Eskiden endekis vobcuydum, baktým herif endekis mühendisi, endekis düþmüy tezgahý buraya açtým
Eskiden endekis vobcuydum, baktým herif endekis mühendisi, endekis düþmüy tezgahý buraya açtým
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tezgah heryerde var kanýmca. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
40 ziyaretçi tekne aðýrlaþýyor ise tahtacinin en sevdiði ortam olmuþtur.. ytd
Bana mutluluðun resmini çizebilirmisin abidin
49 centteyiz bi hatýra fotosu çekelim. Gülümseyin
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Hadi faiz vermedi anlaþma yaptýlar. Be kardesim o tarihten bu zamana 6-7 yýl geçmiþ hiç mi star temettu vermedi. 1 lira verse 6-7 lira yapar ki tupcunun 3 TE 1 dediðimiz star tupcunun 3 TE 1 kadar temettü odeseydi þu anki hisse fiyatini gecerdi verdiði temettü..
Yanlýþ mý hesapliyorum.. ama kim soracak bunu onlara.. ne iki katý almýþ kaç misli ile çýkmýþtýr o iki katý finansallarindan.. . ytd
Ayasofya hc sitemim sana deðil. Kusura bakma.
Hep klip atmýyorum, genelde beni klipci bilirler ve pekte sevmezler. Sadec biraz silkelenelim istedim.. ytd
Yer Ýmleri