Sayfa 64/227 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1810 madde; 505 - 512 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    Sopa faslı sona ermiş görünüyor. Umarım ve dilerim ki gayet güzel gelen 9 aylık bilançodan sonra o kadar dayağa direnen KY "havuç" faslı na da direnir. Bence son çeyrekte kar devam ederse hisse ederini bulacaktır. Ağalar kar var mı yok mu biliyorlardır. O nedenle bir süre de 4ün üstünde 5-10 kademelik havuçlar gösterip gerçek ve kalıcı yükseliş için hazırlıkları tamamlayacaklar gibime geliyor. Çok vakit kalmadı. O yüzden: DİREN KY!
    hoşgeldin üstad.

2.  Alıntı Originally Posted by Fethiye Yazıyı Oku
    hoşgeldin üstad.
    Hoş bulduk Sn. Fethiye. Hisseden ayrılmadım aslında ve daha önce de dediğim gibi 2017 yıl sonu ve 2018 ilk çeyrek sonu bilançosunu görmeden bir yere de gitmeyi düşünmüyorum Ama foruma fazla girip yazma imkanım olmadı. Forumdaki ıssızlık ve sakinlik de benim açımdan pozitiftir. Şahsen tahta sahibi KY dayağı atarken ben de elimden geldiğince ona bir kaç darbe vurmaya çalıştım. 3,80lerden bir miktar daha ekleme yapmıştım. Bu tür hisselerde bekleyiş yıl alır; hareket bir kaç haftada olur biter. o yüzden sıkıntıya mahal yok. Yeterki cirodaki, ihracattaki, kardaki arış; borçtaki azalış devam etsin. Selamlar, saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    Hoş bulduk Sn. Fethiye. Hisseden ayrılmadım aslında ve daha önce de dediğim gibi 2017 yıl sonu ve 2018 ilk çeyrek sonu bilançosunu görmeden bir yere de gitmeyi düşünmüyorum Ama foruma fazla girip yazma imkanım olmadı. Forumdaki ıssızlık ve sakinlik de benim açımdan pozitiftir. Şahsen tahta sahibi KY dayağı atarken ben de elimden geldiğince ona bir kaç darbe vurmaya çalıştım. 3,80lerden bir miktar daha ekleme yapmıştım. Bu tür hisselerde bekleyiş yıl alır; hareket bir kaç haftada olur biter. o yüzden sıkıntıya mahal yok. Yeterki cirodaki, ihracattaki, kardaki arış; borçtaki azalış devam etsin. Selamlar, saygılar
    cuma günü 419 baya dağıttılar ve en önemlisi kuveyt menşeili yatırım sirketi422 ile giriş yaptı.azda olsa önümüzdeki hafta herşey olabilir.

4. 420 psigolojisi devam ediyor .

5. Burada tutamazlar. (Kırk kere yazarsam olur belki )
    Şaka bir yana ciddi pozisyon alıyorum, ama yavaş yavaş, onun da acelesi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by aslan8864 Yazıyı Oku
    Burada tutamazlar. (Kırk kere yazarsam olur belki )
    Şaka bir yana ciddi pozisyon alıyorum, ama yavaş yavaş, onun da acelesi yok.
    Caktırmadan alın.

7. bu fazla oldu yine husran.yine garanti 4 un altına attı .
    Son düzenleme : Fethiye; 15-01-2018 saat: 18:44.

8. 4,17 - 4. 20 aralığında verdiklerimi 4,08 de yerine koydum ne acelem varsa

Sayfa 64/227 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •