Seçim olmaz.
Seçimi kaybetmez
Seçimle gitmez dedik idi.
Neticede öyle de oldu.
Haziran sonu seçim takvimi için 8-10000 arasý gireriz seçime demiþ seçim mayýsa çekilince de 7500 ile gireriz o zaman demiþ idik.
O 7500 i bugün itibari ile görülmüþ sayýyorum.3 aylýk gecikme için özürdilerim forum ahalisinden.Aðýrlýklý olarak deprem ve sonrasýnda AKP lilerin bile acaba kaybediyor muyuz korkusu ile mallar alel acele tvf ye devredilip nakite geçilmiþ idi.
O gerçekleþmeyeceðini anlaþýlýnca alel acele bu mallar geri çýkarýlýp ralliye kaldýðýmýz yerden devam ettirildi.
Kinaye yollu "DÜÞÜÞ ÝMKANSIZ" demiþ idik.Bu ne demekti. Düzeltme elbette olacaktýr ama 2 gün düþse 10 gün çýkacak demektir.Bu bu demek idi. 4400 de felaket AKP yeniden þeçilirse çöküþ falan denilirken ne olduðunu bile anlamadan 7000 ler yakýldý.
Hala sözümün arkasýndayým. DÜÞÜÞ ÝMKANSIZ.
Depremin 3. gününü iyi hatýrlayýn.Kendileri malda iken ürken piyasa mal boca etmeye baþlayýnca nasýl da bütün kurallarý deðiþtirip o günü saymamýþlar!!! idi.Sonrasýnda alel acele tvf ve borsa fonlarý devreye sokuldu 4100 lere düþmüþ endeks 5400 lerde açýrtttýrtýrttýrttýrýldý.
Yýlbaþýnda asgari 8500 olduðunda iþsizlik patlayacak diyen bir arkadaþla da iddiaya girmiþ idim bi haltýn patlamayacaðýný falan o arkadaþ da kimdi açýk söylim unuttum.
AKP nin yeni ekonomik sisteminde borsa çok önemli bir bacak.Öyle serbest býrakýlacak bir oyun alaný ise kesinlikle deðil.
Burada zamaný geliyor kara para aklanýyor zamaný geliyor fazla para çekiliyor zamaný geliyor þiþiriliyor.Para dolara akmasýnda borsayý þiþir þiþirebildiðin kadar iþte. 5 milyon hesap olmuþ 10 da olur böyle giderse.Önlerinde bi 5 sene daha var.

Yer Ýmleri