-

Originally Posted by
*Bozkurt
Biraz olasılık çalışalım, 1 dönem 20 den al 23 den sat formülünü denediler sonra herkes bunu farkedince bu seferde 18 den al 20 den sat formülünü devreye aldılar daha sonra buda folloş olunca yenisi şu olabilir mi AmigoOrhan abi
16 dan al 18 den sat
Neden olmasın. Ama şunu da hesaba katmak lazım o hissenin 16ya baskılanması da bir maliyet.
-
Maliyet analizide önemli tabii
Dediğin gibi Şortcuları stoplatınca gevşedi spenc hc
-

Originally Posted by
spenc
Ben tesekkur ederim. Dilerim sabrınızın mukafatını fazlasıyla alırsınız.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Hayırlısı olsun orhanozzz hc
Belki iyi olanı en doğrusunu yaptın
Bu hissede 1 yılı devirdim hiç endekis üstü performans sergilemedi. Daha doğrusu performans bile göremedik
Kaldık yine 1 kör 1 de ayvaz
Evet hayırlısı olsun. Dilerim yanılmısımdır. Hem sizin hem sn Spenc in iyi gunlerinizi gormeyi cok isterim.
-

Originally Posted by
orhanozzz
Kalanlara bol sanslar PETKM/XU100 grafigi istedigim performansı sergilemekte zorlanıyor. Simdilik vedalastım.
Hakkınızda hayırlısı.
Bizler yolcu, kim hancı?
-
-

Originally Posted by
spenc
Bugün şimdiye kadar sertliği yukariya doğru yaptı sortculara. Ha sonradan degisirde aşağı alırsa stoplattirmis diyebiliriz sorculari. Ama almazsa stoplattirmamis deriz. Voaliteli olacak gibi bugün. Hem yukarı hem aşağı mümkün.. ytd
Sabahki duruma göre sortculara oynadı, indikatörlerin şişkinliği sebeplide sonrasında spotculara ya da teknikcilere denilebilir. Sonrasında aşağı düşerken de sortcular şişik indikatörleri düşeceği kanati ile yine ve yeniden sortlamislarsa,
yarın yukarı alma ihtimali ağır basacak kanımca..
Ha tabi siz yine de beni kaile almayin, bura Petkim arena.. yatırım tavsiyesi değildir..
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri