Sayfa 80/372 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 633 - 640 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Ben kamudayım para sayma makinası falan allah muhafaza zaten her 5 yılda bir mal bildirim beyannamesi veriyoruz zaten birde bu makina olursa halimiz nanay
    Sonunu düşünen kahraman olamaz 😀birde bu alemda makinasiz gezilmez.🤣🤣🤣

2.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Sonunu düşünen kahraman olamaz 😀birde bu alemda makinasiz gezilmez.🤣🤣🤣
    Güzel bir çözümleme

3. Ayriyeten sn.kazanckapısı önceki sayfalardaki paylasimlarimizdan mütevellit bu cevheri keşfetmenizden ötürü sizide tebrik ederim.

4. İki yıldır burada yapılan paylaşım sayısına geriye dönüp baktığımda son bir ayda özellikle baya bir yoğunlaşma olmuş paylaşımlarda.

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.keko burası para sayma makinası satınalma ilanlarıyla dolacak gibi
    yeotk ,kontr,miatk,alfas,gesan, yatırımcılarından bir eksiğimiz yok...onlar para makinası almışsa neden biz de almayalım...gerçi ben gesanda iken eski model bir tane almıştım ama onun miadı doldu...artık atatp ye modern şöyle çok fiyakalı bir makina yakışır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Ayriyeten sn.kazanckapısı önceki sayfalardaki paylasimlarimizdan mütevellit bu cevheri keşfetmenizden ötürü sizide tebrik ederim.
    Fayda olduysa ne mutlu bana

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Atapt, 45 den aldığım Miatk i hatırlattı. İnşaallah en az onun kadar yükseliriz. 700 tl gördü Miatk.
    Orada kaçırdığın fırsatı umarım atatp da yakalarsın..

Sayfa 80/372 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •