Sayfa 71/188 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 561 - 568 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum sen tradecisin akşama lot taşımazsın, biz hamalız ondan dedim di yannuş anlamada yarın mb faiz kararını açıklayacak, beklentiler 250 puan indirim
    Bu olursa zaten bankalara yarar, banka tırtıklayaydın keşke
    Resim hünkârım ben banka yada faiz almıyorum benim prensiplerim bu.

Ha şunu deriz borsdaki halka açık kısım adamların umrunda değil, ülke borsasının tahtacisina bırakmışlar ortamı, açık olmayan kısımdan zaten para kazanıyoruz. Açık olan kısımda petkimin yatirimcisindan banane, onu zamanında borsaya açan ülkesi düşünsün. Petkim SOCAR finansallarinda sinek viziltisi bile değil borsa açısından. Bu durumda devreye kimin girmesi gerek? Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hmm anladım dayucuğum
    Genelde faiz hassasiyeti olanlar gramaltın yatırımcısıdır sen denüşüklük yapıp petkoya da SOCARım dedin ellam
    Hamdım Piştim Yandım

Devreye kim girmeli? Kanun hukuk yaptırımlar falan filan. Var mı giren. Mesele star süreci uzadıkça uzadı, en son taksit iptal edildi. Önceki taksitlerin ödendiği tarihten itibaren satın alma tamamlanmış olması gerekmez miydi? Hadi tamamlanma karar verildiği tarihten itibaren geçerli diyelim peki o tasitler odendiklten sonra arada geçen zaman diliminde ki finansallara girmesi gereken para girmemişse hani bunun faizi nerede madem.
    Eee bunda kim devreye girecek neden girmediler. Soruşturulmadi bu hususlar. Kaç yıl geçti. Ruslar mı yapti bunu. Ytd

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Faiz almıyorsunuz ama deli faiz ödeyen veya alan şirketlerin hisselerini alıyorsunuz. Bu durumda dolaylı yoldan faizle münasebet var. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Faiz almıyorsunuz ama deli faiz ödeyen veya alan şirketlerin hisselerini alıyorsunuz. Bu durumda dolaylı yoldan faizle münasebet var. Ytd
    Bu durumda Sadece alkol satışı yok sanırım. Ytd

Ha birde açık vop falan yapanlar var. Orta da mal yok ama kumar da değil deniliyordu.elinde zar var ne gelirse. Ytd

8. Bende her türlü dümen var, tek açık yapmıyorum
    Petkoşcuumu vobda şortluyup gelen kar ile spottan bedavaya mal alıyorum, ben bunu hep yapıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 71/188 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •