Zinder falan dinlemiyor abi, tövbekar olup uzaklaşsak mı?
Şaka şaka, yarına kısmet.
Bol şans.
Printable View
valla adam geldiğinde en son 3 dolardık 21 ocak...
sonra 2,10 dolara kadar %50 düştük...
şimdi 2,80 dolarız karar sizin...
sonra yandık bittik öldük diye kimse sızlanmasın...
7 aydır yoktu... bizi sevdiği için geldi...
Bugün kabine vardı. Ordan da yeni bir hikaye gelir mi :drunk:
Hadi bas palacimm basss :rules: zinderin hatrına ya ..çıtağa da maacuup etme bizi ..bassss aşşa
8270.00
o TOKATYILDIZI dayu
THY aldı mı ? sorduğunda 263 tü
268 i kırmaya çalışıyor şimdi...
kesmiş.... 269 zorluyor
Arkadaş benim borcum olsa yemem içmem ama öderim, ama bu arkadaş gibi o kadar fazla insan var ki bu dünyada! benimde alacağım çoktur, en eskisi 15 yıl öncesinden kalma, o zamanda 7 maaş ediyordu, şimdi 1 bile etmiyor :( borcum borç diyor, ne öderim ne de vazgeçerim :)
Palaaa kuşu tut kusuuuuuuu
Viop yapmıyorum elimdeki tüm malları teslim ettim bugün garip bir durum var kapanış kırmızı düşüncesindeyim tamamen sallamasyon y.t.d
O zaman dolar 5 lira falandı herhalde, o kurdan istiyorum yine ses çıkmıyor, bişey diyemiyorum artık.
Neyse ya ben yazınca çalı arkasına saklanıyor, büyüklük bende kalsın bir daha demem, yazsın cizsin de rahatlasın, gerisini siz düşünün.
Sent from İPhone 16 Pro Max
SISE ve ISCTR'de cahape ziyniyetinden olanlar vardır deyip almıyor gibi.
Herif özellikle birilerini alıp birilerini satıyor, tek yönlü olsa hacim çok çok düşük olur.
Traktörü sabah uyardım %4 de şimdi devre kesmiş. Fiyat aşırı şımarmıştı.
Kabine toplantısı var bugün, belkim akşama tabanvay olur endekis...
Baş harfi E son harfi L 'li şirketten görüştüğüm dostlarım 2023 te de temettü ihtimali olmadığını söylüyor...
petkim tavan yapacak mı bakalım?
19 larda fibo direnci var ama bilmem
aşağı mı gitçez?
yukarı mı gitçez?
tospa gelsin bu sorunu çözsün. :he:
tutunmaya devam ... yarına kısmet .. sabahki aldıkalrımla hafif kaldıraçlı devam ediyorum ... iyi akşamlar ..
Kus un son 1 yillik performansi yuzde 355
Masallah.
Swaplar yüksek, makası şımartabilir. Şaşırmayın
Son dakikalarda gene şort sq ..8295.50
Haklısınız benimde canımı acıtan aldatılmak olur, para kaybedilir/kazanılır, geçen vade kapanışlarım altta, bu canımı çok yaksa da kazanma umudum devam ediyor! ama maneviyat yakardı!
https://i.hizliresim.com/llnnbpz.PNG
Gümüş ons Long.....