2030 yılına daha çok var, burda zamanımızı geçirirken arada müzik dinleyelim ortaklar.
https://youtu.be/QW9nTO47ncU?si=CNO3DxwVolb-zb5U
2030 yılına daha çok var, burda zamanımızı geçirirken arada müzik dinleyelim ortaklar.
https://youtu.be/QW9nTO47ncU?si=CNO3DxwVolb-zb5U
Hamdım Piştim Yandım
Para gitgide büyüyor. Ve ödenmiş sermayeler o kadar güdük kalacak ki bir süre sonra gelecek karlar komik kalmaya başlayacak dedigimden itibaren 1-2 yıl geçmiştir. Ve çoğu şirket inanılmaz miktarda ödenmiş sermayelerinj arttırmaya başladı bile.
Ha enflasyon karşısında hem komik hemde eriyik kalmaması açısından. Bu demek değildir ki sermaye arttircaktir, sadece sermaye tavanı kadar arttırma potansiyeli olacaktir. Daha büyük cirolar ile karşılaşacaz. Ytd
Selam Spenc kardeşim, yaşıyorum, sağlıklıyım ama çok yoğunum.Bir projeye başladık derler ya, nefes alamıyorum.Sabah akşam devam.Yaz gelince yazlığa kaçar rahatlarım.Fırsat oldukça almaya devam ediyorum.
Herkese selamlar..Buranın en eski hamalı ben ve sen, taşıyalım bakalım.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Spottaki malları hedge ediyorum
Hamdım Piştim Yandım
Olası düşüşten zerre etkilenmiyorum yani KısaVade abi senin dediğin 14 lere gelsede bana bişii olmaz, sen kendini kurtar, yakma devrelerini![]()
Hamdım Piştim Yandım
Ağam... Güzel de...
Polemik olsun diye, bir şeye karşı çıktığım için de söylemiyorum.
Bu "açık yapmadığın" anlamına gelmez ki. Açığa satış denilen iş bir eylemdir.
"Şort" tuşuna bastığında, açığa satış yapmışsın demektir. Karşılığında elinde spot olması bunu değiştirmez.
Olaya dini vb. açıdan bakmıyorum yanlış anlaşılmasın.
Açığa satış işlemi, aracı kurum ile ayrı bir sözleşme gerektiren ayrı bir "yatırım biçimidir".
Yapılmasında da bir beis gördüğümden vb. değil. Eleştiriyor da değilim sakın yanlış anlaşılmasın.
Sadece kavramsal olarak, "tavuk tavuktur, hindi de hindi!" bu kadar.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Detayı bilemem, hisse fiyatı düşüyor bende zarar yazmamak için vadelisinde şort açarak durumu telafi ediyorum. Aslında çok param olsa bu vadeli şort işine kalkışmam çünkü tahtaya gelen satışları hep karşılar ve hisse fiyatını düşürmelerine izin vermezdim.
Demem o ki
İçki içerim
Günah mıdır
Tabii ki günahtır
Bu benim sorunum
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri