Güncel swaplarý bilmiyorum ama makas hala yüksek görünüyor...
Güncel swaplarý bilmiyorum ama makas hala yüksek görünüyor...
Pazartesi eksi kapanýþ hayra alamet sayýlmayacaðý için canla baþla topuyla tüfeðiyle savunmalýYedek oyuncular devreye girmeli. BIMAS ýsýn evladým sahanýn kenarýnda.
822500 altýna geçmemiz iyi olmadý
817 desteði tutsa bari
Yok Alper hocam ben mallarý erken teslim ettim maalesef.
Hoþ ettiklerimde eþþeðin önde gideni çýktý da tepeden vermedim.
Kýsalarý da hep denedim , bir taktik olarak akþam mal alýp sabah hergün zýplamada verip gün yükseði kýsa denedim.
Ama þimdi çýplak short olarak açtýðým için yazdým.
Mal sýfýr sadece short var.
Bakalým, kýsmet.
Sizi tebrik etmemi þaka olarak yazmadým ..ben klasik teknik analiz ve özellikle EW çok seven biriyim ..EW e çok hakim olan Üstat TÜRKOÐLU ile çok yazýþmalarýmýz olduydu zamanýnda ..kendisi uzun zamandýr yazmýyor ..sizde onu gördüm ..grafikleriniz çok güzel ve özellikle grafiklerin altýnda yorum yapmanýz ayrýca güzel ..çünkü bazen grafikler gözükmeyebilir ..mesela ben eskiden çok grafik atardým mekanýmda-bir çok arkadaþ göremiyoruz dedilerdi ..mesela devlet kurumlarýnda bazý sitelere blok var ..veya arkadaþlarýn bilgisayarý veya mobil inde gözükmeyebilir ..onun için yazýlý yazmak daha iyi ..
Ayrýca ..size hakaret edip kendi seviyesine çekmek isteyenlere de müsaade etmediniz ..efendiliðiniz ile yendiniz onlarý ..ki daha önce eski dostlarým bozkurt ve ayasofya ya yazdýðým gibi --------önemli olan beyefendiliktir ..
Velhasýl Sayýn SEL ..ister kazanç ister kayýp ..net olduðunuz için ..iyiki varsýnýz ..
Saygýlar
Bu da muhtemelen viop topiðinde yazdýðým en uzun yazý belki ..
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri