Sayfa 76/1015 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LIX

1. Sayın Rosense o yazıyı okuyunca Fatih Altaylının ya kendisi ya abileri malda kalmış. Aklıma başka bir şey gelmedi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Ciddi misin? Yav arkadas bu kamuyu doyuracagiz diye memleket canhıraş çalışıyor. Başkanım seni tenzih ederim sen eskilerdensin bal kaymak ta yemiyorsundur herhalde
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İstifa etmedi görevden ayrılması istendi kabul etti.reiste 2 yıl daha merkez bankası başkanı maaşı alsın diye kozağq çekti. Yani kendisi kamudan istifa etmedikçe 2 yıl daha merkez bankası başkanı maaşı almaya devam edecek.
    Tek çift maaşı ve yılbaşı temettülerinş düşünürsen aylık7.000 dolar maaş. Erdemli olan bugün kamudan istifa eder. Tası tarağı toplayıp abd de TC den maaş almaya devam etmez.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sayın Emlak hesap yazı yazıyı gerektiriyor. Şimdilik herkese kolay gelsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Yok mu tanıdık seni de görevden alacak birileri? Senin neyin eksik?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eğer yarın gidip abd de daha iyi bir iş bulup istifa etmezse 2 yıl başkanlık maaşı alır sonra gene istifa etmezse muhtemelen danışmanlığa atanır maaş almaya devam eder. Ama o zamanda mesai zorunluluğu doğar. Son 8 yıldır atanıp reisin taktiri ile af istekleri kabul edilen tüm üst düzey bürokratlar aynı şekilde maaş alıyor. Hatta yanılmıyorsam 656 ye dahil üst düzey bürokratlar emekli olana kadar aynı maaşı alıyorlar. Ülkede işe gitmeyip görevden alındığı için eski maaşını almaya devam eden en az 30.000 kişi vardır. Çoğu meb ve sağlık bakanlığında

5. Hepimizin malumu ekonomide kilit isim Mehmet Şimşek Bakan ben gidiyorum yada reis işine son vermedikten sonra şuan uygulanan politikalarda değişikliğe gidilmeyeceği anlaşılıyor …

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ciddi misin? Yav arkadas bu kamuyu doyuracagiz diye memleket canhıraş çalışıyor. Başkanım seni tenzih ederim sen eskilerdensin bal kaymak ta yemiyorsundur herhalde

Geçen Bozkurt yımırtalı pideyi kaptım deyince ,o da bizde kuru ekmeğe talim ediyoruz filan gibi birşey demişti ..ben şahidim
    ama galiba o zaman daha memur maaş zammı olmamıştı ))

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Mesele Hafize'nin gidişi değil .. periyodik MB değişikleri nereye kadar ?.. sürekli fabrika ayarlarıyla oynanan kurum hüviyetinde

içerde dışarda görüntü bu açıdan hoş değil

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Geçen Bozkurt yımırtalı pideyi kaptım deyince ,o da bizde kuru ekmeğe talim ediyoruz filan gibi birşey demişti ..ben şahidim
    ama galiba o zaman daha memur maaş zammı olmamıştı ))
    O borsadan hergün pide yerken biz hergün daş kaynatıp ekmek doğrayıp yiyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 76/1015 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •