5,20 den şu sıralar zor alırsın, CB ve gürûhu mal vermiyor zaten, düşenler olurmu belki olur, ama bu saatten sonra burada KY kalmadığından yön yukarı olacaktır,
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Kağıdı tanıyan inanan kişi ya aktiften çeker alır hisseyi yada 1-2 kademe aşağısına pasife alış yazar bekler, öyle 5,20 ye alış yazıp gelmesini beklemek fırsatçılıktır, çünkü elinde gerçekten malı olan birisi tekrar elindeki mal miktarı kadar hisse alamayacağından fiyatın 5,20 TL.ye düşmesini beklemek portföyünüzün toplam değerini azaltacağından size ilk duruma göre zarar ettirir, elinde hiç malı olmayan bir kişi 5,20 ye düşmesini beklerki bir anlamı olur, sizde o zaman hiç mal yok, yada çok cüzi bir miktar malınız varki 5,20 ye düşşede alsak moduna girmişsiniz,
Ben böyle düşünüyorum,
Daha önce kac lotumuz oldugunu yazmıstıık.O zamnada hang maksat için yazıyorsun demişlerdi..2.50-2.60 aralıgında iken yukarıdaki mantıkla alım yapıyordum cb fiyatı hep asagıya cekiyordu...temettuden sonrada alıma devam ettim.en son en phalaı alımım 4.8 lerdi sanırım...agustos temettusunde tekrar alırım....
arkadaşlar daha yolu var mı?
Yoksa çıkalım mı?
3-5 bin lotum olsaydı %5-%10 arası kar edince satardım, elinde 3-5 bin lotu olanlar sattı gitti zaten, yeni girenlerde oldu 4-5 TL. aralığından kısa vadeci arkadaşlar bunlar, ilk yükselişte bunlarda dökülür, zaten borsanın işleyişide bunu gerektirir, uzun vade her zaman kazandırır, bizler uzuncuyuz, hangi hisseyi alsan uzun vadede kazanırsın, 2-3 sene yükselmez, 4.sene bir yükselirki ardından bakarsın 3 yılın acısını fazlasıyla çıkarır,
BİST'e hoşgeldiniz.
tekrar 5,74₺ atağı yapar mı?
O yaptıgı atak sayılmazdı , şişirme havadan rakip sahaya top indirme gibiydi hacme baktıysanız . Ama insallah 5:74 degil 6.74 yapar bilanco iyi gelirse . Bakab bu vezir de eder rezil de. 4 e dusebilir 7 ye de gidebilir bilancoya göre.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dussede depoyu fullesek inş
neyse 5,30₺ lardan döndü
Bu kadar kıvranmana gerek yok. İster 4'e indir istersen 8'e yükselt yine de satmıyoruz...
Hak ettiği değere gelene kadar mücadeleye devam.Tabi bir de geçmiş 5 yılın hesabı var.
Aynen bakmıyoruz bile fıyata tatıldeyız Tr de seneye gelmicez bi geldıgımde fiyat 10 olacak bence amin
Şirket 2011 yılı için yapılan vergi incelemesinde herhangi bir eleştiri tespit edilmediğini KAP'a açıkladı.
2011 yılı şirketin en yüksek karlılık oranlarını yakaladığı yıldı. 2011 yılı için yapılan incelemeden bişey çıkmaması normal.
Ne olduysa 2011 yılından sonra oldu zaten. Hiçbir negatif gelişme olmadığı halde bilanço ciddi olarak bozulmaya başladı ve patron da bu bozulmayla beraber hisse toplamaya başladı. Bu durum 2016 yılına kadar devam etti.
Bir de herşeyin düzgün olduğu bir hissede vergi incelemesinden bişey çıkmaması hisseyi yükseltir. Ancak bu hissenin bilançolarında oyun olduğu o kadar açık ki inceleme şirket lehine olmasına rağmen hisse düşüyor.
2011 den birsey çıkmaması 2012-2013-2014-2015 ve 2016 dan birşeyler çıkmayacağı anlamına gelmediğini biz çok iyi biliyoruz, 2011 in zaten bilançosu gelir tablosu güzeldi, su an stabil durumdayız, bekle gördeyiz yani, anladın sen onu CB, şirketin 2017 yılında her çeyrekte açıklayacağı bilançolara ve atacağı adımlara odaklanmış durumdayız, şimdilik sadece bunu söyleyebilirim, biz bu Malları omur boyu taşımayacağız onuda belirtelim, tek istediğimiz 500 milyon TL.lik gerçek değerine ulaşması, o zaman bizim icin hikaye biter, zaten şurda elinde Mal olan hepi topu 5-6 kişi kaldık,
CB efendi, KY kalmadı bu hissede, sen ve adamların tahtayı surekli takipte zaten, biz bunu biliyoruz, win-win olmadan bu isler olmaz, yukarıda belirttim, biz ömür boyu burada olmayacağız, ancak vermeden almak Sadece Allah'a mahsustur bilmezmisin?
Debeleniyor hala 5,40 larda
Ben alıyorum arkadaş 5,40-,542 aralığından
12 Ağustos a kadar bilançosunu gönderir kap'a dediğim gibi yüksek karlılık bekliyoruz,
Bir alavere dalavereye daha sabır göstermeyeceğiz bunu belirtelim, bizler ciddi oyuncuyuz, ciddi hamleler bekliyoruz şirketten, eğer hayal kırıklığına uğrar isek bizde öyle bir hayal kirikligi yaratacağız ki Allah dusman basına vermesin misali bu kadar da net konuşuyorum o kadar!
SN blackman sizi takdır edıyorum sizi tanımak ve teşekkür etmek işterdım Bn fiyata bakmıyorum bile son tarıh 12 agustos mu
Parite 1.19 oldu. Dolar bazında hammadde fiyatlarında ufak bir artış var ama euro bazında bakıldığında düşüş var.
Bu bilançoda çok ekstra birşeyler olacağını bunun da olumlu yönde olacağını düşünüyorum.
Ben teşekkür ederim sayın Alibeyoğlu,
Ben 12 Ağustos olarak biliyordum, ancak internetten baktığımda BAKAB'ın 21 Ağustos 2017 olarak gözüküyor konsolide bilanço açıklama son tarihi, 14 Ağustos 2017 ye kadar ise, geçici vergi beyannamesi ekinde maliyeye verilen gelir tablosunu açıklayacak, konsolide bilanço biraz farklı ve ufrs ye göre hazırlanmış olacağından geçici vergi beyannamesinde aciklananacak kardan biraz daha yüksek çıkar konsolide kari,
İZMİR'DE ÜÇ GÜNLÜK TEMAS
Hem Türkiye hem de İzmir’e yönelik özel bir gönül bağı oluşan Katarlı iş adamları ve STK’lar, geçtiğimiz üç gün “Türkiye-Katar İkili İş Görüşmeleri” için İzmir’deydi. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani’n önderliğinde yaklaşık 90 kişilik heyet gıda, inşaat, medikal, plastik, kağıt sektörlerinden 150’den fazla Türk iş adamıyla bir araya geldi. İki ülke arasındaki ticareti milyar dolarlar seviyesine çıkaracak açıklama ise Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mahdi Al Ahbabi’den geldi. İzmir’deki görüşmelerde eğerlendirmelerde bulunan Ahbabi, “Katar ile abluka yapan ülkeler arasında 15 milyar dolarlık bir ticari hacmi vardı. Biz bunun büyük bir kısmının Türkiye ile olmasını istiyoruz. Gerek siyasi duruşunuz gerekse bizi desteklemenizden dolayı bunu istiyoruz” dedi.
150 iş adamı arasında cb varmıdır acebe?
CB yukarıdaki iş adamları arasında olsun olmasın bu firma zaten 2011 yılından beri sürekli yatırım yapıyor, pazar sıkıntısı olsaydı bu kadar yatırım yapmazdı, katarlı müşterileri olsa ballı kaymak olur tabide, ama 6 aylık gelir tablosunu açıklayacak hala 5,60 ta debeleniyor ya ben ona yanarım,
Bedelsiz Sermaye artırımı ne zaman yapacak acaba?
2. çeyrek gelir tablosuna ait vergi dairesine gönderilen beyanname için 14 Ağustos, konsolide bilanço için ise 21 Ağustos son gün.
Çeyrek bazında 100 milyonun üzerinde hasılat, 25 milyon civarında da brüt karlılık ile beraber yarıyıl toplamında 15 milyonun üzerinde net kar bekliyorum. Bu rakamlar minimum beklentilerim.
Tabi holdinge verilen danışmanlık gideri, Bak-nete ödenen ücret yine takip edilecek noktalar.
Ağustos'un 11 i oldu, hala geçici vergi beyannamesini doldurupta maliyeye veremediler, her zaman olduğu gibi yine son gün olan 14 Ağustosu bekleyip borsa kapandıktan sonra akşam 20:00-21:00 saatlerinde KAP'a bilgi verecekler diye düşünüyorum
Benimde beklentim 6 aylıkta toplam 180-190 milyon TL.civarı toplam hasılat, 14-15 milyon TL.net kar
Aslında hiç vergi dairesini açıklamadan direk bilançoyu açıklaması lazım. Zaten bu bilanço tarihleri çok geç. Nerdeyse diğer dönem bitecek hala önceki dönem açıklanmamış oluyor. Koskoca şirketler Temmuz ayı içinde açıklayabiliyorsa 21 Ağustos'a kadar süre verilmesi saçmalık.
Net rakam vermek gerekirse benim beklentim 200 milyon satış, 18 milyon kar.
Bakab ile aynı segmentte üretim yapan satılık fabrika vardı.Satış hakkında bilgisi olan var mı?
Propack satışta idi sanırım onu kastettiniz ben duymadım bu flu ortamda da bence biraz zor satılır.yakınında findık toplayan kuzenlere sordurtayım... Bu arada vergı dairesıne bildirimde son gün bugün mıydu ve 2. Taksit kar payı ne Zamn verılecektı
https://i.hizliresim.com/Dd0Q21.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle satış rakamı beklediğimden az geldi. Zaten satış rakamında bir anormallik var. Yurtiçi satış rakamının yurtdışından fazla olması mümkün değil.
Genel olarak olumlu gidiş devam ediyor. Brüt ve net karlılık olması gereken seviyelere yaklaştı. Bu tabloya göre ilk çeyreğin üzerinde bir bilanço geleceği kesinleşmiş oldu.
%33 brüt satış kari,
%8 net kar
Brüt satış kari güzel ancak net kar hasılata görece düşük kalmış
Net 22-23 milyon TL.arasi olabilirdi
Bundan iyisi can sagligi.. bu rakamlar flamayı yukarı atar hisseyi 6nın üzerine tasır rahatlıkla çok anormal bir durum olmazsa.
Sent from my iPad using hisse.net
Yurt içi satış yurt dışını gecmiş halbukı yurt içinde magnum dondurmalarını bile kalenobel tire kutsan kapmış... Demekki yurt dışı ihracat pazarında zorlanıyor...yatırım masrafını düşünürsek kar bence Iyı .ınsallah devam eder