Satýþlar : Yatýrým Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Þeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda deðmez lotlar...
Satýþlar : Yatýrým Fin. : 207 lot... 392.83 maliyet........... Þeker : 176 lot... 384.38 maliyet...........gerisi kayda deðmez lotlar...
D grubunun da ciddi hareket var Yonga 2.500 oldu 79 tane bedelsiz haberiyle ,230 Liraydý sonuçta bu bedelsiz birgün iþbir e de uðrayacak 635 Bin sermaye ile koca Holding mi olur 300 tane bedelsiz potansiyeli var Ýsbir in ..Yonga nýn yaptýðýný yapabilecek tek bir hisse var borsada oda Isbir ... herþey bedelsize bakar birgün sermaye artýrým haberi gelirse bir sýfýr koyun portföyünüzün yanýna Yonga da 100 bin i olan bugün milyoner oldu güle güle harcasýn sabýrlý olun kimsenin yorumuna sözüne itibar etmeyin benimde borsa bilgim yok þans kýsmet hersey yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
100 bini olan diyorsun da yonga 230 iken 335 bin TL ile piyasadaki tüm lorlarý alabilirmiþsin
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
08.03.tarihli takas dagilimi...
Her tarafý daðýnýk olsa ne yazar...yüz yuzelli milyonu olan biri bu hisseyi uzaya götürür...son takas halini atabilecek biri varsa daha aydýnlatýcý olur...
Beklicez ben emeklilik için bir miktar aldim...gitsede mühim deðil..
okadar surecegini sanmasamda...
Hepi topu 71107 lotu olan bir hisse..
Afyon çimentonun 54000 lotu vardý zamanýnda ne efsane olmuþtu...bu hayali bize çok gormeyin...
Bu hayal demiþsiniz...çok doðru...bizi bu hisseye baðlayan da o hayal kýsmý zaten...hayal deðil de beklenti diyelim...bu beklenti hep zihnimizin bir köþesinde olacak...herþey bir habere bakar...bu güzelliði her hissede yaþama yüzdemiz çok düþük...ben kendi adýma kendimi çok þanslý hissediyorum...
Yer Ýmleri