelini attığı reçine fabrikası, 2022’nin Nisan ayında faaliyete geçecek. Dünya'dan Osman Kılıç'ın haberine göre, 5 milyon Euro’luk yatırım* yapılacak yeni tesis ile birlikte formaldehit ve reçinelerinin 150 bin* ton olan üretim kapasitesi yüzde 30 oranında artacak. Haberin tam metni:https://www.dunya.com/sirketler/poli...-haberi-627988
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Borsa keriz avına çıktı yeni yatırımci ariyo 1.5 eksi borsada bizimki koşuyodu 3.66 indik 1.45 arti borsada 0.70 yapiyoz heryere bulasti pislik
5 milyon Euro Yy ben yatırımdan saymam. Para değil çünkü. Böyle haberleri takip edip boşa vakit harcamamak lazım. Polyoda 2 beklenti var. Malum arsa ve port a ortak. Gerisi traş
Yer İmleri