Satışlar : Yatırım Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Şeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda değmez lotlar...
Printable View
Satışlar : Yatırım Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Şeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda değmez lotlar...
D grubunun da ciddi hareket var Yonga 2.500 oldu 79 tane bedelsiz haberiyle ,230 Liraydı sonuçta bu bedelsiz birgün işbir e de uğrayacak 635 Bin sermaye ile koca Holding mi olur 300 tane bedelsiz potansiyeli var İsbir in ..Yonga nın yaptığını yapabilecek tek bir hisse var borsada oda Isbir ... herşey bedelsize bakar birgün sermaye artırım haberi gelirse bir sıfır koyun portföyünüzün yanına Yonga da 100 bin i olan bugün milyoner oldu güle güle harcasın sabırlı olun kimsenin yorumuna sözüne itibar etmeyin benimde borsa bilgim yok şans kısmet hersey yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir...
100 bini olan diyorsun da yonga 230 iken 335 bin TL ile piyasadaki tüm lorları alabilirmişsin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
08.03.tarihli takas dagilimi...
Her tarafı dağınık olsa ne yazar...yüz yuzelli milyonu olan biri bu hisseyi uzaya götürür...son takas halini atabilecek biri varsa daha aydınlatıcı olur...
Beklicez ben emeklilik için bir miktar aldim...gitsede mühim değil..
okadar surecegini sanmasamda...
Hepi topu 71107 lotu olan bir hisse..
Afyon çimentonun 54000 lotu vardı zamanında ne efsane olmuştu...bu hayali bize çok gormeyin:)...
Bu hayal demişsiniz...çok doğru...bizi bu hisseye bağlayan da o hayal kısmı zaten...hayal değil de beklenti diyelim...bu beklenti hep zihnimizin bir köşesinde olacak...herşey bir habere bakar...bu güzelliği her hissede yaşama yüzdemiz çok düşük...ben kendi adıma kendimi çok şanslı hissediyorum...
Kaldı tabikide,pkart,deva,erbosan,ateks,derim,knft,Pkent ,royal,lülsk,isdemir,agyo vsss...var da var bunların hangisi 5-10 a katladı.B U ZAMAN KADAR TERCİH ETTİĞİM KAĞITLAR geneli 5-10 kat gitti.Nasibde varsa yakalrsın yoksa arkasından bakakalırsın.İşbiri 100 lerdeyken kaç kişi takip ediyordu.hEPSİNİ BİLİRİM.hİSSE YÜKSELDİ YORUM YAZAN ÇOĞALDI.Ayrıca Pkent bedelsiz veririse kimse tutamaz o kağıdı.Bedelsize rağbet eskisi gibi yok çok nadir.Bakma Yonganın gidişine takaslara bakın inceleyin kağıt kimde.kAĞIDIN SAHİBİ İSTEDİĞİ FİYATA getiriri.Kağıt küçük yatırımcıda çok az.Kağıt patronda toplu ise olay bitmiştir....Şunuda söyleyim Burası borsa kağıdın yükseli 3 kat vurur açgözlü olursaun hayale kapılırsın bi bakmışssın hop aşağı zararla başakalmışssın.Kağıt yükselirken keyifli ve bilgiçlik yapmak kolay.Kağıda iyi yerden girip zamanında çıkmasını bileceksin.bOL KAZANÇLAR....
Çok akıllısın ya ROYAL'de saplanıp kaldın. Royaldeki malına alıcı arıyorsun sanırım.
Altın değerindeki İŞBİR'den mal almak için dünden beri tırmalayıp duruyorsun.Bak hafta sonu oldu hala tırmalayıp duruyorsun.
Burda herkes ne yapmak istediğini çok iyi anladı. Dün hafta sonu risk almak istemeyenler biraz sattı İŞBİR'de belki sende sebeplendin. Elinde olmayan bir hisse için bu kadar yorum yapmanın sebebi hikmetini herkes anladı. Boşuna çalılıkların arkasına saklanma açıkça söyle mal almak istiyorsun dün becerdiysen aldın belki pazartesi o fırsatı da bulamazsın. Seni fırsatçı seni . Sen git ROYAL'ine sarıl da yat kış günüdür ÜŞÜTME !.
ytd değildir.
Ama yine de söyleyeyim. halının üzerine konforlu İŞBİR yatak alırsan hiç olmasa rahat bir uyku çekersin. Hiç olmasa halıdaki acını da bir nepze unutursun fena olmaz sanırım. Halıyı pahalıya aldın zarar ettin. Hiç olmasa yatakta kampanyayı kaçırma. Biraz daha ucuza alacağım diye attığın taklalarla kendini gülünç hale getirme..
ytd değildir
Sen Gömlekci misin konuştukca gülesim geliyor.Sana cvb vermem bile lütuf sayılır Acemi Gömlekci.Sevdim seni....Ayrıca altın olduğunu yeni mi anladın.Geçmişteki yazılarımı bul oku.İşbiri ben nezaman keşfetmişim.Royal halıdır, yatak değil ama Sen sarılıp işbire yatabilirsin kalitelidir işbir.Son söz ben bu fiyatlardan işbir almam.Elinde olanlara bol kazançlar.
Yazdıklarımı anladığını düşünüyorum. İnsanları yaftalayarak konuyu saptırıyorsunuz ''gömlekçi'' de neymiş ? belki kendi hünerlerinizi başkalarında göstermeyi seviyorsunuz. İŞBİR topiğinde mesajlarınızda diğer hisselerinizin reklamını yapıyorsunuz. Herhalde ''gömlekçi'' diyerek kendinizi tarif ediyorsunuz. Okuyanlar bunu çok iyi anlıyor. Unutmayın ALLAH'ın verdiği zeka nimeti sizden daha güçlüsü diye kullarda da var.
Ama itifaf edin 100'lerden,200'lerden,300'lerden alamadınız çok hayıflanıyorsunuz çoook..
ytd değildir
Arkadaşlar boşyere tartışmayın buralarda fazla yorum yazmayın ne kadar çok yazarsanız o kadar çok kötü olur adamlar bu sayfaları okuyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kavgaya gerek yok tavan yapmamış dip yapmamış isteyen alır.İstemeyen almaz.Bana kalsa borsa pahalı.Yok ucuzdu pahalı idi.
Pkentmi peh peh peh...Allah sahibine bağışlasin...o hapishanede on yıldır neredeyse bekleyenler var... ...ayrıca isbir cok pahalı bencede ...ben olsam almazdim bu fiyatlardan ...aman arkadaşlar yem olmayin...kısada sıkıntı olur ...yarın 250 olmayacağının garantisi yok ...kayıp böyle hisselerde büyük olur...
işte bir çelişkili daha..
Biri diyor elimde halı var, işbir altın değerinde ,elimde yok. ucuza alırım.
Diğeri diyor işbir pahalı ,düşebilir filan ..
İyi de neden burdasınız, neden yazıyorsunuz daha dün 400'e kadar alanlara hiç saygınız yok mu ? Nasıl ky'siniz veya nesiniz ?
Elinizde yok ama başkalarının elinde olana göz dikmişsiniz. Değeri düşsün de alalım diyorsunuz. Olur ya 11 nisan da iyi bir bilanço getirirse İŞBİR ya da o da yoga gibi bir karar alırsa bari biraz ucuzdan kapalım mı diyorsunuz. sahi ne diyorsunuz. Pahalıdan ise başkalarının elindeki maldan ne diye kaygılanıyorsunuz? TELAŞ etmenizin gerçek sebebi nedir ?
İşte ben bu gibi adamlardan sebep yazmak zorunda kalıyorum. Diğer forum üyelerine saygılar.
ytd değildir
Kardeş kimseye birşey ispatlamana gerek yok ...bırakalım da bunu hisse yapsın...bende enaz senin kadar bu hissenin gitmesini isterim ...ama fazla yaygaraya gerek yok..kim ne derse yaf he he deyip geçmek en iyisi ...bunlara cevabı hissenin vermesi lazım..burada avazimiz çıktığı kadar bağırsak isterlerse yerinden kipirdatmazlar ....mümkün olduğunca burayı in cinlerin top çevirdiği bir yere donustrmek gerek....sessiz ve usul usul...kimsede ben dahil hissenin avukatligina soyunmasin ...ikigun aşağı bassa hicbirimiz bu sayfayı okumak bile istemeyiz ...en iyisi susalim ...ve hisseyi sahiplerine bırakalım...
eşleşme görebilen varmı :? bol kazanclar****
https://resimyukle.xyz/resim/Q2KaJA
Anlık eşleşme
Bu nada maşallah
Ne oldu hafta sonu ucuzdan mal alacaklar avucunu yaladı..
ytd değildir
Gömlekçi, halıcı,zerzavatçı sür eşşeğini niğdeye..
Ben dedim bir işbir yatak all kampanya da var rahat uyursun diye dinleyen yok..
ytd değildir
Yok tahta yapıcıyla korkutmalar filan, yemezler yemezler.. kimseyle işim olmaz. lotlarımla işbirimle uyurum..
yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamazz...
Yatak candır🤣🤣🤣🤣
Windowsup pencerelrini yukarı tutma aç biraz.Aç ki beynine oksijen girsin.Seni muhattab alıp yazmayacağım son yazım.Kendi kendine konuşup duruyorsun.İşbiri çok eskiden beri takip ederim.İyi bir kağıt ama uzun vadede.Lafın ya anlamıyorsun ya da işine gelmiyor.Herkes kazansın inanın çok sevinirim.Ben sadece fikirimi yazdım.Burası forum herkes kendi fikrini yazacak tabikide.Ama sağa sola sataşmadan akıllı olarak yazacak.Umarım anlamışssındır......
Tam bir ky psikolojisi ...hisse çıkarken konuş düşerken ağla...kardes lafın banaysa maliyet 200 tl inşallah 1000 tl olur...ancak burada böyle ıvır zivirla kaybedecek zamanımız yok...toplamayin ky yi buraya dedik zaten hisse sığ ama sen bunu anlamakta zorluk cekiyorsun...ayağına sıkıyorsun farkında olmadan ...senin gibi ziplayanlar artarsa koynuna aldigin işbirler gece uyutmaz seni ...sen yazmaya devam et...mekan senin stop...
Korkuyla yaşayan hergün ölür, korkusuz yaşayan bir gün ölür. Ayrıca bütün kızlar toplandık,toplandık. sorduk niye zorlandık.
Ky kardeşlerim toplansın yeterki ..akbabalar toplanmasın. Ky'lerin varlığı bana güç verir. Ben bbirgeçelik uykuya işbir demem ,bundan sonra yatar uyurum..
ytd değildir
Arkadaşlar sizlerden ricam lütfen topiğin seviyesini düşürmeyelim. Birbirimize hakaret etmeden herkes yapıcı paylaşımlarda bulunursa daha güzel olmaz mı.
Bağbozumu ben tartışma yapmıyorum.Siz eskiden beri işbirdesin benide bilosundur.O günlerde sen ben bir iki kişi daha vardı.Sana lafım yok.Maliyetin senin düşük zaten.Hisseye sonradan girip de hisse hakkında akıl veren kişilere deli olurum ben.Forma rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın.Bol Kazançlar...
Arkadaşım ben kişi belirtmedim zaten dikkat edersen, tartışmada yapılabilir fakat belli bir seviyede olursa iyi olur dedim. Haklısın ben eskiden beri işbir de işlem yapıyorum ama elimde eski lotlar dan kalmamıştı. Bu seneden itibaren tekrar karınca kararınca işlem yapmaya başladım. Hayırlı kazançlar..
Hah şöyle, kabahatini kabul edersen, artık lafı uzatmam, foruma rahatsızlık verenler belli.. yatırımcı olanlar belli...işbirim benim mışıl mışıl.
ytd değildir
400 ün üzerine atmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. maliyetlerimizi zorlamayın beyler..
ytd değildir
394.90 satışta kapadık...115 lot satışta bekleyen....şükürler olsun...
Öncelşkle belirtim şahsi fikrimdir.Cuma kapanış ta baya bir hacim yaptı bugünde kendi çapına göre hacimli kapattı ve 400 üzeri atmıyor.Korkarım böyle işlerden.