Barnak artık bu kadar faydasını oldu yoksam sürüncekti
Printable View
Burada sözü edilen şey. Bana göre toplamda kandırmacadır.
Mevcut sistemde, ülkemizde din-iman-milliyetçilik yükselen değer olup, en büyük kandırmacalar da bu temeldeki söylemler ile yapılır. X'deki (Eski adı ile Twitter) bütün pazarlamacılar dini bütün, milliyetçi-müslüman abilerimizdir örneğin.
Ben Mevlana'nın tasavvuf anlayışını benimserim.
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol!"
Tersi davranan ile elimden geldiğince de savaşırım.
Yine söylüyorum. Bu mesele benim için kavramsal.
@*Bozkurt hocamın herhangi bir yanlışını görmüş değilim.
Tersini söylesem kendime ters düşerim.
3 günlük dünyada, verilmiş zamanı yaşayıp gideceğiz.
Gerekiyorsa kavga da edelim ama...
Ya tabi bu konunun sonu yok ama biri gelirde vaaz verirse yine açılır. Ne yapıyorsan yap içinde yaşa. Ytd
Her ne kadar zorunluluktan ya da değil özür dilenmis olsa da itham en kötüsudur ve kabul edilemez. Ytd
@spenc hocam...
Büyük çoğunluğunun yazılı-sözlü ifade açısından, kendi dilinde sınıfta kalacağı bir toplumun, "yatırımcı" denilen küçük bir sınıfının üyesiyiz.
Tahmin ediyorum ki, cümlelerinin arkasında başka tecrübeler vb. vardır.
Ben; hemen her sabah bu sayfaları açıp, okuyorum. İnan o günün enerjisini, nasıl geçeceğini vb. de belirliyor belli ölçüde burada okuduklarım.
Hani toplum ortalamasına bakarak... 1-2 istisna dışında o kadar da kötü değil ortam.
Negatif enerji insanı öldürür..
Bu işin sonu kesin kavgaya gider KısaVade abi he he de geç
Sanırım benim kadar pozitif olan yoktur. Sana ithamda bulunsam bak küfür etmedim daha.
Yine de benim kadar pozitif olamayacağına bahse girerim.
İtham kadar ağır birşey yok buna emin ol..
Ahahahas...
Senet hakkında fikir belirttik... Geldiğimiz noktada iki ateş arasında kaldık.
Selametle. Ne haliniz varsa... :kmk:
İlk başlarda bende çok kavga ettim ama artık kavga ettiğimiz şeyin yel değirmeni olduğunu farkettim.
Hepimizi öğütüyor sistem
O yüzden herkes haklı, hele gün yüzü göremeyen kulağı delinmiş petkocularsa kesinlikle susarım
Son yazdığı cümlesinde bile Bozkurt un üstüne alinmayip, konuya başka yön vermesinde yaptigu gibi. Çok ince. Ayrıntılar ince.. anlayamazsın bile.. ytd
Kimseye cevap vermiyorum... Kimseden de cevap beklemiyorum...
"Kot Dışı" vb. hisse topiklerine bakarım arada...
Hep aynı kişilerdir. Sanki "sırf küfür edebilmek için" hisse almış gibiler.
Günde %5-10 yükselen hisselerin topiğinde de kavga-gürültü gördüğümü hatırlamıyorum.
Genelde bu türden hisselerin topiğindedir...
Gönlünüze göre...
Neyse, ikinizi de yok sayarak... 2 yıl oldu bizim piyasadan mal(senet) almayalı.
Dedim 1-2 senet alalım bizim piyasadan.
TURSG, TABGD, TSKB "Ehh... Alınır!" dediklerim.
Gittim KRSTL aldım gün sonunda mnk. Hâlâ onunla boğuşuyorum.
Herkesin vardır mallık ettiği zamanlar.
Yine de KRSTL bile iyi olm sizin senetten :evil:
@Bear_Bull
"Açık Satış
Sözleşmesi imzalanmış ve aracı kurum tarafından işlem yapacak yatırımcının limitleri sisteme girilmiş olmak kaydı ile hisse tarafında elde bulunmayan hissenin, emir gönderirken AÇIK SATIŞ işaretlenerek gönderilen emirdir
açık satış aynı gün kapatılabilir / kapatılmazsa OPP (Ödünç Pay Piyasa) hisse kiralanarak özkaynak şartı bozulmadığı sürece taşınabilir.
Reyiz...
Ya sen "illegal biçimde açığa satış" yapıyorsun... Veya imzaladığın sözleşmeden ve "açığa satış" eyleminin ne olduğundan haberin yok...
Hani @Bear_Bull hocanın gönderisini, iddianı destekleyen bir veri gibi görüyorsan...
Öyle görünmüyor dışarından. Haberin olsun.
Buydayum bozgurt abey, ülke gergün gerlmüyelüm abülerim.acı büber sürerim valla
İyice it gibi salyan akmaya ağzın bozmaya başladı seni itin g.tüne soktum hala bik bik lavuk, benim sabrımı sınama azımı senin gibi boş beleş bir tip için bozmuycam evladım
Lan angut
Okuma yazman var mı
Tekrar yazıyorum benle muhatap olma, yazılarımı okuma! engelle geç
İlla küfür et bana diye neden ısrar ediyorsun. Beyinsiz
Lütfen sükûnet.
Özelden yazarak çözebileceğimiz ihtilafları sayfada yazarak çözemeyiz.
Borsacı bilgiye susamış insandır.
Kendi adıma hepinizden istifade etmekteyim.
Hocam. Konu nasıl böyle evrildi bilemiyorum ama buradaki yazım dili oldukça zor anlaşılıyor. Ki bugün ben bazı konulara ve kişilere isim yazarakta olsa atıfta bulundum, sanki seninle kavga ediyormuşuz gibi dönüştü.
Halbuki hiçte alakasi yoktu seninle, benim yazılarımın.
senin gibi bilgi küpünün ve dolu bir insanla atismam bile bu forumlar için bir kayıp olarak görürüm, geçmişten bildiğim üzere..
Yazının başında da dediğim gibi yazım dili çok yere çekilebilir. Normal yaşantıda karşılıklı konuşmak bile zor iken, burada yazmak daha da zor. Ayrıca ne yazar veya ne anlatırsan anlat karşındakinin anlayacağı kadardır aktarilan.
Açık yasak olduğunda bile açık yaptım deniliyordu buralarda, neden denir neden insan buradan aldım buradan sattım der onuda anlamam. Ha diyemez mı, diyebilir egosal mevzulardir der geçerim.
Yıllar öncesinden bilirsin beni ne egolu insanlar tanıdık topiginde ama ithamlar veya küfürler olmadan, belki çok büyük egolarin tartışmalarını gördüm gecirdim ..
Belki bu zaman dilimi ile o zamanki süreçler arasındaki fark tahammül derecesi değişikliğidir. ortam, yaşam farklılığındanda kaynaklı olabilir. Ytd