Sayfa 73/1004 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop LIII

BİST100 yeni zirvesi 7491, hazır burası şenlenmişken işaretimizi koyalım da bi @*Bozkurt eksik,

2. Swaplar yükselmiş. Haftalık %44 bandı.

Viop makasa dikkat.

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    826200 destek yapabilirse

fdow rüzgarı ile bir tur daha yukarı dolandırır tahtayı

maliyet yüksek oldu... 826550 lönk
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben 823 e şort basıyorum ..Zinder e güveniyorum ..kapanışta görüşürüz ..
    Hadi iyi olan kazansın

st 16.45

8249.00

Oyun ortada..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    sağol bereket zaten gören gözler için akıyordu.Benim gelmem gitmem falan birşeyi değiştirmez.
    akcay koş koş ben geldim sataşacağın adam.Bak sıcaklarda falan zaman geçmez şimdi gel gel..
    Şaka şaka lem. Gelme.
    Geçiyordum uğradım.
    7500 seçim öncesi hedef verdik idi O hedef bugün itibari ile gerçekleşti Yazmanın nedeni o dur. Yoksa forumculuk yazı yazma işlerini bıraktım.

Not: Birisi şu evliya ullah kuzu hazretlerine selamlarımı iletsin. Endeks 7500 2.8 dolar. Oradaki arkadaşlar 2 dolardan beri çöküş bekliyorlar.
    Oooo, her büyük çöküş öncesi gelip bizi uyardığın için ty... Mesaj alındı, gereken yapıldı

5. kolalı rahip geldi mi?
    asıl onu izlemek ilazım. asdasds
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sasa'nın şu bilançosunun üstüne Petkim'i kaldıran koca yüreklilere tebrikler.

7. Ufak bir not olarak da şunu yazim sonra çıkacam zaten.
    Mehmet ve Gaye ikilisi tamamen show amaçlı getirildi.Bu show yabancı sermayeye sökmez Onlar 2018 2019 dan beri üzerimizi çizdi ler RTE başta iken bir kaç vurkaçcı fon dışında kimse dolarını bozup tl varlığa yatırım yapmaz. Bi hafta sonu Bi bakmışsın mehmet görevden alınmış dolar yüzde 12+ açmış pazartesi falan böyle bi yere para sokar mısın sen.Hemde dünyanın en değerli parasını.Geçiniz onu bi kalemde.Yazılan çizilenlere kesinlikle inanmayın.
    Mehmetin tek bir görevi var
    Yapılması lazım gelen bir takım pis işler vardı.Onları yapıp görevden affını istemek.Gaye ise tamamen RTE nin adamı .Bunu da yazın bir kenara. Hiç bir kapasitesi olmayan bir hanımkızımız dır kendisi.

Enflasyonun yüzde 100 120 olduğu yerde göstergeyi 8.5 dan 17 ye çıkarsan ne olur 25 e çıkarsan 30 a 35 e.
    Sıfır.
    Bu saatten sonra enflasyonu düşürmenin tek yolu 2001 benzeri bir kriz olmasıdır.
    Enflasyon bir ALGI meselesidir.Algılar bi yere herşeyi double lamak üzerine kurulduğunda ne benzine ne elektriğe ne doğalgaza ne asgariye bile zam gelmese üretici zammı basar geçer .Neden ? Alışmıştır bir kere çünkü.
    Onun için bu üreticinin komple batırılması kurutulması yerine yeni üreticilerin getirilmesi sistemin aynen 2021 de olduğu gibi tersten dizayn edilmesi lazım gelir.Bunu yapan hükümet ise bir daha seçilemez.
    RTE nin asla sapacağı bir yol değildir bu.
    TR de önümüzdeki 10 senede enflasyonun dip seviyesi 30 35 bandıdır artık.
    1980 darbesi sonrası girilen enflasyonist ekonomi modelinden 2001 de süper bir kriz ve siyasetin yeniden dizayn edilmesi ile çıkılabilediği unutulmamalıdır.Yüzde 120 lik enflasyondan öyle 2-3 senede çıkamazsın.Nokta.

BofA nın aldığı sattığı, şimdi bu kurum, PGSUS u yükseltip THYAO dan mal mı çıkıyor,

Sayfa 73/1004 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •