Sayın Rosense o yazıyı okuyunca Fatih Altaylının ya kendisi ya abileri malda kalmış. :) Aklıma başka bir şey gelmedi.
Printable View
Sayın Rosense o yazıyı okuyunca Fatih Altaylının ya kendisi ya abileri malda kalmış. :) Aklıma başka bir şey gelmedi.
Ciddi misin? Yav arkadas bu kamuyu doyuracagiz diye memleket canhıraş çalışıyor. Başkanım seni tenzih ederim sen eskilerdensin bal kaymak ta yemiyorsundur herhaldeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Emlak hesap yazı yazıyı gerektiriyor. :) Şimdilik herkese kolay gelsin.
Yok mu tanıdık seni de görevden alacak birileri? Senin neyin eksik?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimizin malumu ekonomide kilit isim Mehmet Şimşek Bakan ben gidiyorum yada reis işine son vermedikten sonra şuan uygulanan politikalarda değişikliğe gidilmeyeceği anlaşılıyor …
Mesele Hafize'nin gidişi değil .. periyodik MB değişikleri nereye kadar ?.. sürekli fabrika ayarlarıyla oynanan kurum hüviyetinde
içerde dışarda görüntü bu açıdan hoş değil
borsayı bırak başganım... gel peynirçilik işine girelim :oleyo:
https://www.facebook.com/reel/1582015919207814
işten iyi anlayan tanıdıklarım var :drunk:
Kadının şahsi servetinin 150 milyon papel olduğunu söylüyorlar. Yapmadığı işten alacağı 3 kuruşa tamah etmez ellaaam. Ama milletin ağzına sakız oluyor işte:)
Dış güçler,Avrupa , ABD vb.ülkemizi yıkacak bölecekler safsatasına yıllardır karşı çıkarım.Evet bunlar güçlü bir Türkiye istemezler ama asla parçalanmış yada çok zayıflamış bir Türkiye istemezler.Bu durumun bir çok sebebi var.ülkemiz ABD ve Avrupa için -kendi menfaatlerini için - vazgeçilmezdir.Avrupanin kendi güvenliği doğrudan ülkemizden geçer.Abd için çok uzaklarda güvenli bir üstür ülkemiz.Jeopolitik olarak ülkemiz her şartta ayakta kalır ve kendisine güçlü müttefikler bulur.ülke olarak nasıl yönetilirsek yonetilelim, sonuçta petrol yok, doğalgaz yok,teknolojik ihracatı yok,cari açık çok ve hep olacak,bu nedenledir ki bizde onlara hep muhtacız.Birlikte gürültü patırtı çokta olsa kardeş kardeş geçinip gideceğiz.Borsa yorumlarken bunları unutmayın.
The Beekeper (jason Statham)
https://hdfilmhit.org/filmi/the-beekeeper/
Güzel ,anlamlı..
Bu tarz filmleri TR'de çeviremezsin .Başın belaya girer..
Başkan'ın oğlu, kurduğu vakıf vasıtasıyla, veri işleme ve call centerlar vasıtasıyla para topluyor..
Bizde böyle şeyler olmaz..!!!
Gaye den sonra MB başkanlığına getirilen Fatih Karahan kimdir ?
Yeni MB başkanını tanıyalım ;
- Eski TCMB Başkan yardımcısı.
- İstanbul Erkek Lisesi mezunu.
- Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bitirdi.
- UPENN Doktorasını aldı.
- Amerika MB FED"de 7 yıl ekonomistlik yaptı.
- Amazon"da 2 yıl baş ekonomist olarak çalıştı.
- Tanınmış iktidar daki ağa babalarının akrabası
son günlerde çokca haber var Avrupa birliği bizi niye öptü diye düşündünüz mü?
aklıma Muhtemelen daha fazla mülteci kabul etmemizi istiyor olabilirler.
40 yaşlarında bir memurun ne geçmişi olabilir ki?
Bu yollarda tanınmış olman için eskimiş,yıpranmış olmalısın..
O merdivenleri yüzlerce defa çıkmalısın...
2 arkadaşın,dostun olmalı,şarap,viski içeçecğin..IMF veya FED'de...
Telefon açtığında AĞIRLIĞIN olmalı..72 yaşındaki Powell karşısında..
Sünnet çocukları gibi durmamalısın,poz verirken..
Var mı böyle biri?
yok..2 ay sonra şutlanır gider..af mı ister,ne isterse..
adam yeme mekanizması,AKP'nin ürettiği,icat ettiği.
Devam eder gider....
"Monşerleeeer...!" diye diye ne Hariciye'de, ne de ekonomi bürokrasisinde kalmadı o nitelikte, vasıfta kimse.
Kötüsü... Dediğiniz gibi on yıllar gerektiriyor bu yetkinlik, olgunluk ve ağ erişimi.
Yani önümüzdeki on yıllarda da olmayacak bu nitelikte insanlarımız.
cipi morgın... evropalıların derdi şu :
acayip malda yakalandılar...
mesela UNLU... evropa kurumu idi... bunlara, 42-43 telesinden 30 milyon lot AKKIZ'a sapladı bofa
cuma günü AK YATIRIM.. 254 gaymeden aldığı 3 milyon lot thy'sini 282'den bıraktı birilerinin kucağına
teknik olarak ta : AŞİL DAYU bunları uyardı ''gartley var'' deye
gartleyin hedefi... 8750 idi... cuma görüldü ve dönüş geldi
tam böyle bir ortamda birde MB hamlesi :whistling:
borsa 3-5 düşerde, bir alt kompartmana geçerse, ne olur ?
uğraş babam o kadar mal ile maliyete gelmeye
Valla adı koyulmamış değişik bir durum yaşanıyor.
Hakikaten beni en çok ürküten 2 şey var.
1-Deprem gerçeğine duyarsızlığımız
2-Göçmen meselesindeki tutumumuz.
Geçmişte de ekonomik krizler oldu, devaülasyonlar yaşadık vb...
Bunlar bir şekilde ülkeye zaman kaybettirmekle birlikte, zamanla atlatılabilecek şeyler.
Oysa göçmen politikası geri dönülemez sonuçlar yaratacak.
"Birleşik kaplar prensibi" gereği siyasi, ahlaki, sosyal her alanda çöküntü yaşıyoruz.
Son dönemde izlediğim "düzensiz göçmen yakalandı" haberlerinin tümü, Kuzey, Kuzey batı illerimizden diğer ülkelere kaçmaya çalışanlar. İlaç niyetine 1 tane Güney, Güneydoğu'da yakalanma haberi yok benim görebildiğim.
Daha da kötüsü yakın coğrafyada göçmek isteyen kim varsa, hedefi ülkemiz...
Çünkü en ideal ülkeyiz her anlamda göçmek için. Ama ülkeden ne vatandaşı çıkabiliyor, ne de göçmeni...
Gelişmeler ne yönde bir pazartesi gösteriyor takip eden arkadaş oldu mu?
Kadın çok hazımsız ve sevimsiz bir profil çiziyordu iyi oldu gidişi diyecem ama değişikliğin iyi yönetilmesi lazım. Gerçi gelen de kapıkulu profili gösteriyor..
Onu biliyor bunu biliyor fed'de çalışmış hepsi traş! Kapıkulu görüntüsünün üstesinden nasıl geleceksin onu göster!
birde şu var :
1 aydır ısrarla, itikleme götürülen SP500, de FED kararı sonrası gelen satışıda 2 günde aldılar ama
https://i.hizliresim.com/df9qiwt.jpg
cuma kapanışta BÖYÜK HACİMLİ bir KIRMIZI bar yediler
bu bardaki malı alanların gücü yetmezse, AYULAR kısa vade piyasalara hakim olabilir
bu konudaki geçmiş yazılarımı okudunuzmu ?... bilmiyorum okumadı iseniz özet geçeyim
GÖÇMEN POLİTİKAMIZ : gelen göçmenleri almak değil... göçmen getirmek...
bkz: BOP PLANI
eğer göçmenler gelmeyi bıraksın, uçak, otibüs yollayıp almazsak bende bi halt bilmiyom :rtfm:
Göçmen diye bir derdimiz yok ağa bizim.
"
Bahçeli "Dilber" karakteri için "komplo emaresi" dedi
Bahçeli sözlerinin devamında da, "Alper Gezer Avcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır" dedi.
"
https://t24.com.tr/haber/bahceli-den...antisi,1150278
4x yıllık Beşiktaş taraftarıyım. Beşiktaş forumlarında, muhasebeci gibi;
-"Onu alalım, bunu satalım."
-"Ne gerek var abi ona o kadar para vermeye, bütçemiz kısıtlı..."
-"Cenk'ten gelen parayı har vurup harman savurmayalım..." diyen taraftarları gördükçe...
-"Ulan altı üstü eğlence, keyif için takım tutacağız... Genç yaşta saçlarımız döküldü bütçe hesabı yapmaktan!"
diye düşünüyordum.
Vatandaş; "tasarruf yapacağım, 3 kuruşumu koruyacağım" diye oturma organını yırtıyor,
yaşananlara aklı selim açıklamalar bulmaya falan çalışıyor...
Lan dümdüz vatandaşım ben. Vergimi verince, benim olayım bitmeli.
Bi salın yakamı yahu.
uzay mekiğini yapmışlar, uzayda istasyonu kurmuşlar.. astıronop mu göndermişler ?
biz 10 sene önce uzaya ilk astronotumuzu göndermiştik... haberleri yok :oleyo:
https://i.hizliresim.com/1ijs1xl.jpg
.
https://www.youtube.com/watch?v=jqQfScoJAg4
ayakta mı duramıyom ? :drunk:
acıklama Şahin politikanın devam edecegim sinyali seklinde yorumlanabilir mi?
https://resmim.net/cdn/2024/02/04/ZhJeL2.png
Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar, gereken parasal sıkılığı korumakta kararlıyız Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz.
TCMB başkanı Görev Teslim Aldı
>>>* Eski TCMB Başkanların Görev Süreleri;
https://resmim.net/cdn/2024/02/04/ZhJ7CT.png
* Hafize Gaye Hanım 6 Ay
* Şahap Kavcıoğlu 2 Yıl
* Naci Ağbal 4 Ay görev yapmıştı
>>>>> Sizce Fatih Karahan Görev Süresi Ne Kadar Olur?
milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren gelişmeyi milli eğitim bakanı yusuf tekin duyurdu. müfredat değişikliği çalışmalarına ilişkin konuşan bakan tekin, "bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık" dedi.
Her sene milli eğitimle de oynuyorlar. Bir ülkenin içine etmek için , milli eğitim merkez bankasından siralamada çok ondedir. Milli dedikçe inanma, z....cekler. bunların milliği de burada yazanların anladığı cinsten değil. Ümmetciligi millilik diye yediriyorlar ama aslında ümmetci de değiller. Bunların ummetciligi de farklı fraksiyonlarda. Müslüman kardesler falan da hikaye.
Olumsuz ve muhalif olduğum doğrudur. Daha önce de yazdım. Yapısal olarak demokrasinin d sini bilmeyen ülkelerinde borsaları var, yatırım alırlar onlar da yukarı aşağı iner. Borsa iner çıkar o problem değil ama bunlar and icmisler ve istedikleri hayat tarzı burada mutaassıp yazanların dahil hiçbirini karşılayacak türde değil. Vasat bir kitle, alt sınıfa düşürülmüş, düşünmesine ve tepki koymasına engel olunan fakir bir orta sinif ve emir komuta istiyorlar. Kadayıf altını yıllardır kızarttılar. Şöyle düşünün hapiste suçlu yoksa iki dakikada karakolda arka kapıdan veya mahkemeden elini kolunu sallaya sallaya çıkıyorsa bu kimin işine gelir. Düzgün vatandaşın işine gelmiyorsa yönetme erkin'de, iktidarda kim vardır. Öyle bir durum oluştu ki tarikatlar başka tarikatları veya kisileri hedef bile gösteriyorlar. Hatta geçen TV ye çıktı bilmem ne hocası Diyarbakır liymis vahabi diye öldürüldü. Ben çocukken bu hacı hocalar yüzde iki üç, milliyetçi partiler aynı oranda oy alırlardı. Çoğunluk merkez sağ ve sol partilerdeydi. Orta sınıf bunların sayesinde çöktükçe marjinal partiler yükselişte. Bilinçli bir yapı oluşturuluyor ama bu tüm dünyada aynı.
Kıssadan hisse fakirlikten bireysel olarak kurtulmak gerekiyor aksi halde yanarız. Çünkü hem fakir hem de isyan edersen şu anki adalet sana saplayacaktir. Bıçağı sana sokan daha paralı veya nüfuz sahibi ise sen suçlu olacaksın.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çözdünüz mü gaye hanım olayını ve pazartesi nasıl açılır pıst 100:)