Sayfa 76/998 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 601 - 608 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ödesen bile kabul etmiyorlar ki ben cuma ödedim pazar tura çıkacağım diye cuma akşamı şak zam geldi gümrük bu geçersiz 3.5 Katını öde buna da iade istersin dediler .

Fiziki Pullarda ise desen değişiyordu . Eskiler çöp oluyordu .
    Bende öyle olur diye tahmin ediyorum
    bir halt olacağı yok.

2. Adliyenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; Başsavcı Feyzoğlu nun ardından Avukat Tüzen in tuvalete girdiği, başsavcı ile avukatın tartıştığı görülüyor. Ardından kapının kapandığı, Başsavcı Feyzoğlu nun dışarı çıkıp polise seslendiği, diğer avukatların şaşkın bakışları arasında polisin tuvalete girdiği, sonrasında başsavcının koruma polisinin geldiği, Avukat Tüzen in kolundan tutularak dışarı çıkartıldığı görüntülerde yer aldı.

Başsavcı Feyzoğlu talimatıyla kilidi değiştirilen, Adalet Bakanlığı nın devreye girmesiyle kilidi tamamen iptal edilen tuvalet, tüm halka açık hale getirilmişti. Başsavcı Feyzoğlu, bugün yayımlanan HSK kararnamesiyle Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden alınarak, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığı görevine atandi.

https://www.mynet.com/avukat-ve-bass...i-110107181564

Bassavci ya tuvaleti yasaklar yasaklar.

Avukat mavukat giremez.

Hukuk devleti bu, borumu.

Bol buzlu rakı ve denemeyenlere dut.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. 8 kisinin yasadigi Kaş gibi yerde bas savcilik varken, git simdi Afyon'a duz savci olarak gor ebenin amcasini.

Ama olsun, orada da bir suru avukat vardir, cimbizla ince ince dograrsin onlari simdi , hem de bol bol da sucuk yersin.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İşte MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ün yaptığı o paylaşım:

Dünya ve bölgemiz yeniden şekillenirken MHP ve dahası Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır. Cumhuriyetin kurucusu olduğunu iddia eden CHP adeta bu pis tezgahın karargahı haline gelmiş durumdadır. Fetö ve PKK ya hamilik yapmayı artık saklama gereği duymayan CHP üst yönetimi menfur Sinan Ateş cinayetini alabildiğince kullanmaya devam etmektedir.

Üstelik tezgahın göbeğine Sinan Ateş in eşini oturtmuş durumda eşini cinayette kaybeden bir anneden öte davranarak eşinin katillerini bulmayı çoktan aşmış MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtma pozisyonuna geçmiştir.

ABD öyle istiyor PKK ve FETÖ öyle beddua ediyor; MHP yargılansın yoksa her iki kanlı örgütte bitme noktasına geliyor MHP siyasette belirleyici olduğu sürece ABD'nin bu bölgede istediğini asla alamayacağını çok iyi bilmekteler.

El cevap;

Musa Küçük de MHP içerisinde dosyaya hiç bakmayıp sosyal medyada kendi güruhunun iddiaları üzerinden siyaset üreten bir vekil gibi görünüyor. MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtan ben değilim. İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü. Dosya size uzun gelebilir, açın iddianameyi okuyun.

Hangi Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklanmış, hangi MHP İstanbul İl Yöneticisi cezaevinde; kim, kaç yılla yargılanıyor. Kiralık katili hangi tahsisli araçla, kim kaçırmış. Sanıklar bunlar. Kaldı ki sizi suçluları koruyan bu tavrınızla milletimiz zaten sanık koltuğuna oturttu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
    Arkadaş kimse üzerine alınmasın ama çevremde ve geçmişte tanıdığım ne kadar sözüm ona ''milliyetçi'' varsa şizofren ve paranoyak çok net. Ülkenin de psikolojisini bozdular kendileriyle beraber. Düşsünler kardeşim bu ülkenin yakasından bohçalı ****sinin hangi amaca hizmet ettiğini ben biliyorum da yazıp ceza almak istemiyorum. Bunun Zürriyetsiz olması bile rastlantı değil ona verilen görev icabıdır. Adım gibi eminim.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bol buzlu rakı ve denemeyenlere dut.
    Miss, afiyet olsun Mudurum.

Keske bizim Cihangir'i davet etseydin, bunalimda cocuk.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Adliyenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; Başsavcı Feyzoğlu nun ardından Avukat Tüzen in tuvalete girdiği, başsavcı ile avukatın tartıştığı görülüyor. Ardından kapının kapandığı, Başsavcı Feyzoğlu nun dışarı çıkıp polise seslendiği, diğer avukatların şaşkın bakışları arasında polisin tuvalete girdiği, sonrasında başsavcının koruma polisinin geldiği, Avukat Tüzen in kolundan tutularak dışarı çıkartıldığı görüntülerde yer aldı.

Başsavcı Feyzoğlu talimatıyla kilidi değiştirilen, Adalet Bakanlığı nın devreye girmesiyle kilidi tamamen iptal edilen tuvalet, tüm halka açık hale getirilmişti. Başsavcı Feyzoğlu, bugün yayımlanan HSK kararnamesiyle Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden alınarak, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığı görevine atandi.

https://www.mynet.com/avukat-ve-bass...i-110107181564

Bassavci ya tuvaleti yasaklar yasaklar.

Avukat mavukat giremez.

Hukuk devleti bu, borumu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    8 kisinin yasadigi Kaş gibi yerde bas savcilik varken, git simdi Afyon'a duz savci olarak gor ebenin amcasini.

Ama olsun, orada da bir suru avukat vardir, cimbizla ince ince dograrsin onlari simdi , hem de bol bol da sucuk yersin.
    Termal oteller açılmadan önce Afyon tam sürgünlük yerdi, hele ki Kaştan sonra.

Otellerde ağırlarlarsa sorun yok, haaa... Afyon sucuğu bence çok matah bir şey değildir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 76/998 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •