Evet yatırım girdiyse cümbüs.
Printable View
Evet yatırım girdiyse cümbüs.
12-1-2018 tarihinde bunları yazmışım.
13-1-2018 de yazım.
15-1-2018 deki,
16-1-2018 deki yazım,
Bunları yazarken burada sadece Fethiye vardı, ona teşekkür ediyorum. Benimle samimiyetle bilgilerini paylaştı.
Durumun ozeti yıllar önce dogan tmsf den 60milyon dolara almıs ,bu cepte yatırım yapmıs buda cepte,doların faizini koyun yatırımın maliyetini üste koyun ,102 dönüm arsa bedelini koyun,Birde borclar azalıyor ciro artıyor.altalta hesap yapın nekadar eder.Bu ciroyla kar marjı düsük calısıyor yukseldigini ,düsünün kar marjının sizin böyle şirketiniz olsa nekadara pazarlardınız .ytd
Aman dikkat bundan sonra böyle yazılar yazmak tehlikeli, her an herşey olabilir ve birisi çıkar pazarlıyorsun der.
Halbuki bilmez ki bunu sen yeni yazmıyorsun.
Küçük yatırımcı iş işten geçince bir yere yuvalanır.
Çünkü o gerçekten küçüktür, araştırmadığından...
Bu arada burası 30 kişi olmuş.
Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (6 üye ve 24 ziyaretçi)
aslan8864, erka64, kelebek19, mustafakusca, Mübeşşir, ULUBEY
Ne dedik sabah 5.02 tavan
Yapı kredi nin malı bitti . Adam kafayı yemiş. Haha
dedim ya kardeş 8-10 arası satınca verecem teli. çelik halatın yanındaki kahvede çay ısmarlayacam ona. Adam beni çok merak ediyormuş. Yapı kredide çalışan arkadaşlardan biri zannediyormuş. Ben yapı krediden alan diğer adamı tanıyorum. Adam 30 senelik borsacı . Uzun vade yatırımcı. Düşünün adamın elinde 15-53 lira arasından ege endüstri var hala tutuyor. Aldığı temettülerle adamdakimal belki bedavaya geldi.
Celik halatla yuzunden gersanı kacırdım ,satmadım ,moralim bozulduğu günler oldu yine satmadım ,duvarlar dövdüm yine satmadım.Aksama kadar oturdum ykb,garantive arasıra ziraattekilere saydırdım ama yine satmadım.nedeni bu sermaye,bu ciro,bu karla dönderemeyeceklerini düsündüm.Ülkemiz büyüdüğünü idda ediyorsa bu sektör önemli diye düşündüm.tek korkum Dogan grubuydu .insallah iyi olur.Sn mg 500,snBehzat bey ve dayakcımız sn ignorant da tskler.ytd
Sn. fethiye sayın ortaklar,
Daha önce de yazmıştım artık dayak faslı bitti. O dayaklara direndik, şimdi direnişin ikinci ve daha zor aşaması başladı bana göre. Bilirsiniz biz KY familyası zararda yıllarca bekleriz ama karda iken beklemeyi beceremeyiz. Tahta sığ olduğundan aşağı yukarı sert dalgalanmalar olacaktır. Hayırlısı diyelim. Ben gene aynı sloganı kullanıyorum. Bilançoya veya hedefe kadar DİREN KY diyorum.
Senet verilerini ilk gördüğümde şaşkına dönmüştüm.Karşımda dünya güzeli bir kız bana "gel gel" diyordu sanki.Heyecanlanmıştım.Gözlerimi ovuşturup gerçek olduğunu anladım.Hiç beklemeden izdivacımı yaptım.
Ama açıkça söylemek gerekirse;böyle bir senet bu halde nasıl bırakılır diye düşündüğümde ise;gerçekte borsada yatırımcının bittiğini daha iyi görmüş oldum.Sevdiğim bazı borsacı arkadaşlara Celha al dediğimde hiçbiri oralı olmadı.Ama oysa nerede dandik ve özsermayesini bile yitirmiş senet varsa ona yatırım yapıyorlardı.Bugünü görünce şok olmuşlardır.
Burada senedin ne kadar muhteşem olduğunu zaman zaman dile getirdim.Zaten bu senede yatırım yapmış tüm kardeşlerim de aynı fikirdelerdi.
Bu vesile ile senede inanıp elinde tutan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.Bol kazançlar ve sağlıklar diliyorum.
Herkese günaydın bugün ilk seansın ilk dakikalarında biraz dinlemnelim. Yapıkredi den satan ın biraz üzüntüsü geçsin. Seanın sonunda inşallah gereğini yapacaktır.
Bu başlığı şu anda 5 kişi okumaktadır. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
aslan8864, 500mg, Fethiye
Günaydın sen, ben, bizim oğlan.
Yiğitime ilgi yine az.
Bu durumu bu sefer sevdim.
Nerde çokluk derler.
Kim satıyor alıyor bilgi verene tsk.
Yapıkreiden 20 bin lot alan 4.91 alan dün akşam 5.02 satan yatırımcı birisi.
Yapı krediden uyuz olan bugün 25 000 lot mal aldı.
SPEK KENDİNE SORMALI; " BEN BU MOKU NİYE YEDİM? "
Dün senedi sinsice toplayarak tavan yaptı.Tavan yapana kadar da ky'den bir hayli mal aldı.Ve yine tavan olunca da ky'ler hatırı sayılır mal verdiler.
Bugün ne yapacağını adım gibi biliyordum.Önce dünki çıkışın devamı olarak bir miktar daha çıkıp tekrar düşüşe geçecek ve yine tekrar çıkıyor gibi yapıp tekrar düşecek.Sonrasını söylemeyeceğim.Onu da siz tahmin edin.
Ancak;ky'nin malının bir kısmını 5.02'den alan ve isteyen versin tavan yaptım 5,02'ye verenin malına talibim diyen spek şimdi ne mok yemeye tekrar 4,80 lere düşürür senedi?
Siz bişey anladınız mı? spek bu moku neden yedi? ben anladım.
Sıkıntı yok. Normal. Alanlar satmak için almadı. Bilançoya kadar yolumuz var. Haftaya 6 nın üzerineyiz. Inşallah.
Tekrar kapalı kapılar arkasında tekrar pazarlık yapıyorlardır.tahta stabil hale geldi biraz soguması lazım
çok basit hissede zararda olanlar karı görünce dayanamadı verdi. Speek efendi kalanlara verin yoksa eski günlerinize dönebilirsiniz diyor.Temel analiz ve sabır bu işin sırrı gerisi nasip.
Bizim hissede pek fazla ky olmadığı için, topikteki üye sayımı, takas sayımı, kademe analizi yapmakla meşgulüz.
Askeri boş tutmamak için, günde üç beş defa içtima alındığı gibi 😅
Bu arada hisse tekrar artıya geçti, yükselmesine devam ediyor. Önünde direnç yok, yolu açık.
Çok da haksızlık etmeyelim Celha'ya bu kadarlık ilgi alaka da iyidir.
Borsanın amiral gemisi Garanti Bankası'nın topiğinde bile günlerdir kuş uçmuyor.
Satan neredeyse yok, herkes ucuza alma peşinde, alıcılar kademe kademe dizilmiş.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86c797e9e6.jpg
Bu 4.xx fiyatlarından pek satan olmaz artık, tahtayı yukarı çizerler yine.
Zaten 10 veya 15 bin tl alım yapılsa, hisse tekrar 5tl++.
Hissenin önü açık derken bunu söylüyorum.
fikri olan varmı !benim alıcılar algılamıyor.
Burası borsa, hisse borsası.
Aynı tütün borsası, pamuk borsası gibi.
Alıcılar eğer ucuza mal bulamazlarsa, mecbur yükselecek fiyatlar.
Ki ucuza satıcı da bulamıyorlar, topu topu 3 bin lot var satışta.
Bu akşam hesaplarını iyi yapsınlar.
"Yaw 2 gün önce 4.40 idi, bu fiyata 5tl'ye niye alalım" mantığındaki kelepirciler >> buyursunlar, ucuz sanayi hissesi bulabiliyorlarsa onu alsınlar. Kardemir, Ereğli, Tüpraş, Aselsan vesaire şöyle bir dolaşsınlar. Sonra dönüp dolaşıp buraya gelecekler.
Ha eğer bilanço öncesi de almazlarsa, bilanço sonrası (yakında bilançosu açıklanıyor) o zaman 5tl'nin bir %20 daha üstünden, yani 6tl'lerden sıraya girerler almak için.
Kagıdın içine etmiş garanti,ykb yine valla ikisindenden nefret .garantideki arkadas kimse yukardan alıp asagıdan vermeyi nasıl beceriyor.Birçok kurumda hedefi tutturmadan , sonra bakmıs yukselmiyor zararına vermişler.Tipik borsa hareketi sürü psikolojisi herkez atlamıs bakmıslar geri geliyor vermişler.Yeni oyuncular gelmesi lazım.Bugunun icine etmişler.Yarın insallah iyi olur.
Evet haklısınız .garantideki arkadasa inanamıyorum.adam resmen ayağına sıkıyor!Arkadas yaklaşık 50bin lotu 1 lira eksiğine trede ediyor yapma kardes bulasma .Sen kagıtları 4 ve 390 kadar vermiştin.gunaga girme ağ alma birde kendini salak konumuna düşürme.Bir sözümde yapı kredi abiye ne bu kin Çelik halata karşı anlayamıyorum bukadar paran var rahat rahat alıp satacagın birsürü kağıt var.ytd
Hayırlı sabahlar, vakıf yatırım garanti yatırım sizleri anlayamıyorum. Nedir bu. Inşallah sabreden görecek.