Bende öyle olur diye tahmin ediyorum
Printable View
Adliyenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; Başsavcı Feyzoğlu nun ardından Avukat Tüzen in tuvalete girdiği, başsavcı ile avukatın tartıştığı görülüyor. Ardından kapının kapandığı, Başsavcı Feyzoğlu nun dışarı çıkıp polise seslendiği, diğer avukatların şaşkın bakışları arasında polisin tuvalete girdiği, sonrasında başsavcının koruma polisinin geldiği, Avukat Tüzen in kolundan tutularak dışarı çıkartıldığı görüntülerde yer aldı.
Başsavcı Feyzoğlu talimatıyla kilidi değiştirilen, Adalet Bakanlığı nın devreye girmesiyle kilidi tamamen iptal edilen tuvalet, tüm halka açık hale getirilmişti. Başsavcı Feyzoğlu, bugün yayımlanan HSK kararnamesiyle Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden alınarak, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığı görevine atandi.
https://www.mynet.com/avukat-ve-bass...i-110107181564
Bassavci ya tuvaleti yasaklar yasaklar.
Avukat mavukat giremez.
Hukuk devleti bu, borumu.
https://resmim.net/cdn/2024/06/14/fcH1O1.jpg
Bol buzlu rakı ve denemeyenlere dut.:yahoo:
8 kisinin yasadigi Kaş gibi yerde bas savcilik varken, git simdi Afyon'a duz savci olarak gor ebenin amcasini.
Ama olsun, orada da bir suru avukat vardir, cimbizla ince ince dograrsin onlari simdi , hem de bol bol da sucuk yersin.
Arkadaş kimse üzerine alınmasın ama çevremde ve geçmişte tanıdığım ne kadar sözüm ona ''milliyetçi'' varsa şizofren ve paranoyak çok net. Ülkenin de psikolojisini bozdular kendileriyle beraber. Düşsünler kardeşim bu ülkenin yakasından bohçalı ****sinin hangi amaca hizmet ettiğini ben biliyorum da yazıp ceza almak istemiyorum. Bunun Zürriyetsiz olması bile rastlantı değil ona verilen görev icabıdır. Adım gibi eminim.
Sucuk matah bir sey degildir de, bizim yurttas,hediye goturmeye bayilir.
Muhtemelen bu savci MHP'li biriydi, yoksa adliye icinde Avukat'la neden itissin.
Yukardaki iradeye uygun da bir surgun olmus.
Kas'ta yan pala yatacagina calisir biraz.
Sana bu devlet yetki vermis, yasalari uygula diye, sen niye kamu'nun tuvaletine el koyuyorsun, evindeki tuvalet senin adliyedekini oraya vatandas koydu.
Eger avukat'tan sikayetin varsa yaz iki satir, Hakim karar versin, adami kolundan tutup attirmak ne.
Afyonda oteller açılmadan önce, İkbalde ancak s.çmaya dururdum, başka bir ile yaramazdı Afyon.
Sonra Özdilek açıldı, bir de açık hava AVM'si var oralara giriyorum.
Afyon manda kaymağını da methederler halbuki sulu sepken bir şeydir, gerçek kaymağın suyu süzülmüş olur.
Daha berbat yerlerde vardır mutlaka, Kütahya, Afyon ve Uşak gazla geç sahilde dur.:oleyo:
"Zengin olmak istiyorsan otu saz, kuşu kaz olan yerde;
sağlıklı yaşamak istiyorsan otu kekik, kuşu keklik olan yerde yaşayacaksın."
Kekliği bilmem de, buralarda kekikte yoktur.
Gel de G. Amed abiyi arama, hiç olmazsa laf mezesi oluyordu.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı
İstanbul valiliği : Olay bireysel bir eylem , tedbir amaçlı trafik durduruldu
Geçen hesapladım bu şekilde gidersek sıcak parayla dönmez. Velev ki dolar girdi sıcak sıcak bu sefer TL bolluğu oluşuyor onu piyasadan faiz verip toplaman gerekir birde MB njn kur farkı zararı var hükümetin kitlediği onu saymıyorum bile. Benim tahminim eninde sonunda IMF ye gidip ucuz yüklü uzun vadeli finansman sağlamak. IMF geldiğinde bütçe nin 7 trilyonu şuan sadece memur işçi ve emekli maaşı ödemesi daha faiz ve hazine garantili ödemeler var. Bu sistem yürümez. IMF nün diyeceği ya vergi gelirlerini artır kayıtdışı ekonomiyi sıkıştır. Memur sayısını azalt ve emekli memur maaşını düşür.
Akp 9 Ocak 2003 de nereden buldun yasasını kaldırmış. Bu yasa kalkmasa işimiz o kadar zor değildi. Bundan sonra istediğin kadar sık zorla bu kanun vs ile vergi toplayamaz. Sistemin her yanı açık suistimale açık çok alan var.
https://www.bloomberght.com/citigrou...ndirdi-2354949
dolar/tl pozisyonlarını %5,6 karla kapatmışlar.
Carry Trade cilerden biri poz kapamış....Bakalım Bayramda diğerleri de kapar mı!!!!!
Kaynağı Mevduat topiğinde Turnike paylaşmış....
https://resmim.net/cdn/2024/06/15/fcY1Qk.jpg
Konyalı boyuna gidene bakıyor, değirmene gelen suya bakmıyor.:kahkah:
Abi eyt sebebiyle prim geliri geçici artmış olabilir ayrıca sağlık giderleri var. O kalemi net bilmiyoruz. Ben genel bütçeye bakıyorum 5,5 milyon mahmure var işçi bunun brüt maaş ikramiye vs 5 trilyon yapıyor tek başına. Bu şekilde genel olarak baktığımda bu bütçeye ne atarsan at kevgir gibi yutar gider adam olmaz bu bütçe. Bende senin gibi emekliyim ve çalışma imkanım da yok. Büzzugu sıkmaktan perişan oldum.
Bunlar öyle bir köşeye sıkıştı ki. Ülkeye dolar girse TL bolluğu oluştu zaten daha önce de MB kaymaklı bir bolluk var onun gazını temizlemeden bir de döviz girişli TL bolluğu var. Elektrik ve doğalgaza zam yapması gerekir elektrik 18 aydır zam görmüyor. Bu sefer enflasyon hortlayacak. Tasarruf tedbirlerini toplasan 100 milyar çıkıyor. 12 trilyonluk bütçede 100 milyar peçete parası değil. Daha o tahmin ettikleri vergiyi de toplayamayacaklar. Şuan banka EFT hareketlerini geçmişe yönelik araştırıyorlar. Oradan çok kişiyi öperler. Hani bir söz var yazın yediğin hurmalar kışın......... Bunların nefes alması mucize.
Eskiden emekli çalışan olursa maaşında bir kesinti oluyordu. Şuan öyle bir kesinti yok. Eyt li kayıtlı çalışmaya devam ediyor. Bundan kesinti yapmaya kalksa hepsi kayıtdışı çalışır primden de olur SGK. Genç eytliler içinde mesleği icabı çok iyi gelir elde edenler var. Bir çok ustanın aylığı 100 bin lira. Okuyanlar 3 harfli markete atanıyor.
https://resmim.net/cdn/2024/06/15/fcby0q.jpg
Sağlık giderleri de dahil...
Yahu büzükten boyuna 10 kutu 20 kutu Marmara Birlik zeytin geçiyor, şimdiye genişlemiştir o sen sıktığını zannediyorsun.
Babam kiralar uçmadan önce çamaşır makinesi bozulunca tamir ettiriyordu prostat ameliyatı vardı iki sene önce parası olmayınca olamıyordu. Aynı adam şimdi iki kira ile duble maaş gibi oldu. Şimdi yolunacak kaz gibi geziniyor para olunca. Bende denk getirsem tokatlıyorum. Ver desem vermiyor. Bana geçmiş zaman 10 gremse atlamıştı ona sayıyorum.
Araplar ABD tahvili satmış aynı zamanda brics e girmiş bazıları. Ne tesadüf ki İran'ın CB da kazada öldü. Bu ABD planıysa ve ABD İran'ın yeni CB nini kendisi seçtirirse. Bu İran Araplardan birini vurur bu da benim komple teorim.
Abi ben onu demiyorum. Bizim reis daha önce ekonomist olduğu için. Daha önce veriyordu talimatı bakanlar da bu ne getirir ne götürür demiyor uyguluyordu. En sonunda deniz bitti. Hazine garantili ödemeler, faiz ödemeleri, itibardan tasarruf olmaz ödemeleri, emekli ve memur maaşları bütçeye sığmıyor. Bundan sonra da matematiksel olarak sığmayacak.
2019 da bütçe giderleri 900 milyar TL bu para yetiyordu. 2024 de 12 trilyoncuk olmuş bütçe giderleri. Ama gelirleri tahmini 7 trilyon ben bunun altında bekliyorum borsada şirketlerin bilançolarına bakarak. 100 milyarcık tasarruf ile 5 trilyonu nasıl kapatacaklar.