Satışlar : Yatırım Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Şeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda değmez lotlar...
Satışlar : Yatırım Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Şeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda değmez lotlar...
D grubunun da ciddi hareket var Yonga 2.500 oldu 79 tane bedelsiz haberiyle ,230 Liraydı sonuçta bu bedelsiz birgün işbir e de uğrayacak 635 Bin sermaye ile koca Holding mi olur 300 tane bedelsiz potansiyeli var İsbir in ..Yonga nın yaptığını yapabilecek tek bir hisse var borsada oda Isbir ... herşey bedelsize bakar birgün sermaye artırım haberi gelirse bir sıfır koyun portföyünüzün yanına Yonga da 100 bin i olan bugün milyoner oldu güle güle harcasın sabırlı olun kimsenin yorumuna sözüne itibar etmeyin benimde borsa bilgim yok şans kısmet hersey yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir...
100 bini olan diyorsun da yonga 230 iken 335 bin TL ile piyasadaki tüm lorları alabilirmişsin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
08.03.tarihli takas dagilimi...
Her tarafı dağınık olsa ne yazar...yüz yuzelli milyonu olan biri bu hisseyi uzaya götürür...son takas halini atabilecek biri varsa daha aydınlatıcı olur...
Beklicez ben emeklilik için bir miktar aldim...gitsede mühim değil..
okadar surecegini sanmasamda...
Hepi topu 71107 lotu olan bir hisse..
Afyon çimentonun 54000 lotu vardı zamanında ne efsane olmuştu...bu hayali bize çok gormeyin...
Bu hayal demişsiniz...çok doğru...bizi bu hisseye bağlayan da o hayal kısmı zaten...hayal değil de beklenti diyelim...bu beklenti hep zihnimizin bir köşesinde olacak...herşey bir habere bakar...bu güzelliği her hissede yaşama yüzdemiz çok düşük...ben kendi adıma kendimi çok şanslı hissediyorum...
Yer İmleri