Sayfa 76/343 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 601 - 608 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bnde 5.2 ye pasıfe yazayım Cb bellı verır...ytd
    5,20 den şu sıralar zor alırsın, CB ve gürûhu mal vermiyor zaten, düşenler olurmu belki olur, ama bu saatten sonra burada KY kalmadığından yön yukarı olacaktır,
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kağıdı tanıyan inanan kişi ya aktiften çeker alır hisseyi yada 1-2 kademe aşağısına pasife alış yazar bekler, öyle 5,20 ye alış yazıp gelmesini beklemek fırsatçılıktır, çünkü elinde gerçekten malı olan birisi tekrar elindeki mal miktarı kadar hisse alamayacağından fiyatın 5,20 TL.ye düşmesini beklemek portföyünüzün toplam değerini azaltacağından size ilk duruma göre zarar ettirir, elinde hiç malı olmayan bir kişi 5,20 ye düşmesini beklerki bir anlamı olur, sizde o zaman hiç mal yok, yada çok cüzi bir miktar malınız varki 5,20 ye düşşede alsak moduna girmişsiniz,
    Ben böyle düşünüyorum,

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Kağıdı tanıyan inanan kişi ya aktiften çeker alır hisseyi yada 1-2 kademe aşağısına pasife alış yazar bekler, öyle 5,20 ye alış yazıp gelmesini beklemek fırsatçılıktır, çünkü elinde gerçekten malı olan birisi tekrar elindeki mal miktarı kadar hisse alamayacağından fiyatın 5,20 TL.ye düşmesini beklemek portföyünüzün toplam değerini azaltacağından size ilk duruma göre zarar ettirir, elinde hiç malı olmayan bir kişi 5,20 ye düşmesini beklerki bir anlamı olur, sizde o zaman hiç mal yok, yada çok cüzi bir miktar malınız varki 5,20 ye düşşede alsak moduna girmişsiniz,
    Ben böyle düşünüyorum,
    Daha önce kac lotumuz oldugunu yazmıstıık.O zamnada hang maksat için yazıyorsun demişlerdi..2.50-2.60 aralıgında iken yukarıdaki mantıkla alım yapıyordum cb fiyatı hep asagıya cekiyordu...temettuden sonrada alıma devam ettim.en son en phalaı alımım 4.8 lerdi sanırım...agustos temettusunde tekrar alırım....

4. arkadaşlar daha yolu var mı?
    Yoksa çıkalım mı?

Alıntı Originally Posted by Marine10 Yazıyı Oku
    arkadaşlar daha yolu var mı?
    Yoksa çıkalım mı?
    şirketinin ederinin 8-9 olduğunu düşünüyorum, daha iyimser olanlar da var. sorunuzun cevabını siz bileceksiniz,
    ederinin altında fiyatlanan tonla şirket de var.

6.  Alıntı Originally Posted by Marine10 Yazıyı Oku
    arkadaşlar daha yolu var mı?
    Yoksa çıkalım mı?
    Siz yenisiniz, bence kar ettiyseniz çıkın, çünkü bu rezil kağıdın cefasını biz çektik ve çekiyoruzda, belkide uzun bir süre bu fiyatlarda kalacak, biz alışkınız stabil duruma, ama siz kar ettiyseniz gidin başka hisseler alın, bu kağıda giren pişman,

7. 3-5 bin lotum olsaydı %5-%10 arası kar edince satardım, elinde 3-5 bin lotu olanlar sattı gitti zaten, yeni girenlerde oldu 4-5 TL. aralığından kısa vadeci arkadaşlar bunlar, ilk yükselişte bunlarda dökülür, zaten borsanın işleyişide bunu gerektirir, uzun vade her zaman kazandırır, bizler uzuncuyuz, hangi hisseyi alsan uzun vadede kazanırsın, 2-3 sene yükselmez, 4.sene bir yükselirki ardından bakarsın 3 yılın acısını fazlasıyla çıkarır,
    BİST'e hoşgeldiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Şu anda herşey şirketin lehine gelişiyor.

Daha önce şirketin açıklamasının aksine euro/dolar paritesinin düşmesinin şirketi olumsuz etkilememesi gerektiğini açıklamıştım. Çünkü dolar bazında hammadde fiyatları euro/dolar paritesinden daha fazla düşmüştü.

Şimdi ise parite yükselişte ve 1.15 seviyesini kırarsa hızla 1.20 lere geleceğini düşünüyorum. Buna mukabil hammadde fiyatları ise aynı seviyelerde hatta bir miktar düşüş var. Yani çift taraflı avantaj var. Euronun tl karşısındaki değer kazancını da düşünürsek üç yönlü avantaj mevcut.
    Parite 2 yıldan uzun bir süredir çıkamadığı 1.15 seviyesinin üzerinde. Hammadde fiyatlarında ise petrolden dolayı düşük seyir devam ediyor. Parite etkisinden dolayı euro bazında hammadde fiyatları ise ucuzluyor.

Sayfa 76/343 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •