Originally Posted by çıtak 826200 destek yapabilirse fdow rüzgarı ile bir tur daha yukarı dolandırır tahtayı maliyet yüksek oldu... 826550 lönk Originally Posted by mert45 Ben 823 e şort basıyorum ..Zinder e güveniyorum ..kapanışta görüşürüz .. Hadi iyi olan kazansın st 16.45 8249.00 Oyun ortada..
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Hadi iyi olan kazansın st 16.45 8249.00 Oyun ortada.. 8261.00 Ptesi diye mi düşmüyor ya
Originally Posted by mert45 8261.00 Ptesi diye mi düşmüyor ya Az sonra sert hareket gelir Mert abi. Yukarıda 8350 aşağıda 8150. Yönü bilmem Amma pazartesi eksi kapanış hiç hayra alamet değildir bilirsin
TEB la şu spotun yakasını bi koyver la mal satacağı tuttu öküzün
Originally Posted by tidebringer Az sonra sert hareket gelir Mert abi. Yukarıda 8350 aşağıda 8150. Yönü bilmem Amma pazartesi eksi kapanış hiç hayra alamet değildir bilirsin OOvlum ,zinder e güvenip şort yaptık tepeden sana da güvenip burdan bi daha yapayım mı 8251.75
Originally Posted by mert45 OOvlum ,zinder e güvenip şort yaptık tepeden sana da güvenip burdan bi daha yapayım mı 8251.75 Zinder falan dinlemiyor abi, tövbekar olup uzaklaşsak mı? Şaka şaka, yarına kısmet. Bol şans.
Originally Posted by Zinedrimed Zinder falan dinlemiyor abi, tövbekar olup uzaklaşsak mı? Şaka şaka, yarına kısmet. Bol şans. Ooovlum zamanında bana attığın o buzdolabındakileri at bi daha ..bana bırak gerisini
Originally Posted by mert45 Ooovlum zamanında bana attığın o buzdolabındakileri at bi daha ..bana bırak gerisini Kutup ayıları solaktır.
Forum Rules
Yer İmleri