Ha þunu deriz borsdaki halka açýk kýsým adamlarýn umrunda deðil, ülke borsasýnýn tahtacisina býrakmýþlar ortamý, açýk olmayan kýsýmdan zaten para kazanýyoruz. Açýk olan kýsýmda petkimin yatirimcisindan banane, onu zamanýnda borsaya açan ülkesi düþünsün. Petkim SOCAR finansallarinda sinek viziltisi bile deðil borsa açýsýndan. Bu durumda devreye kimin girmesi gerek? Ytd
Devreye kim girmeli? Kanun hukuk yaptýrýmlar falan filan. Var mý giren. Mesele star süreci uzadýkça uzadý, en son taksit iptal edildi. Önceki taksitlerin ödendiði tarihten itibaren satýn alma tamamlanmýþ olmasý gerekmez miydi? Hadi tamamlanma karar verildiði tarihten itibaren geçerli diyelim peki o tasitler odendiklten sonra arada geçen zaman diliminde ki finansallara girmesi gereken para girmemiþse hani bunun faizi nerede madem.
Eee bunda kim devreye girecek neden girmediler. Soruþturulmadi bu hususlar. Kaç yýl geçti. Ruslar mý yapti bunu. Ytd
Ha birde açýk vop falan yapanlar var. Orta da mal yok ama kumar da deðil deniliyordu.elinde zar var ne gelirse. Ytd
Bende her türlü dümen var, tek açýk yapmýyorum
Petkoþcuumu vobda þortluyup gelen kar ile spottan bedavaya mal alýyorum, ben bunu hep yapýyorum
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri