eskimi sana emanet değil hediye ederim dostum...:kahkah: ben dün arkadaşın paylaştığından bir tane aldım bile...:kahkah:
Printable View
hadi Mia 700ü kır:) işi gücü bıraktık bunu izliyoruz
https://i.hizliresim.com/7zs9s9j.png
İn cin top oynuyordu..
sn kazanckapisi o zaman sizi kekonun para sayma makinası da kurtarmaz xl modelini alın:)
Ve tavana kitledi, az bi param kalmisti onunla da alayim dedim ama nasip degilmis :)
@keko cok sagolun bu arada bilginizi burada hep paylastiginiz icin
ben başkası gibi bilgi saklamayı sevmem dostum...bana verilen ve emanet edilen sırları hariç bildiğim ve duyduğum ne varsa forumda paylaşırım...bilgi paylaşıldıkça çoğalır inanışındayım...fayda görenler bana dua etsinler yeter...bana ve aileme...hanımım sağlığı çok da iyi değil...duanız ilaç gibi gelecektir...
hepinize bol kazançlar diliyorum...satıp gidenlere de afiyet şeker olsun..herkes nasibi kadar kazanacak...bakalım kime ne kadar nasip olacak ???
Ben sahsen sayenizde kazandim su son 1-2 haftada, oncesinde sizi tanimiyordum o nedenle 1-2 hafta dedim. Sizinki tuyo verir gibi degil, nitekim kendim arastirip aklima yatmadan hicbir hisseyi almam, bir hissenin temelini, sektordeki gelismeleri vb aciklayarak bilgi verdiniz. O yuzden ben size dua ediyorum, esiniz icin de ozellikle ve ayrica dua edecegim.
sn keko
Allah şifa versin
benim hanım hastalığı bu forumlardan gelen nazarlar ile oldu arkadaşlar...yine bu forumlardan gelecek dualar ile iyileşeceğine inanıyorum...o yüzden de iyiliğimizin dokunduğu arkadaşlardan kalben ve samimi olarak dua rica ediyorum...başka da herhangi bir maddi bir şey istemiyorum..
Allah şifa versin sayın Keko inşallah bir an önce eşiniz sağlığına kavuşur
Geçmiş olsun dostum. rabbim şifalar versin. her şeyden önce sağlık sağlık sağlık.
Sn Keko Geçmiş olsun.ALLAH şifasını versin.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Kekocum değerli eşine Rabb’im acil şifalar versin. Senin hakkın çok bizde. Eşine namazdada dua edeceğim kardeşim
cok Gecmis olsun dostum, burda yazdigina gore ciddi bisey, yapilacak bisey varsa yaz lutfen
Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (4 üye ve 18 ziyaretçi)
keko, karacabey60+, Kar_Adam, richardbozkurt+
aramızda kar-adamı görüyorum...:bravo: dün onu çok merak ettiğimi söylemiştim..acaba durumu ne oldu ?? umuyorum ki hala elinde vardır...bu dostuma kazandırmak artık boynumun borcu oldu...kutup ayısı bahtsızlığını inşALLAH bizimle atlatacak...yeter ki doğru hissede sabır etmeyi bilsin..
bunlar hep guzel haberler .. ucundan bizede faydasi olacaktir
Bim Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili İDK Toplantısı Gerçekleştirilecek
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
YOZGAT ili BOGAZLIYAN ilçesi sınırları içerisinde BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. tarafından yapılması planlanan BİM GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (22,163 MWm/ 16,5 MWe/ 22,163 MWp/ 19,85ha) projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 10/10/2023 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporuhttps://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-prod/duyurular.xhtmladresinde yer almaktadır. ÇED Raporu ilgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Keko, butun hisselerimiz tavan :)
ben derim ki is ilani acalim, birini ise alalim, isin tanimida "Tavanci sayma elemani"
artik sayamiyorum
KONTR
ATATP
KCAER
YEOTK
MIATK
Masallah Akiyor Ekrem abi :evil::kahkah:
arkadaslar , dolgun massla istihdam edilmek uzere "tavanci sayma" elemani ariyoruz :)
Atapt, 45 den aldığım Miatk i hatırlattı. İnşaallah en az onun kadar yükseliriz. 700 tl gördü Miatk.
bendeki üç hisse de tavan olmuş..bir tek brlsm naz yapıyor...biraz da naz yapmasına hak veriyorum...iki ay önce 14,35 ten almıştım ve şu sıralarda 40 ın üzerinde...bana çok kazandırdığı için nazını şimdilik çekmek istiyorum...güzel hisse biraz da nazlı olmalı değil mi ?? :kahkah:
Sn.keko burası para sayma makinası satınalma ilanlarıyla dolacak gibi:)
Ben kamudayım para sayma makinası falan allah muhafaza zaten her 5 yılda bir mal bildirim beyannamesi veriyoruz zaten birde bu makina olursa halimiz nanay:)
Ayriyeten sn.kazanckapısı önceki sayfalardaki paylasimlarimizdan mütevellit bu cevheri keşfetmenizden ötürü sizide tebrik ederim.
İki yıldır burada yapılan paylaşım sayısına geriye dönüp baktığımda son bir ayda özellikle baya bir yoğunlaşma olmuş paylaşımlarda.